Gumofilc Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Bolo z Wiselki...a brudna jeszzce plynie, fu. Na przyszly weedend powinno byc juz dobrze. . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chickin Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Bo to nie ja zlowilem tego bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 @Gumo, ale TORPEDA piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 @Gumofilc A gdzie tak słonko przygrzewa ?? U nas CostaBrava, a może Ty MORS jesteś ? PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Milo wiedziec, ze ktos zawsze czuwa ..jest to zawsze jakims dodatkowym bodzcem do dzialania.Tak, zlowiony w W-wie(okolice), w poniedzialek, okolo godz 15. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Bolo z Wiselki...a brudna jeszzce plynie, fu. Na przyszly weedend powinno byc juz dobrze. @Gumo, mam nadzieję, że spotkamy się w ten weekend na wodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Gumo chyba powyżej 80 ten bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 U mnie dzisiaj bez rewelacji, zagryzł tylko taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zulus czy to twój pierwszy bolo ? Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitter Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja zacząłem sezon 1 maja pierwszym w życiu bolkiem - 68 cm.Oczywiście pływa sobie dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zulus czy to twój pierwszy bolo ? GratulacjePare już jest na koncie ale rzeczywiśie policzył by je na palcach u jednej ręki . Jak narazie rekord to 65cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja zacząłem sezon 1 maja pierwszym w życiu bolkiem - 68 cm.Oczywiście pływa sobie dalej Piotrek, cieszę się razem z tobą. Pierwsza rapa i w dodatku ładna Widzę, że nauka nie poszła w las. Trzymam kciuki za kolejne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Serdecznie witamoto mój pierwszy narwiański boleń, jednocześnie pierwsza ryba w sezonie Oczywiście wypuszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 @ Pitter Ladny boloPadl na Zawadach? Pozdrawiam AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Malach niezły Bolo Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Podczas majóweczki udało mi się skusić 1 bolka sezonu 2008 miał koło 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Mam i ja swojego pierwszego bolka z Wisły 69 cm na kopyto (a przedtem na obrotówkę strzeliłem leszcza 42 cm) Licząc że cały czas łowiłem same pstrągi to mam 2 życiówki jednego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitter Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Rognis i Mateo, dzięki za gratulacje i przede wszystkim cenne wskazówki. Kilka wspólnych wypadów wreszcie przynosi rezultaty Mam nadzieję, że reszta sezonu bedzie obfitowac w podobne emocje ps. Andrew, boleń jest z tych bużańskich pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Rzeszowskie C&R.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dzisiaj trafiłem następnego bolka - 51 cm (oczywiście z Wisły) - ta rzeka mnie chyba lubi Niestety fotki nie będzie przez jakiś czas bo moj aparat po spotkaniu z woda odmówił posłuszeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Ja dziś trafiłem 4 bolki największy 53 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dzisiaj wyskoczyłem na wisłę koło śląsko-dąbrowskiego około 19 trafiłem jednego 54cm na Rektora 7cm . P.S. Fotka jest marnej jakości bo z telefonu, z aparatu nie chce mi wejść bo jest za duży rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dzisiaj po zachodzie slonca sprawdzilam aktywnosc: 51cm na L-Minnow44 Jeszce 7 dni do konca prohibicji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 popołudniowy wypad w fajną miejscówke w przerwie między szczupakowaniem i mina mówi sama za siebie 76 cm żywej torpedy grubo ponad 3 kg.Po braniu wyjechał na średek rzeki i popłynął sobie z 30-40 m aż mi się płakać chciało ale koniec końców 18-stka z semi lamiglasem dała rade.Od dzisiaj nie wybieram się na bolki z 0,18 jakby był ciut silniejszy to stałbym na brzegu z miną o wiele odmienną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Pięknie Warciak, ryba ładna a i miejsce chyba dość trudne technicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi