Michumm Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Dzisiaj wybrałem sie na podlodowe łowy, no niestety nic nie złowiłem ani brania, takteż było na całym zbiorniku, koledzy oraz przypadkowo spotkane osoby nic nie złowili, no trudno czasami i tak musi być.Kilka fotek z wędrówki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Fotki lux Michumm a gdzie byles sie poslizgac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja na mój ukochany zbiorniczek, jakim jest jezioro nyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Bo na Turawce tez raczej lipa z rybkami pod lodem, tylko czasami przyjezdza koles z nartami i jezdzi po tafli ze skrzydlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 to dobrze że przynajmniej on ma radoche z tego lodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 @Mich,fajne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dzieki Seba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi