Tomek_N Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Gratuluje wszystkim ! @Rutt: Na co sie skusil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jak zwykle wziąłem ze sobą dwa kije - miękki, i twardy. Na twardym łowiłem typowymi boleniowymi przynętami - ale bez efektu. Boleń wziął dopiero na delikatny sprzęt i na mepps'a aglie 0 srebrną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mimo wysokiej, prawie powodziowej wody (drzewa plynely)mialem kilka bran. Jeden kolo 60 dal sie wyjac....Sznurek na bolka to niezly pomysl, ale Ownery sa raczej konieczne.Cieszy, ze poza nie konczacymi sie dyskursami sa rowniez i ryby cwiczone. Mam nadzieje , ze jutro (dzisiaj ) lac juz bardzo nie bedzie.... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Dziś zaliczyłem piękny dzień. W sumie złapałem 4 bolenie. Największy ok 65cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Gratulacje! Cos czuje, ze po wikendzie walnie tutaj wielka bomba (z fotami) Przyczyna : Prawie nikogo nie ma na forum, wszyscy szukaja bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Oziebilo sie i dzisiaj odpuscilem chwilowo. Ale wczoraj, zanim nie zaczelo lac bylo nie najgorzej. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Gratuluje i ryby i lowiska. Wisla to przepiekna rzeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 obiecany filmik z wczoraj Moja rozmowa z Boleniem może najciekawsza nie jest, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victorinox Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Drogi użytkowniku TomCast, zamieściłeś tutaj zdjęcie Bolenia złowionego w okresie ochronnym. Data zrobienia tej fotki to 26 kwietnia bieżącego roku. Mało tego, ty i twoi koledzy celowo nastawiliście się na te ryby i celowo łowiliście je właśnie w okresie ochronnym. Wnioskuje to z tego, że na sąsiednim forum castingowym zamieściłeś więcej fotek z tej wyprawy i napisałeś tam, że łowiłeś na woblera Salmo Thrill, czyli przynętę typowo boleniową. Uważam, że chwalenie się tym na forum jerkbait nie jest do końca dobrym pomysłem. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 A Ty kolego nacz sie wypełniać chociażby profil, chyba że jesteś kobietą o imieniu Andrzej. To już nie mam pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victorinox Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Jeden z pierwszych w tym sezonie ################################### Nie ma problemu , nie podoba sie to usuwam, a celowo sie nie nastawiłem na bolenie. Łowiliśmy ok jednej godziny, a na trhrilla biorą nie tylko bolki, każdy to wie. Zresztą nie muszę w ogóle wstawiać tu zdjęć i tak chyba zrobię.] Miłego weekendu życzę. Moim zdaniem problem jest. Wstawiłeś tutaj zdjęcie ryby złowionej w okresie ochronnym. I wmawiasz nam, że nie nastawiałeś się na Bolenie łowiąc na Thrilla. Nie zrozumiałeś swojego błędu i jeszcze się tego wypierasz. Również życzę miłego weekendu. P.S. Dziękuję, że prześwietliłeś mój profil i znalazłeś tam błąd. Zaraz to zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ja dziś także zaliczyłem 2 bolki co prawda nie spodziewałem się ich tam a jednak miło mnie miejscówka zaskoczyła Jeden na wobka drugi na Roberta nową uklejkę. I jak na typowo nietypową pogodę boleniową to jestem zadowolony. Fotki będę wstawiał tylko bolków powyżej 60 centów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Prosze o wstrzymanie sie od komentarzy w sprawie zdjecia zamieszzconego przez TomCasta, sprawa jest w trakcie wyjasnienia...Jednoczesnie, jakby co przypominam, ze obowiazuja nas przepisy RAPR i zasady, ktore okreslil Remek w przyklejonym watku. A tak przy okazji...zimno sie zrobilo i w ogole pogoda bardziej barowa. Ciekaw jestem, czy bolki dzisiaj w ogole chcialy wspolpracowac? Gumop.s. Widze Redzi, ze napisales mniej wiecej w desen o jaki mi chodzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Łowiliśmy ok jednej godziny, a na trhrilla biorą nie tylko bolki, każdy to wie. Zresztą nie muszę w ogóle wstawiać tu zdjęć i tak chyba zrobię.] Lepiej żebyś rzeczywiście nie wstawiał tutaj zdjęć jeśli masz w taki sposób (krótko mówiąc nieuczciwy) traktować forumowiczów tego forum. Niedosyć, że złowione w okresie ochronnym (może nawet być ścigane z paragrafu) to jeszcze mówisz, że to jeden z pierwszych w SEZONIE. Niniejszym dostajesz pierwsze ostrzeżenie. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam wszystkich chciałbym się pochwalić moimi dzisiejszymi rybkami..... łącznie miałem 6 brań wyjąłem tylko 4 i spadły mi 2bolenie powyżej 60 cm. Wyjęte ryby wróciły spowrotem tam gzie ich miejsce czyli do wody 1 bolek miał 51 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 3 bolek miał 64,5 cm . Zdjęcia robiłem telefonem komórkowy ponieważ nie posiadam aparatu.Pozdrawiam Kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Kostek ładne rybki GratulacjeU nas niestety pogoda mocno nie boleniowaPochmurno i jak nie pada to wiejePoniewarz to jednak początek sezonu chyba jutro nie wytrzymam i jednak pojadę.Najwyżej zaliczę spacerek nad wodą.Przy okazji sprawdzę teorię Roberta o bolkach z dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 ok dogadaliśmy się ale na PEWNO USUN + dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Po pierwsze to ja tutaj robię dochodzenia. Jeśli ktoś tego nie rozumie to powinien przemyśleć co robi. Spigot również dostajesz pierwse ostrzeżenie. Więcej wam nie będę tłumaczył elementarnych spraw. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam Dziś sie wiele nie działo ale na przejaśnieniach co nieco dało sie wyjąć w sumie dwie rybki ogólnie woda leci ukleja nie chce wychodzić z traw ale dało się coś wydusić pierwsza rybka siadła na granicy warkocza i wstecznych prądów po chyba 20 rzucie oczywiście ryba wzięła jakieś 1,5 metra pod woda pogoda tak ustawiła dzisiejsze łowienie . i do następnego razu...następnie przemieszczenie się na inną miejscówkę........ sorki za fotki może coś widać może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 DROGI ADMINIE pomimo 1-go ostrzeżenia bardzo dziękuję za usunięcie foty proszę o łagodny wymiar kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 U mnie pogoda była dosyć dobra czasami pojawiał się przelotny deszcz ale to bolkom nie przeszkadzało wiatr był słaby i chyba dzięki tamu dawało się dobrze rzucać @ jajakub powadzenia na jutrzejszych łowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 szpiegu ale wązki ten Wasz siurek tosz to mozna przemachnąć na drugą stronę <_< a rybe widać...ładna certa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Panowie, by uniknąć nieporozumień bo nie siedizmy (moderatorzy) 24h na dobę przy komputerach - proszę używać opcji zgłoś moderatorowi - unikniemy nieporozumień. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 szybka zmiana miejscówki drugie zapodanie lekkie spuszczenie do dna i siedzi następny . rybka oczywiście do wody dzięki Zulus za towarzystwo dzieci Jacek za wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi