Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Wyskoczylem dzisiaj na godzinke zeby ochrzcic nowy kij. I na impreze wbil sie bolo 54cm. ;) Moj pierwszy z Wisly w tym sezonie i najwiekszy z Wisly jak dotychczas chociaz nie duzy. Lyknal wobka w czwartym rzucie. :mellow:

Cos czuje ze z moim nowym kijkiem bedzie latwiej :mellow: :mellow:

http://img139.imageshack.us/img139/8299/imgp0007xf5.th.jpg

post-797-1348913933,4194_thumb.jpg

Panowie wciągnął mnie ten wasz boleniowy świat. Wreszcie po dwóch tygodniach biczowania wody stał się cud. Pierwszy w życiu(wymiar) bolek zawitał w mojej ręce :mellow: foto nie wklejam bo mi się te 50cm srebra nie zmieściło w kadr ;) Przy okazji pragnę podziękować za wszystkie rady w tej dziedzinie kolegom @szpiegu i @ spigotowi. Pozdrawiam

Panowie wciągnął mnie ten wasz boleniowy świat. Wreszcie po dwóch tygodniach biczowania wody stał się cud. Pierwszy w życiu(wymiar) bolek zawitał w mojej ręce :mellow: foto nie wklejam bo mi się te 50cm srebra nie zmieściło w kadr ;) Przy okazji pragnę podziękować za wszystkie rady w tej dziedzinie kolegom @szpiegu i @ spigotowi. Pozdrawiam

@tofik gratuluję :D Kolejne to już łatwiej złowisz :D

Dzięki za gratki. Ja nie jestem takim optymistą. Wszystko przez to głupie przyzwyczajenie że ryba stoi przy dnie ! Za każdym razem walczę ze sobą czy tradycyjnie orać dno czy gonić bolki. Ale pierwszy krok już poczyniłem, uwierzyłem w woblery typu kowadło.

@ tofik no gratulacje :D

musisz pamiętać ,że Warta to nie Odra ani Wisła choć nie mówie ,że tam te ryby są łatwe do złowienia to na Warcie naprawde trudno przechytrzyć ładnego bolka np.ja dzisiaj z @strzałką i jego bratem podczas wieczornej wyprawy mimo,że rapki chodził na opasce i mini przykosie we trzech - 3 godziny ani brania :wacko:

Bolenie przemieszczały się za niewielkimi stadkami uklei takimi po parę sztuk i mając je cały czas na oku raz po raz je atakowały.Jedynie rzutw tempo daje jakieś szanse ale w życiu udało mi się zaledwie kilka razy :unsure:

Tofik gratulacje mam nadzieje,że kiedyś uda nam się wstrzelić w amokowe brania boleni jak opisał gaDZa, któremu serdecznie gratuluje. Muszę przyznać, że wielkie wrażenie zrobił na mnie bolek którego złowił Paweł będąc u Roberta ale Robert to przecież jeden z najlepszych więc tylko pozazdościć Pawłowi tej znajomości. Oczywiście gratuluje super bolka.