warciak Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ładnie ładnie tylko pozazdrościć ładny kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dzisiejszy,słońce nieźle dawało czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Wyskoczylem dzisiaj na godzinke zeby ochrzcic nowy kij. I na impreze wbil sie bolo 54cm. Moj pierwszy z Wisly w tym sezonie i najwiekszy z Wisly jak dotychczas chociaz nie duzy. Lyknal wobka w czwartym rzucie. Cos czuje ze z moim nowym kijkiem bedzie latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Panowie wciągnął mnie ten wasz boleniowy świat. Wreszcie po dwóch tygodniach biczowania wody stał się cud. Pierwszy w życiu(wymiar) bolek zawitał w mojej ręce foto nie wklejam bo mi się te 50cm srebra nie zmieściło w kadr Przy okazji pragnę podziękować za wszystkie rady w tej dziedzinie kolegom @szpiegu i @ spigotowi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Panowie wciągnął mnie ten wasz boleniowy świat. Wreszcie po dwóch tygodniach biczowania wody stał się cud. Pierwszy w życiu(wymiar) bolek zawitał w mojej ręce foto nie wklejam bo mi się te 50cm srebra nie zmieściło w kadr Przy okazji pragnę podziękować za wszystkie rady w tej dziedzinie kolegom @szpiegu i @ spigotowi. Pozdrawiam @tofik gratuluję Kolejne to już łatwiej złowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dzięki za gratki. Ja nie jestem takim optymistą. Wszystko przez to głupie przyzwyczajenie że ryba stoi przy dnie ! Za każdym razem walczę ze sobą czy tradycyjnie orać dno czy gonić bolki. Ale pierwszy krok już poczyniłem, uwierzyłem w woblery typu kowadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 @ tofik no gratulacje musisz pamiętać ,że Warta to nie Odra ani Wisła choć nie mówie ,że tam te ryby są łatwe do złowienia to na Warcie naprawde trudno przechytrzyć ładnego bolka np.ja dzisiaj z @strzałką i jego bratem podczas wieczornej wyprawy mimo,że rapki chodził na opasce i mini przykosie we trzech - 3 godziny ani brania Bolenie przemieszczały się za niewielkimi stadkami uklei takimi po parę sztuk i mając je cały czas na oku raz po raz je atakowały.Jedynie rzutw tempo daje jakieś szanse ale w życiu udało mi się zaledwie kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dzisiaj mimo pogody raczej ,,barowej'' bolki dopisały, W 2 godziny 3 sztuki 50,53, 58cm i 4 spady. Kolega został na dłużej i wydłubał jednego na 78cm. Do tego w łowisku kręciły się sumy o czym 2 krotnie boleśnie przekonał się mój drugi koleżka.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Tofik gratulacje mam nadzieje,że kiedyś uda nam się wstrzelić w amokowe brania boleni jak opisał gaDZa, któremu serdecznie gratuluje. Muszę przyznać, że wielkie wrażenie zrobił na mnie bolek którego złowił Paweł będąc u Roberta ale Robert to przecież jeden z najlepszych więc tylko pozazdościć Pawłowi tej znajomości. Oczywiście gratuluje super bolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Dziś chmury i nie bylo widać żerowania boleni przy powierzchni,jednak mimo wszystko udalo się coś przechytrzyć (po przejsciu dobrych 6 kilometrów brzegami Gwdy): . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Dzisiejsza Rapa z Odry, boleń 65 cm wziął o wschodzie słońca orion . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Wisła - Dziś na 3 brania, dwa wyjęte, jeden spięty Nie są to giganty ale cieszą bo zrobiły prezent na dzisiejsze urodziny Mniejszego nie mierzyłem, większy 59 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Gratuluje Paweł,i wszystkiego dobrego z okazji urodzin,pięknym prezentem obdarowała Cię Matka Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 pirania przyłączam się do życzeń urodzinowych ,samych życiówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 WitamPoranny Bolo szkoda tylko ze taki mały i tylko jeden 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 @biosteron, milupa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Wczoraj wybrałem się nad Narew na swoje Boleniowe miejscówki, Rybki dopisały Nie były za wielkie ale i tak jestem zadowolonyW ciągu kilku godzin 9 sztuk w okolicach 50cm z czego 8 na wobki własnej roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 @włóczykij GRATKI Radość podwójna bo na własne woblery... Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Gratulacje Ladne bolenie łowisz na ślepaki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Jeszcze jeden weekendowy... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 To i ja się dorzucę. Pierwszy w tym roku, który ukończył przedszkole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 @orion - gratuluję ładnej rybki. Ja w sobotę wpadłem na godzinkę nad rzekę i wydłubałem 40cm przedszkolaka. Cieszy tylko fakt, że złowiony na przynęte do któej kompletnie nie miałem przekonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 @włóczykij bardzo fajna wyprawa i zdjęcia świetne u mnie padaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi