Jeziorm 1 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Gratuluje wszytskim udanych połowow bolka... Ja juz 19 dzień probuje i zaden cholernik nie chce zdjecia ze mną Moze dzisiaj jakis bolo mnie zaskoczy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 A miał byc ten drugi... . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Sto lat mnie tu nie było . w tym roku udało mi się być tylko 2x3 godziny na bolkach , rewelacji nie ma 5 brań , dwa wyjęte , ale to już jakiś początek Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ... i jeszcze jeden ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 o!!!Widzę, że kadra daje radę (chociaż podbierakiem od ogona podjeżdża).Bez urazy - sam wiem, że czasem się zdarza Szczere gratulki, ładne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 To podbieranie to jeden z najbardziej skrywanych tajników połowu boleni!! Robert2 pozdrawiam!!! Ps. A ja jeszcze ne byłem w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 2 wyjęte ale fotki rewelacyjne Gratuluje talentu fotografowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Świetna fotka, piękna ryba, uśmiechnięty łowca, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Cześć @HarpMam nadzieję, że przydziubiesz coś w maju - może na muchę. Jeśli tak to daj znać. Moje majowe nie przekroczyły 60 cm, ale my im jeszcze pokażemy. Tym bardziej szacuneczek dla @Tomka.Pozdro,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Fotki rewelacyjne w kazdym detalu Gratki dla fotografa i łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Zdjęcia bardzo ładne to prawda.Pogoda do kitu jak na bolenie i tak podobno przez całą majówkę2. Nie mogę się zdecydować czy mucha czy spining. Wiem że spiningiem z bolkami sobie poradzę a mało czasu mam na doświadczenia. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Zawsze podziwiam kunszt Tomka, jednak jak dla mnie, pierwsza fotka jest, jakby to powiedzieć........ Może wydłużyć ogniskową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Myślę że to efekt zamierzony. Ryba prezentuje się dorodniej i cały kadr jest ostry dzięki czemu te malownicze chmórki widać za plecami. Może obraz jest zniekształcony ale uważam że jest bardzo dobre. (może horyzont trochę leci:))Mam pytanie do Wiślanych łowców : Czy wierzby już kapią? Czy leci z nich woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ten boleń wie że alkohol szkodzi zdrowiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Sto lat mnie tu nie było w tym roku udało mi się być tylko 2x3 godziny na bolkach , rewelacji nie ma 5 brań , dwa wyjęte , ale to już jakiś początek Pozdrawiam Wszystkich @Tomek, jak zwykle fajne foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Mam pytanie do Wiślanych łowców : Czy wierzby już kapią? Czy leci z nich woda? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Popper przy długiej ogniskowej jest zamazane ... . Byłem dziś na Twoim odcinku Odry , woda ogromna ale ryb .... powiem tak masz konkurencje z Wrocławia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam Piękne rybki i jeszcze piękniejsze zdjęcia !!! Szczere gratulacje Panowie !! Ja dziś również byłem,pomimo mało boleniowej pogody dwa złowione jeden niecałe 60 cm, drugi nawet nie mierzony i jeden calkiem przyzwoity spadł zaraz po braniu. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ponizej jeden z dwóch wyjętych dzisiaj. Ogólnie bolenie były mało widoczne, jednak ich obecność zdradzały raz na jakiś czas wyskakujące pojedyńcze uklejki, tego na zdjęciu męczyłem z godzinę, ale cierpliwość została wynagrodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Gratki Łukasz, niezły bolo. Ja tez dziś latałem tu i tam <_< za rapami ... dopiero po godzinie 13-tej zaczęły sie uaktywniać...tego męczyłem 30min...najpierw pokazał się subtelnie przy powierzchni...wziął na wobka prowadzonego w toni. Ogólnie rzeka martwa, woda przypomina płynącą zawiesinę i ten szybko opadający stan wody... nie napawa to optymizmem na jutrzejszy, 3 dniowy wypad, ale broni nie składam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Twój też ładny Dokładnie jak mówisz, zaczęły się uaktywniać dopiero jak dobrze przygrzało. To jednak jeszcze nie to majowe żerowanie boleni, za którym czekam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Popper przy długiej ogniskowej jest zamazane ... Byłem dziś na Twoim odcinku Odry , woda ogromna ale ryb .... powiem tak masz konkurencje z Wrocławia ... Tomku, zdaję sobie sprawę, że potrafisz pracować obiektywem a także w warstwach. Tego udowadniać nie musisz .Mnie chodzi o to, że lubię, jak ryba wygląda bardziej naturalnie. Nie, jak reklamówka, z katalogu firmowego. Może być przy tym, nawet, troszkę mniejsza. I tak robisz to znacznie lepiej, niż Ci, co wkładają rybę, w 28mm obiektyw, na wyciągniętej ręce .Co do łowiska. Dzisiaj odwiedziłem (w planie były Słubice) Nową Sól. Kilka godzin czesania wody, zaowocowało: 1 asystą wabika pod same nogi, 1 braniem nie zaciętym a właściwie spiętym, 1 małym okonkiem na okrasę .W przerwach, żona sekundowała mi pickerem oraz zadbała o radość dla podniebienia Woda rzeczywiście ogromna i wciąż rosła. . Najważniejszym, jak się okazało, było spotkanie z Remkiem, w Zielonej Górze. Krótka, niestety, wymiana zdań i wręczył mi MC Arrival ARC69DWF, którego mi przywiózł od @Peresady Dziękuję Ci Remku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Popper, mi też było bardzo miło. A arrivalek niech dobrze służy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Remku, ręce przy sobie i wyrzucamy obiektywy 28 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Pozostają jeszcze 24mm, 17mm, 8mm i 6mm!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi