Guzu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ..człowiek orkiestra...rod,lure-builder, mma figter, alkokiper, fisherman, aktor, ...a i pirotechnik!!! Czlowiek renesansu sie to nazywa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Historia znalazla swoj epilog.Zaproponowano mi zakup nowej szczytowki - gwarancja nie zostala uznana. Nie skorzystalem z tej propozycji - jak pokazal ten watek, moj blank nie byl jedyny ze sciankami o roznych grubosciach.W takim przypadku wchodzenie po raz kolejny do tej samej wody nie ma sensu...Taka nauka i przestroga na przyszlosc. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jaki był powód nie uznania tego złamania przez producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jaki był powód nie uznania tego złamania przez producenta?Modyfikacja blanku przez zdjecie zielonej powloki lakierniczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Modyfikacja blanku przez zdjecie zielonej powloki lakierniczej...Bo pewnie tam gdzie było cieniej maty,było grubiej farby.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Bo pewnie tam gdzie było cieniej maty,było grubiej farby.... Nie bylby to pierwszy przypadek, gdzie taka "technika" znalazlaby zastosowanie - widywane u innych renomowanych producentow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie bylby to pierwszy przypadek, gdzie taka "technika" znalazlaby zastosowanie - widywane u innych renomowanych producentow...ano... szkoda ,bo do burgunda talona mam wielki sentyment....,a zielone były by do VI+ fajnym kontrastem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Cóż, wątek mocno w innym kierunku skręcił więc i odrobinę moich niemiłych doświadczeń, choć na początku zapowiadało się bardzo przyjemnie. Parę prawie metrówek a potem bez powodu.... Materiału równo, grubo. Winston #10 zbrojony pod spinna. Też pewnie na odpowiedź producenta długo poczekam....i wiem jaka będzie.Tomaszek11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Nie bylby to pierwszy przypadek, gdzie taka "technika" znalazlaby zastosowanie - widywane u innych renomowanych producentow...Boje się spytać u których. Mam nadzieję tylko, że tej elitki nie zbroiłeś z innych powodów. Edytowane 14 Lipca 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Cóż, wątek mocno w innym kierunku skręcił więc i odrobinę moich niemiłych doświadczeń, choć na początku zapowiadało się bardzo przyjemnie. Parę prawie metrówek a potem bez powodu.... 1.jpg Materiału równo, grubo. Winston #10 zbrojony pod spinna. Też pewnie na odpowiedź producenta długo poczekam....i wiem jaka będzie.Tomaszek11ze 2 lata wstecz naprawiałem (przezbrajałem złamany element) winstona na blanku za ponad 300$ (w usa) inny element też był w nim uszkodzony.odklejony/poluzowany spigot i wzdłużne pęknięcia poniżej,trochę to ztuningowałem ale nie wiem ile to polatało....(muchówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Boje się spytać u których. Mam nadzieję tylko, że tej elitki nie zbroiłeś z innych powodów. Uszy do gory St Croix pozostaje jak dotad jedyna firma, ktorej blanku nie zlamalem w warunkach lowiska. Nie widzialem tez lamanego przy mnie .Takze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam, Chciałbym się dowiedzieć opinii o tym blanku Talon Delta D70MF2 pod szczupaka. Przeszukałem forum i nic konkretnego nie znalazłem.Może ktoś łowi nim i zechce się podzielić swoimi odczuciami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Szukam info na temat talon delta 74mxf2. Pociągnie 25g plus guma 4 cale? da się rzucić i pograć smukłą gumą 5 cali w dropshocie z ciężarkiem 25-30g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi