Ryjson Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Wczorajszy połów z czego 1 (45 cm) na woblerka własnej produkcji pozostałe 2 sztuki 52 i 54 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Chłopaki wciąż daleko mi do was ale dziś trafiłem drugiego bolka na casta . 55cm strzelił na wobka Irka Gębskiego. Foty nie puszczam bo na trawie A nie chce wszczynać kolejnej burdy na temat że takich zdjęć się nie robi. Gratki dla wszystkich łowców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ryison! Czy nie spotkaliśmy sie niedawno pod Gdańskim? Ja łapałem na muchę. Gadaliśmy o jaziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 No racja, pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Wszystkim gratuluje pieknych boleni. Remku, a gdzie Twoje bolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ryison! Czy nie spotkaliśmy sie niedawno pod Gdańskim? Ja łapałem na muchę. Gadaliśmy o jaziach. @harp, zdaje się że i my się widzieliśmy pod śląsko-dąbrowskim jak jakiś czas temu byłem z córką - nie wiem czy to ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No dla mnie majówka 2 już się skończyła, tym razem było słabiutko, tylko 2 Bolki ale znów na własną produkcję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Pirania74. Jest nas kilku pod tym gdańskim. Jeśli ten osobnik miał długie kudły i nieogoloną gębę to byłem ja(pod śląsko-dąbrowskim mogłem być ja tam mam najbliżej). Panowie nie wiem czy jutro jechać na bolki czy szczupaki. Pytanie jest takie czy na Wiśle chodzą bolenie? Czy cisza na wodzie? Pytam o te większe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Pirania74. Jest nas kilku pod tym gdańskim. Jeśli ten osobnik miał długie kudły i nie ogoloną gębę to byłem ja(pod śląsko-dąbrowskim mogłem być ja tam mam najbliżej). Panowie nie wiem czy jutro jechać na bolki czy szczupaki. Pytanie jest takie czy na Wiśle chodzą bolenie? Czy cisza na wodzie? Pytam o te większe:) Heh więc to chyba ciebie widziałem Lepiej jedź na szczupaki Na Wiśle byłem wczoraj ze 2 godzinki i zero Nawet ogona rapki nie zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Pirania74. Panowie nie wiem czy jutro jechać na bolki czy szczupaki. Pytanie jest takie czy na Wiśle chodzą bolenie? Czy cisza na wodzie? Pytam o te większe:) Odpowiedzi udzieliło forum a zwłaszcza wczorajsza lawina zgłoszeń w wątku boleniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 A ja powiem tylko tyle, że nad wodą jest ciężko. Coś tam się wydłubie, ale są to małe czyste farty. To nie to łowienie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Na lądzie nie lepiej. 270 mld długu, roszczenia z południa i zachodu i tylko lekarze biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Pirania74. Jest nas kilku pod tym gdańskim. Jeśli ten osobnik miał długie kudły i nie ogoloną gębę to byłem ja(pod śląsko-dąbrowskim mogłem być ja tam mam najbliżej). Panowie nie wiem czy jutro jechać na bolki czy szczupaki. Pytanie jest takie czy na Wiśle chodzą bolenie? Czy cisza na wodzie? Pytam o te większe:) Heh więc to chyba ciebie widziałem Lepiej jedź na szczupaki Na Wiśle byłem wczoraj ze 2 godzinki i zero Nawet ogona rapki nie zobaczyłem Widzę że coraz więcej osób z tego odcinka, ja chodzę po tych miejscówkach od ładnych paru lat Może tak kiedyś się spotkamy ?! Zeby nie było zupełnie off top - wczoraj wieczorkiem łaziliśmy z kumplami od Gdańskiego w stronę spójni i zupełna cisza przez 3 godziny może widziałem ze dwa uderzenia, nie wspominając o braniach. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam, poraz pierwszy na tym forum Od czasu ochłodzenia bolenie zniknęły i nie biorą. Ja bym spróbował zapolować na szczupaka. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witaj Diesel Pierwsza wypowiedz na forum i od razu strzał w 10. Już się możesz spokojnie awansować na turbodiesla PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 A na Warcie bolki gryza nieźle, parę średnich sztuk sie uwiesiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Gratki @strzałka, fajny bolo. Na Odrze ciężko, ale coś niedużego można wydłubać. Ogólnie w porównaniu z zeszłą majówką rzeka wygląda na martwą. Woda opada w zastraszającym tempie i ta płynąca zawiesina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 A ja jak narazie pije sobie piwko i oglądam fotki, ale przyjdzie taki dzień, że w końcu coś konkretnego zadynda na wędce i wtedy wstawię fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ja sobie darowałem dzisiaj. Choć pogoda zrobiła się ładna i myśle ze pod wieczór bolki ganiały. Byłem za to w parku i już wiem gdzie zapoluje na wzdręgi z muchą. Widziałem kilka sztuk z 15metrów ( wydaje mi się że miały powyżej 30cm!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 A ja dzisiaj wyskoczylem na poltorej godziny i jednego zlapalem ale malego. Byly calkiem aktywne pomimo podwyzszonej wody. Lapie sie ciezko na warszawskiej Wisle, mnostwo smieci plynie, do tego ten pyl topoli na wodzie to dopiero jest udreka. PS. Te zasady bez zdjec na trawie niby takie fajne ale jak o tym pomyslalem to bez sensu. Trzymajac w rekach nie mniej sluzu schodzi ale jest jeden nie podwazalny argument. A co jak rapka z raczek wypadnie pozujacemu ??? Rybie na trawie smierc przez uderzenie raczej nie grozi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 o ile dobrze pamiętam stanęło na tym że zdjęcia w trawce dodawać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a to pardonsik wszystkich Panstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 nie pardonsik tylko zdjęcie wstawiać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 szkoda ze już woda opadła we wrocławiu... bo tak pięknie bolki brały od tygodnia dziennie łapałem od 2 do 8 bolków w przedziale 50-70 cm i kilka naprawde duzych ryb chwilowo było na wedce... jeden bolo wypiał sie po 50 metrowym odjezdzie... kołowrotek az sie palił... a teraz lipa woda opadła i juz bolki odmawiaja wspołpracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Patryk widzę że pelnia szczęścia niedosyć ze bolki gryzą ,to i juz komplecik z gratisową czapką przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi