Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejny trzeci już wieczór kiedy na Warcie totalna pustka ! Jeśli regułą będzie południowe żerowanie to na razie sobie nie połowie, wszak za chlebem trzeba biegać od rana od 15 :wacko: Ech , a już poczułem tego boleniowego bluesa :huh: Pozostaje tylko w wolnej chwili uczyć się sztuki robienia zdjęć. Panowie mam nadzieję że w końcu przestanie wiać ze wschodu :D

Poper, przeginanie jest atrybutem wędkarstwa. Jest na ten temat kupa dowcipów o nas. Nie zmieni tego 100 lat prawdomówności. Osobiście cieszę się jak koledzy wierzą w moje nieprzegięte opowieści. Jak bym zaczął je jeszcze ubarwiać, został bym wyśmiany :D

Tak więc żeby zakończyć odwiecznie dysputy o długościach jako PACYFISTA zacytuję Wojciecha Młynarskiego :

...

Róbmy swoje,

Pewne jest to jedno, że

Róbmy swoje,

Bo dopóki nam się chce,

Drobiazgów parę się uchowa:

Kultura, sztuka, wolność słowa, dlatego

Róbmy swoje,

Może to coś da? Kto wie?...

PZDR

Arek

No i dziś na koniec wędkowania nie było tak źle :D 1 bolek z dna wyjęty i 4 branka dodatkowo( też z dna lecz nie zacięte) plus sumek koło meterka :mellow: a już myślałem że zajebisty bolo będzie hehe no ale narzekać co nie ma trzeba działać dalej :D

Gratuluje rybek łowcom B)

Co tam - pobyt nad Wisłą i jeszcze 65 cm bolka to już frajda ;)

Redzi - połów miał miejsce w okolicach Baranowa i nie jest to żadne eldorado. Główka z nasuwającą się przykosą zgromadziła kilka sztuk, które akurat miały ochotę na wieczorną zakąskę.

Pozdrowienia

No to teraz mnie zabiłeś, kupa kilometrów a już myślałem że bolki są gdzieś blisko nas i my o tym nie wiemy aż mi ulżyło :o

Podobno dziś w południe bolki szalały. Dostałem info z 2 róznych miejsc oddalonych o 60 km. Teraz gryzą już tylko komary :(

Moje nie szalały, ale kąsały od 10 do 12.

Robert bo dziś wiało miejscami u nas z zachodu i to dokładnie do południa. Myślę, że ten zefirek na krótko pobudził ryby ze wschodniego letargu.

Jak znam życie, to szalały tylko w pewnych miejscach a w innych nadal była cisza. Ja jutro znowu jadę na gościnne występy. Ma ponownie wiać ze wschodu, ale z drugiej strony ma być przedburzowa pogoda. Jak się te burze sprawdzą, to może być ciekawie.

No to z jednego info 5 wyjętych(przedział wiekowy różny od 40 do 65) i jeden spad, wyjść tyle że by liczydła brakło :D Kolejny udany występ co najważniejsze hehe( ale swoje odsiedziałem od 16 do 22 prawie) Parówka piękna i te panienki koło ucha co bzykały hehe

W końcu to na co czekałem czyli ataki z powierzchni wody na całkiem łamliwą przynętę :D :mellow: aż miło siedzieć teraz w domu :unsure: