Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

@patu28

Orzesz, dałeś do pieca.

Szczere gratulacje, tak na oko to boleczki niczego sobie, myślę 70+, a to u nasz w W-wie to już ładny wynik.

Ja lubię łowić te 40 min od zachodu do zmierzchu, a puki co w moich okolicach na otwarcie sezonu w tych godzinach padało - więc czekam jak w pokerze.

PS

Nasycenie sprzętem jebitne - znać fachowca. Chciałbym kiedyś wyskoczyć na bolki na cały dzień i ze sprzętem pływającym, ale na razie to mrzonki i to nie ze względu na kasę tylko chroniczny brak czasu.

Jeszcze raz gratki,

pozdro,

Robert

dzięx chłopaki za gratki... Robert2 z tego co słyszałem to są u was w Wawie ładne rapki, kwestia rozkminienia ich miejscówek...sezon sie zaczął na dobre, trzeba deptać brzegi i mieszac wodę ;) a będzie tylko lepiej...pozdro

spigot mowisz i masz :D

oto owa uklejka tapsa po lekkim tunie :mellow: poliwęglan 1,5mm w po środku pierwszego ciężarka w korpusie,dla ciekawskich przektoj i schemat obciązenia,odpowiadający za migotliwą pracę i lusterowanie w opadzie :D

nowych 4cm nie przerabiałem bo do mojego casta są za lekkie wszystkie oddałem koledze spinningiście.

Mam taką małą sugestię nie tylko zresztą do Hasiora

Nie publikujmy na forum rozprutych woblerów szczegulnie lokalnych producentów

Ludzie ci czasem wiele godzin poświęcaja na dopracowanie obciążenia, kąta ustawienia steru itp więc szanujmy ich pracę

Jestem realistą i wiem że kazdy może sobie rozpruć takiego wobka i go skopiować

Ale żeby to zrobić musi go najpierw kupić - myślę że chociaż to należy się woblerodłubaczom za ich pracę

Jesli ktoś ma ochotę wymieniajmy się takimi wiadomościami na priv, pocztą czy w rozmowach bezpośrtednich (sam czasem tak robię)ale nie upubliczniajmy zdjęc.

No chyba że producent sam zamieszcza takie foty albo wyraża na nie zgodę

W zasadzie to tyle

P.S

Hasior tylko sie nie obrażaj wiesz przeca że Cię lubię ;)

Po prostu przy twoich fotkach jakoś mnie tak naszło

@Patu

Ja tez slyszalem o tych rapkach... :D

Co do deptania brzegow, to zwlaszzca 1go kilku nad tym pracowalo.

Jak z roku na rok, niedobrze to wrozy poglowiu...

A nie tak dawno na 1ej dobrej ostrodze hasalo co najmniej kilka Boleslawow, takze cieszcie sie jak macie jeszzce czym.

Bardzo ladne Bolki, gratulacje i oby tak dalej. Ja poczekam az przestanie plynac breja i bedzie cieplej, ot moze 1en z warunkow spelni sie jutro?

Gumo

@Gumo, na moim odcinku Odry jest jeszcze trochę rap ( tyle, że mój odcinek znajduje sie 100km od mojego miejsca zamieszkania :unsure:) . Wraz z kolesiami po blanku szanujemy ten fakt, pilnujemy dobrych miejscówek nie zdradzając ich poza ograniczone grono, wszyscy stosujemy C&R. Napewno nie ma takiej presji jak u was, wody dość dużo, spinningistów nie za wiele, daleko do większych aglomeracji itp. Mam nadzieję, że będziemy cieszyć się tym stanem rzeczy jak najdłużej...

P.S. Życzę udanego sezonu i połamania kija już na pierszym wypadzie ( oczywiście na rapie :D)

Tez pracujemy nad zmiana dotychczasowego lokum, czas pokaze czy trafnie...

Swojego bolka, mimo wszystko, z tego calego sosu zwanego W-wka wyjalem.

Jak mowilem, czekam tylko na unormowanie sie warunkow, co spowoduje, ze deptacze trawy beda na zdecydowanie gorszej pozycji... :D

Z szanowaniem lowiska rozsadnie pomyslane, dzisiaj tak trzeba, inaczej przychodzi dogryzac ochłapy.

Gumo

p.s.Dzieki za zyczenia, ale moje kije tak latwo sie nie lamia...

spigot mowisz i masz :D

oto owa uklejka tapsa po lekkim tunie :mellow: poliwęglan 1,5mm w po środku pierwszego ciężarka w korpusie,dla ciekawskich przektoj i schemat obciązenia,odpowiadający za migotliwą pracę i lusterowanie w opadzie :D

nowych 4cm nie przerabiałem bo do mojego casta są za lekkie wszystkie oddałem koledze spinningiście.

Mam taką małą sugestię nie tylko zresztą do Hasiora

Nie publikujmy na forum rozprutych woblerów szczegulnie lokalnych producentów

Ludzie ci czasem wiele godzin poświęcaja na dopracowanie obciążenia, kąta ustawienia steru itp więc szanujmy ich pracę

Jestem realistą i wiem że kazdy może sobie rozpruć takiego wobka i go skopiować

Ale żeby to zrobić musi go najpierw kupić - myślę że chociaż to należy się woblerodłubaczom za ich pracę

Jesli ktoś ma ochotę wymieniajmy się takimi wiadomościami na priv, pocztą czy w rozmowach bezpośrtednich (sam czasem tak robię)ale nie upubliczniajmy zdjęc.

No chyba że producent sam zamieszcza takie foty albo wyraża na nie zgodę

W zasadzie to tyle

P.S

Hasior tylko sie nie obrażaj wiesz przeca że Cię lubię ;)

Po prostu przy twoich fotkach jakoś mnie tak naszło

fakt Embarassed Pawle trochę się z tym wobkiem rozpedziłem masz rację, fotka jest juz poprawiona :D

A u mnie cieniutko.Bylem w czwartek na Wisle w Tczewie wysoka woda i padajacy deszcz sprawil ze bolenie sie nie pokazywaly i zaliczylem kompletne zero.Nie pomoglo tez glebsze oblawianie naplywu i warkocza paru kolejnych glowek.Wiec na udane rozpoczecie sezonu boleniowego musze jeszcze troche poczekac.Mysle ze jak woda opadnie to sie polepszy.