Skocz do zawartości

Talon Bass Blanks - katalog

stugrzeg

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Historia znalazla swoj epilog.

Zaproponowano mi zakup nowej szczytowki - gwarancja nie zostala uznana. 

Nie skorzystalem z tej propozycji - jak pokazal ten watek, moj blank nie byl jedyny ze sciankami o roznych grubosciach.

W takim przypadku wchodzenie po raz kolejny do tej samej wody nie ma sensu...

Taka nauka i przestroga na przyszlosc.

Pozdrawiam

Guzu

Cóż, wątek mocno w innym kierunku skręcił więc i odrobinę moich niemiłych doświadczeń, choć na początku zapowiadało się bardzo przyjemnie. Parę prawie metrówek a potem bez powodu....

post-51013-0-03957600-1405337883_thumb.jpg

Materiału równo, grubo. Winston #10 zbrojony pod spinna. Też pewnie na odpowiedź producenta długo poczekam....i wiem jaka będzie.

Tomaszek11

• Like 1

Nie bylby to pierwszy przypadek, gdzie taka "technika" znalazlaby zastosowanie - widywane u innych renomowanych producentow...

Boje się spytać u których. Mam nadzieję tylko, że tej elitki nie zbroiłeś z innych powodów.

Edytowane przez krzychun

Cóż, wątek mocno w innym kierunku skręcił więc i odrobinę moich niemiłych doświadczeń, choć na początku zapowiadało się bardzo przyjemnie. Parę prawie metrówek a potem bez powodu....

attachicon.gif1.jpg

Materiału równo, grubo. Winston #10 zbrojony pod spinna. Też pewnie na odpowiedź producenta długo poczekam....i wiem jaka będzie.

Tomaszek11

ze 2 lata wstecz naprawiałem (przezbrajałem złamany element) winstona na blanku za ponad 300$ (w usa) inny element też był w nim uszkodzony.odklejony/poluzowany  spigot i wzdłużne pęknięcia poniżej,trochę to ztuningowałem ale nie wiem ile to polatało....(muchówka)

• 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...