Tomek88 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Był w automacie Artystyczne masz te sny, bardzo twórcze W związku z pewnym tematem założonym świeżo na forum przypomniało mi się sen jak chodziłem po wodzie, dokładnie już nie pamiętam, ale na pewno był wędkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzisiaj kolejna z odsłon. Przedmiotem był koszmar o kijku, który wrócił z niemieckiego serwisu w takim stanie jak go wysłałem.Około połowy stycznia ma do mnie być dosłany i miejmy nadzieję, że sen nie był proroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wciąż to samo brodzenie po pas w wodzie i wciąż ten sam olbrzymi kleń zbierający ważki z powierzchni wody. Ten sam rzut i ta sama ucieczka tegoż klenia w głębinę. Co ciekawe nigdy nie łowiłem na muchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Dzisiaj był koszmar...ciężko chodził mi multik, nie wiedziałem co się dzieje a tu zbyt poluzowany docisk i pletka wkręcałą mi się pod szpulę, nie pamiętam już w, którym multi...chyba toro NaCl Czas na ryby Edytowane 29 Maja 2016 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi