stugrzeg Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 WitamPoszukuję katalogu lub strony int z parametrami blanków Talon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 daj e-mail (na priv) to Ci przesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 http://www.talon-graphite.com/ http://www.talon-graphite.com/Product%20listing%20PDF/Product%20Listing%2002-10-06.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) http://www.talon-graphite.com/ http://www.talon-graphite.com/Product%20listing%20PDF/Product%20Listing%2002-10-06.pdf Hmm, jakimś cudem uciekła mi druga część pytania. Chodzi mi o stary katalog bo na tej stronie: http://www.talon-graphite.com/viplus1.html zakładka "Bass and Walleye" nie wyświetla mi się a ona mnie interesuje dzięki Edytowane 28 Lutego 2014 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Talon_Product_Listing_complete_02.27.07.pdf proszę, tutaj z prywatnego mojego archiwum do podbrania pełna lista edit: 2007... to był rocznik, ech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ooo, to je to dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Talon_Product_Listing_complete_02.27.07.pdf proszę, tutaj z prywatnego mojego archiwum do podbrania pełna lista edit: 2007... to był rocznik, ech Ale ponoć mają "kopyta" więc można zamawiać Edytowane 28 Lutego 2014 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Myślę że pomimo upływu czasu cała oferta jest dostępna. Talon działa bez rozgłosu, ale działa... Niestety nie mam katalogu z najnowszymi wypustami - modelami, materiałami - to najprędzej można znaleźć na stronach rosyjskich, tam Talon bardziej popularny niż u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Przerabiałem wiele tematów (materiałów) ale VIplus najlepiej mi pasujeszkoda że nie handlują w detalu, zamówiłby odrazu z 5 blanków Edytowane 28 Lutego 2014 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Mi również. Chociaż jak tak się patrzę to ... a tutaj seria TX: http://www.midacompany.ru/catalog/index.php?section_id=607 http://www.midacompany.ru/catalog/index.php?section_id=607#models_hash oraz Delta: http://www.midacompany.ru/catalog/index.php?section_id=750#opis_hash http://www.midacompany.ru/catalog/index.php?section_id=750#models_hash 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Niesamowite... 17'nasto funtowy kijek tak pięknie pracuje na takim szczupaczku ... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Przerabiałem wiele tematów (materiałów) ale VIplus najlepiej mi pasujeszkoda że nie handlują w detalu, zamówiłby odrazu z 5 blankówJak pogadasz z Irkiem Matuszewskim z FC w Warszawie to powinien Ci ściągnąć do PL blanki na indywidualne zamówienie z katalogu, przy najbliższej dostawie. Przynajmniej jakiś czas temu jeszcze było to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Niesamowite... 17'nasto funtowy kijek tak pięknie pracuje na takim szczupaczku ... superMają tą magię płynności ugięcia w sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Zauwazam ogolny powrot do korzeni aktualnie skladam 3 szt Vi+ i wszystko wskazuje ze nastepne w drodze Edytowane 28 Lutego 2014 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 dzisiaj oglądałem talony chyba delty , zielony blank , dwu częściowe 2,05m 12lb, 2,25 15lb i 2,44 17lb czuła szczytówka z powerem w dolniku , będzie moim faworytem na sandałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Robas a gdzie ogladales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 oczywiście mogę się mylić co do nazwy tych talonów , byłem tam po kilka rzeczy i szybko uciekałem i machałem na szybko ale robią wrażeniepracownia ArtRod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 O kurcze, musze zadzwonic do chlopakow widze, nie wiedzialem ze weszli w Talona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 mają ich kilka na stanie , niedługo pojawią sie na stronie , na razie maja mały rozgardiasz po targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Slowo o Talonie. A konkretnie o 86 MF2 z VI+ wlasnie skonczylem, a ze jest zaintrresowanie wagowe wiec tak: blank wazyl 71g, moj ZLECENIODWCA, poniewaz caly park maszynowy ma w zywym gaficie... zlecil skrobanie, ktore sie odbylo z wtarciem zywicy... blank 69g uzyk maly a wyglad zacny Zbrojebie w Minimy, bez presji na wage calosci, bo i pierscionek na dolnik i rurka vowen carbon w dl 10cm... NPS16 i zaczep... W sumie koncowy wynik 135g Edytowane 28 Lutego 2014 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Zauwazam ogolny powrot do korzeni aktualnie skladam 3 szt Vi+ i wszystko wskazuje ze nastepne w drodze Nie dziwi mnie to bardzo, często po paru latach człowiek zdaje sobie sprawę jaki był głupi, dobrze gdy jak u Talona dalej można zamówić taki sam blank bo tak na prawdę co wiecej potrzeba do pstragow niż wspomniany przez ciebie mf2 szczególnie gdy pstragi są odchowanymi przedstawicielami swojego gatunku? Rzuci i poprowadzi praktycznie wszystko na co sie łowi, ścianki ma grube, jak sie człowiek wyj...e na kamulcach brzegowych czy rzecznych to jakoś przeżyje, mocy ma wystarczająco na największe osobniki, szczytowka nie odbija ryb jak delikatnie plyna i podskubuja jakas Rapala Original czy mykajace cudo rodzimego lurebuildingu, glebiej sie ugnie niz jakies extra fasty to i ryby nie beda szalaly dla dobra ich samych.Jak pasuje długość to brać, łowić i nie kombinować :) Najgorsze, ze do takich wniosków człowiek dochodzi głownie sam Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ciekawe informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Za skrobanie Talona VI+ do grafitu powinna być kara... taki piękny kolorek poświęcić żeby zyskać dwa gramy, ech ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Nie zeby zyskac dwa gramy Szczytniejsze cele temu przyswiecały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Mi by było żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi