Robert Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Arek, gdybyś mieszkał bliżej to juz bym tam był. Mnie też pasuje smużenie i bąbelki. I Love It Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dero 1990. Tym zdjęciem sprawisz prawdziwą radość tym którzy nie lubią eksponowania ryb za pomocą ścisłego kadru i szerokiego obiektywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Fotka robiona samowyzwalaczem, i do tego w bardzo szybkim tempie, wiec sorki za kadrowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nie przejmuj się Dero. I tak wygląda lepiej niż ten Arka bolek z wciśniętym w usta rowerem Oj Arek, masz przewalone u Gumofilca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Gratuluję Łukasz. Pękna ryba.Chyba dlatego ja tak wolę. A co do kadrowania, lepsze uczciwe 70, niż 60 nieudanie fabrykowane na 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Kolejny trzeci już wieczór kiedy na Warcie totalna pustka ! Jeśli regułą będzie południowe żerowanie to na razie sobie nie połowie, wszak za chlebem trzeba biegać od rana od 15 Ech , a już poczułem tego boleniowego bluesa Pozostaje tylko w wolnej chwili uczyć się sztuki robienia zdjęć. Panowie mam nadzieję że w końcu przestanie wiać ze wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Poper. Uczciwie, to jest ryba na miarce. Obiektyw bez znaczenia Nie każde zdjęcie musi być dokumentalna. „ ...czasem człowiek musi, inaczej się udusi...” Tpfik, to już końcówka tego wyżu. Najlepsze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Robert, jakoś nie zauważyłem, żebyś się dusił a przecież czasem musisz . Ba, w pięknym stylu. Ja tylko czasami wspominam u nie przeginaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 ...Ja tylko czasami wspominam u nie przeginaniu Może jakieś przykłady - bo tak to tylko puste gadanie - i nie o to chodzi że się czepiam bo tak naprawdę jestem PACYFISTĄ. PZDRArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Arku, Robert nawiązał mimochodem do pewnej wymiany zdań. Ja tylko odpowiedziałem. W zasadzie przepraszam, że nie na privaAni jaśniej ani szerzej nie ma sensu. Nie ten temat, właściwie i nie to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Poper, przeginanie jest atrybutem wędkarstwa. Jest na ten temat kupa dowcipów o nas. Nie zmieni tego 100 lat prawdomówności. Osobiście cieszę się jak koledzy wierzą w moje nieprzegięte opowieści. Jak bym zaczął je jeszcze ubarwiać, został bym wyśmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nawet na miarce ryba różnie wychodzi, sposób mierzenia też ma znaczenia. Za niedługo niektórzy wędkarze będą mierzyć rybę dookoła żeby tylko była dłuższa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nawet na miarce ryba różnie wychodzi, sposób mierzenia też ma znaczenia. Za niedługo niektórzy wędkarze będą mierzyć rybę dookoła żeby tylko była dłuższa . Dlatego stary mięsiarski wymiar według mnie bardziej oddaje wielkość ryby - waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Tak więc żeby zakończyć odwiecznie dysputy o długościach jako PACYFISTA zacytuję Wojciecha Młynarskiego : ...Róbmy swoje,Pewne jest to jedno, żeRóbmy swoje,Bo dopóki nam się chce,Drobiazgów parę się uchowa:Kultura, sztuka, wolność słowa, dlategoRóbmy swoje,Może to coś da? Kto wie?... PZDRArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No i dziś na koniec wędkowania nie było tak źle 1 bolek z dna wyjęty i 4 branka dodatkowo( też z dna lecz nie zacięte) plus sumek koło meterka a już myślałem że zajebisty bolo będzie hehe no ale narzekać co nie ma trzeba działać dalej Gratuluje rybek łowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Co tam - pobyt nad Wisłą i jeszcze 65 cm bolka to już frajda Redzi - połów miał miejsce w okolicach Baranowa i nie jest to żadne eldorado. Główka z nasuwającą się przykosą zgromadziła kilka sztuk, które akurat miały ochotę na wieczorną zakąskę. Pozdrowienia No to teraz mnie zabiłeś, kupa kilometrów a już myślałem że bolki są gdzieś blisko nas i my o tym nie wiemy aż mi ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 U mnie nad wodą cisza. Skusiłem kilka ryb, dwa wyjęte. Ryby złowione z środka rzeki.Jak co weekend rozmiarami nie grzeszą Max 60cm.Dziś wiatr zmienił kierunek i bolki reagowały trochę lepiej, ale nadal są nieufne i odprowadzają przynęty z uśmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Podobno dziś w południe bolki szalały. Dostałem info z 2 róznych miejsc oddalonych o 60 km. Teraz gryzą już tylko komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Podobno dziś w południe bolki szalały. Dostałem info z 2 róznych miejsc oddalonych o 60 km. Teraz gryzą już tylko komary Moje nie szalały, ale kąsały od 10 do 12. Robert bo dziś wiało miejscami u nas z zachodu i to dokładnie do południa. Myślę, że ten zefirek na krótko pobudził ryby ze wschodniego letargu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jak znam życie, to szalały tylko w pewnych miejscach a w innych nadal była cisza. Ja jutro znowu jadę na gościnne występy. Ma ponownie wiać ze wschodu, ale z drugiej strony ma być przedburzowa pogoda. Jak się te burze sprawdzą, to może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No to z jednego info 5 wyjętych(przedział wiekowy różny od 40 do 65) i jeden spad, wyjść tyle że by liczydła brakło Kolejny udany występ co najważniejsze hehe( ale swoje odsiedziałem od 16 do 22 prawie) Parówka piękna i te panienki koło ucha co bzykały hehe W końcu to na co czekałem czyli ataki z powierzchni wody na całkiem łamliwą przynętę aż miło siedzieć teraz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam Dziś w okolicach mostu Gdańskiego bolki zdecydowanie częściej niż w poprzednich dniach zdradzały swoją obecność przepięknymi atakami na powierzchni...niestety udało mi się skusić tylko jednego (około 50 cm) na salmo thrilla. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Redzi, ciekawe jak długo będziesz miał jeszcze tego jednego łamańca. Jak go urwiesz to nie odbieram telefonów od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ok będę pókał do drzwi <_< albo wejde po tym drzewie co zakłóca sygnał z satelyty i jeszcze jedno będę miał go tak długo aż go nie urwe hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Na Warcie dno i jeszcze do tego woda opadła do kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi