popper Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 @Hasior, dziękuję za podpowiedź.Nie wymagało sporo pracy a efekt może być ciekawy. Pozostały testy nad wodą. . @Spigot, jednego zostwiłem jak przystawkę dla okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 @patu28Orzesz, dałeś do pieca.Szczere gratulacje, tak na oko to boleczki niczego sobie, myślę 70+, a to u nasz w W-wie to już ładny wynik.Ja lubię łowić te 40 min od zachodu do zmierzchu, a puki co w moich okolicach na otwarcie sezonu w tych godzinach padało - więc czekam jak w pokerze.PSNasycenie sprzętem jebitne - znać fachowca. Chciałbym kiedyś wyskoczyć na bolki na cały dzień i ze sprzętem pływającym, ale na razie to mrzonki i to nie ze względu na kasę tylko chroniczny brak czasu.Jeszcze raz gratki,pozdro,Robertdzięx chłopaki za gratki... Robert2 z tego co słyszałem to są u was w Wawie ładne rapki, kwestia rozkminienia ich miejscówek...sezon sie zaczął na dobre, trzeba deptać brzegi i mieszac wodę a będzie tylko lepiej...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 no pięknie gratulacje wszystkim na Warcie narazie cieniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 spigot mowisz i masz oto owa uklejka tapsa po lekkim tunie poliwęglan 1,5mm w po środku pierwszego ciężarka w korpusie,dla ciekawskich przektoj i schemat obciązenia,odpowiadający za migotliwą pracę i lusterowanie w opadzie nowych 4cm nie przerabiałem bo do mojego casta są za lekkie wszystkie oddałem koledze spinningiście. Mam taką małą sugestię nie tylko zresztą do HasioraNie publikujmy na forum rozprutych woblerów szczegulnie lokalnych producentówLudzie ci czasem wiele godzin poświęcaja na dopracowanie obciążenia, kąta ustawienia steru itp więc szanujmy ich pracęJestem realistą i wiem że kazdy może sobie rozpruć takiego wobka i go skopiowaćAle żeby to zrobić musi go najpierw kupić - myślę że chociaż to należy się woblerodłubaczom za ich pracęJesli ktoś ma ochotę wymieniajmy się takimi wiadomościami na priv, pocztą czy w rozmowach bezpośrtednich (sam czasem tak robię)ale nie upubliczniajmy zdjęc.No chyba że producent sam zamieszcza takie foty albo wyraża na nie zgodęW zasadzie to tyleP.SHasior tylko sie nie obrażaj wiesz przeca że Cię lubię Po prostu przy twoich fotkach jakoś mnie tak naszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 @PatuJa tez slyszalem o tych rapkach... Co do deptania brzegow, to zwlaszzca 1go kilku nad tym pracowalo.Jak z roku na rok, niedobrze to wrozy poglowiu... A nie tak dawno na 1ej dobrej ostrodze hasalo co najmniej kilka Boleslawow, takze cieszcie sie jak macie jeszzce czym. Bardzo ladne Bolki, gratulacje i oby tak dalej. Ja poczekam az przestanie plynac breja i bedzie cieplej, ot moze 1en z warunkow spelni sie jutro? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam, U mnie zaczęło się jak zawsze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 @Gumo, na moim odcinku Odry jest jeszcze trochę rap ( tyle, że mój odcinek znajduje sie 100km od mojego miejsca zamieszkania ) . Wraz z kolesiami po blanku szanujemy ten fakt, pilnujemy dobrych miejscówek nie zdradzając ich poza ograniczone grono, wszyscy stosujemy C&R. Napewno nie ma takiej presji jak u was, wody dość dużo, spinningistów nie za wiele, daleko do większych aglomeracji itp. Mam nadzieję, że będziemy cieszyć się tym stanem rzeczy jak najdłużej... P.S. Życzę udanego sezonu i połamania kija już na pierszym wypadzie ( oczywiście na rapie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Tez pracujemy nad zmiana dotychczasowego lokum, czas pokaze czy trafnie...Swojego bolka, mimo wszystko, z tego calego sosu zwanego W-wka wyjalem.Jak mowilem, czekam tylko na unormowanie sie warunkow, co spowoduje, ze deptacze trawy beda na zdecydowanie gorszej pozycji... Z szanowaniem lowiska rozsadnie pomyslane, dzisiaj tak trzeba, inaczej przychodzi dogryzac ochłapy. Gumop.s.Dzieki za zyczenia, ale moje kije tak latwo sie nie lamia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 spigot mowisz i masz oto owa uklejka tapsa po lekkim tunie poliwęglan 1,5mm w po środku pierwszego ciężarka w korpusie,dla ciekawskich przektoj i schemat obciązenia,odpowiadający za migotliwą pracę i lusterowanie w opadzie nowych 4cm nie przerabiałem bo do mojego casta są za lekkie wszystkie oddałem koledze spinningiście. Mam taką małą sugestię nie tylko zresztą do HasioraNie publikujmy na forum rozprutych woblerów szczegulnie lokalnych producentówLudzie ci czasem wiele godzin poświęcaja na dopracowanie obciążenia, kąta ustawienia steru itp więc szanujmy ich pracęJestem realistą i wiem że kazdy może sobie rozpruć takiego wobka i go skopiowaćAle żeby to zrobić musi go najpierw kupić - myślę że chociaż to należy się woblerodłubaczom za ich pracęJesli ktoś ma ochotę wymieniajmy się takimi wiadomościami na priv, pocztą czy w rozmowach bezpośrtednich (sam czasem tak robię)ale nie upubliczniajmy zdjęc.No chyba że producent sam zamieszcza takie foty albo wyraża na nie zgodęW zasadzie to tyleP.SHasior tylko sie nie obrażaj wiesz przeca że Cię lubię Po prostu przy twoich fotkach jakoś mnie tak naszło fakt Pawle trochę się z tym wobkiem rozpedziłem masz rację, fotka jest juz poprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Wróciłem i połowiłem.Nie było mnie w w domciu 4 dni. Po grillowaniach i biesiadach pierwszomajowych przyszedł czas na bolusie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Nie ma to jak nowa sprawdzona przynęta.Złowionych kilka ryb jednego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Gumop.s.Dzieki za zyczenia, ale moje kije tak latwo sie nie lamia... hehe, niech zgadne ... Talon, Lamiglas...sam używam na rzekę paru sztuk tych pierwszych...niech pozostaną jak najdłużej w dwóch częściach ...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Bolki niczego sobie, jutro i pojutrze Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Pierwszy wypadzik na bolenie w nowym sezonie - pierwszy bolo zaliczony - około 65 cm, zdjęty z przelewu w drugim rzucie, nie poraził mnie wielkością ale za to był niesamowicie piękny, srebrzysty, bez żadnej skazy - najwazniejsze że dalej jest ozdobą Wisły.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Cześć,Wszystkim gratulacje! Aż trudno uwierzyć, że po trzech dniach nieobecności już tak dynamicznie rozwija się ten wątek. Jak tylko się obrobię to dorzucę coś od siebie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A ja dziś jedno branie ale opisane w przygotowaniach do sezonu z zanderem a jeśli chodzi o bolki to martwa woda i pełno grunciarzy bo słoneczko wyszło i widać tego efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 ... na podkręcenie motywacji w nowym sezonie boleniowym jeszcze jeden maluszek... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A u mnie cieniutko.Bylem w czwartek na Wisle w Tczewie wysoka woda i padajacy deszcz sprawil ze bolenie sie nie pokazywaly i zaliczylem kompletne zero.Nie pomoglo tez glebsze oblawianie naplywu i warkocza paru kolejnych glowek.Wiec na udane rozpoczecie sezonu boleniowego musze jeszcze troche poczekac.Mysle ze jak woda opadnie to sie polepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 to ja również coś dorzucę , bolki a jakże inne od tych z Odry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chickin Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A oto coś ze Słubickiej Odry:) 80cm ok 4 a może i lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witaj na forum niezły początek gratulacje i miłego korzystania z doświadczeń tutaj opisywanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Gratki, bolek 80cm to już pełnoletni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A oto coś ze Słubickiej Odry:) 80cm ok 4 a może i lepiej siemano kura ale to nie ty na fotce hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dokładnie Boguś coś od siebie prosimy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi