Siksa Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Udało się jestem pierwszy.Pierwszy bolek w tym roku ok 65cm z lekkim okładem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Tak się dzieje jak się łapie na zwykłe kotwice a nie na jedynie słuszne Ownery. Na szczęście drugi bolo nie dał rady do końca ją rozgiąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Brawo, piekne rybki na poczatek sezonu Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 No, Łukasz, wielkie gratki. 2 ładne bolusie na otwarciu to świetny wynik . Czy ten pierwszy ma w pysku wabik Leszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 popek mi to bardziej wyglada na boleniowka wykonana przez PG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 No, Łukasz, wielkie gratki. 2 ładne bolusie na otwarciu to świetny wynik . Czy ten pierwszy ma w pysku wabik Leszka? Mifciu ma racje to PG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Tak się dzieje jak się łapie na zwykłe kotwice a nie na jedynie słuszne Ownery. Na szczęście drugi bolo nie dał rady do końca ją rozgiąć. Gratki @siksa, a tak na marginesie, zmień sznurek na żyłkę i nie będziesz miał problemów z kotwicami rozginanymi przez bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Tak się dzieje jak się łapie na zwykłe kotwice a nie na jedynie słuszne Ownery. Na szczęście drugi bolo nie dał rady do końca ją rozgiąć. Gratki @siksa, a tak na marginesie, zmień sznurek na żyłkę i nie będziesz miał problemów z kotwicami rozginanymi przez bolki. Janusz o to chodzi, że to się stało przy żyłce Będę musiał wymienić kilka kotwiczek w najczęściej używanych przynętach. Tymczasem muszę wykonać kilka obowiązków i na wieczór znowu atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Gratki Siksa Ja właśnie wróciłem 1 wyjście i przeszła ulewa i już po bolkach na dziś teraz jade na mecz jutro podejście numer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjanl Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 To ja będę drugi.Pięć godzin biczowania starorzecza bez kontaktu ze szczupłym,szybki przejazd nad Wisełkę i oto efekt:64cm.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Gratuluje pierwszych boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witam,byłem i ja,niestety dzisiaj na zero,ale i tak się bardzo ciesze bo kawał wody poznaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Właśnie wróciłemJest pięknie, słonko świeci, woda powoli opada a bolki wyszły juz na piasekDziś 6 szt wszystkie z przedziału 55-65 cmJeden na 5cm mannsa reszta na wobkiChoc bolki nie bardzo chciały się pokazywac na powierzchni brały całkiem nieżle na 0,5-1,2 m wodzieTe głebiej stojące za przelanymi ostrogami są na razie niedostepne - na każdej z nich siedzi gość lub kilku z gruntówkami, co uniemożliwia łowienie tam na spinaBolki generalnie już lekko odpasione choć jeszcze z pozostałościami tarła - otarte bokiTeraz tylko czekam aż skończy się długi wekend i heja na okazy A i ukleja pomału grupuje się do tarła tak więc zbliża się czas na zgrupowania bolków w tymtakże tych okazowych P.S Fotek w tym roku będzie mniej bo obiecałem sobię że do zdjęć pujdą tylko od 70cm w zwyżNo chyba że jakieś fotki z akcji ale do tego potrzebny mi będzie jakiś kompan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nie no kusisz tymi wyjazdami ziomuś, kusisz - no i te Twoje wobki . W 10 rzutach miałem na Twojego wobasa pstrąga, na pierwszym wyjeździe. Teraz czas na bolesławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 A może coś wstawięJakość nie najleprza ale dopierosię uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jajakub , fajne zdjecia gratuluje pierwszych bolkow pzdrwzrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 U mnie dziś nedza zaliczone dwa, jeden prawie jak uklejka 30 cm, drugi około 45-50, bez rewelacji, skusil sie też szczupły 68cm. Gratulacje dla łowców dzisiejszych boleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Niestety mogłem wyskoczyć nad Wisełke tylko na pół godziny, niemniej sezon boleniowy rozpoczety - 53cm. przepraszam za nędzną fotke robiona telefonem, z pośpiechu zapomniałem aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Jeden z pierwszych w tym sezonie ################################### Nie ma problemu , nie podoba sie to usuwam, a celowo sie nie nastawiłem na bolenie. Łowiliśmy ok jednej godziny, a na trhrilla biorą nie tylko bolki, każdy to wie. Zresztą nie muszę w ogóle wstawiać tu zdjęć i tak chyba zrobię.] Miłego weekendu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Jakub, fajne foty gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 DziekiMuszę sobię kupić filtr polaryzacyjny i pobawic się przy takich własnie zdjeciach.Mam gdzie bo u mnie bolki hasają po takich mini przykosach gdzie brodze w wodzie po kolanach na piasku, a woda całkiem czysta jak widac na fotach.Tylko jak na razie nie moge przeskoczyć problemów technicznych, czyli kij w jednej ręce, aparat w drugiej i tak ze dwuch jeszcze mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Paweł gratulacje 6szt nie zły wynik i jeszcze lepsza musiała być zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ja też dzisiaj byłem. Szczęście się do mnie uśmiechnęło i złowiłem swojego trzeciego w życiu Bolenia. Jutro wrzuce filmik z uwalniania i dokładniej opisze wypad fotka troche słaba bo byłem sam na zalanej główce a do lądu miałem jakieś 50m (przez trawy) także nie mogłem zrobić sobie dobrego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi