strzalka Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Redzi niezła jazdę musiałeś mieć na takiej żyłeczce. Przypomniało mi sie, jak Sebastian Mazur też na 18 wyciągną sumka 31kg . Szkoda tylko ze na zawodach. http://www.wwg.com.pl/wwg/modules.php?name=News&file=art icle&sid=253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ... dawno nic nie wklejałem, wirek narobił szkód w moim systemie...dopiero sie uporałem z kompem,a tu już trzeba dsię pakować - przeprowadzka ...poniżej dwa z ostatnio złowionych odrzańskich bolusiów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Strzałka dokładnie zabawa przednia jeździł jak chciał dopóki nie zeszedł za tame na spokojnej wodzie chodził już tylko w kółku gdzie był dołek. Ale na tą samą żyłkę wyciągnołem już sandała tyle że w maju zamieściłem kiedyś jego fotki i bez oporów moge powiedzieć że Jaxon zrobił jakąś mega wytrzymłą żyłkę. Dla mnie rewelka. Żyłka nazywa się Crocodile z serii spining dostepna na allegro tam ja też kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Spróbuje tej żyłki Łowie na dino 20, ale ostatnia która kupiłem to jest ze 25 a nie 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 napewno warto spróbować, sądze że wielu jest z niej i bedzie zadowolonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja polecam żyłkę mikado UV. 0,18 ciężko urwać, poprzecinała mi skórę na dłoniach jak chciałem ją urwać. Tą Jaxona też miałem, jest dobra ale UV jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam wczoraj udało mi się złapać mojego pierwszego bolenia od około 15 lat. 69cm z berlińskiego kanału.. PozdrawiamLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Hmmm fajnie. A mnie nurtuje pytanie. jak godzic wypuszczenie bolka, z obowiązującym w Niemczech zakazem C&R. Ale to chyba nie w tym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 @popper: z łamaniem tego przepisu nie mam najmniejszych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 @popper - przecież na drugim zdjęciu wyraźnie widać, że bolek niechcący wyślizgnął się do wody @piwoluka - gratulacje bolka !!tylko chyba nie warto stosować gripa do tych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 @ Waldek, nic sie nie przejmuj, nie tylko Lukasz lamie te przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zobaczcie na to drugie zdjecie...przeciez bolen w wodzie wyglada zajebiscie A NIE NA PATELNI !!! ( to do baranów - mięsiarzy było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Przecież boleń nie został jeszcze wypuszczony. Właściciel trzyma go za ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Nareszcie !!! Wczoraj udało mi sie sprowokowac bolenia...co prawda nie duzy ( około 50 cm, nie mierzyłem ) ale bardzo mnie ucieszył bo pierwszy w tym roku ( mimo około 15 wypraw z zamiarem połowu bolenia ) i na własnoręcznie wykonanego wobka Zdjecia robił ( niestety telefonem)moj kolega ktorego zabralem ze soba ( był pierwszy raz na rybkach i juz chce kupić kij ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Gratuluje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A z Tobą Marcin co sie dzieje? Ni widu ni słychu No coz , czasem cos sie uwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam wczoraj udało mi się złapać mojego pierwszego bolenia od około 15 lat. 69cm z berlińskiego kanału. PozdrawiamLukasz Dobra robota. Cieszy, że w Niemczech i C&R! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A z Tobą Marcin co sie dzieje? Ni widu ni słychu No coz , czasem cos sie uwiesi Buehehehehe Dobre, dobre.Mi czasem też coś weźmie, ale w tym roku postanowiłem pochwalić się tylko zdjęciem z rapą powyżej 80 cm. Obietnicy nie złamię A mam nadzieję, że będzie okazja żeby złowić kolejną 80tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mimo braku czasu ja też liczę po cichu że w tym roku wreszcie te 85 znajdę i że weźmie. Narazie byłem 2 razy i złapałem 4 bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam,moja pierwsza ryba na tym forumbolunio 65 cm - złowiony około godzinę temu warszawska wisłekawiem wiem jakość tragiczna - miałem tylko telefon, obok siedział około 60 letni spławikowiec - stąd zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Myśmy dziś Razem z Bassym pojechali odwiedzić WisełkęGeneralnie słabiznaPojedyńcze bolki pokazywały sie niemrawo i to na stojącej wodzie po kolana Marcin prawem frajera (już daaaaaaaaawno nie był na bolkach) wydłubał jednego maluszka. Z ciekawostek widzieliśmy jescze skaczącą brzanę (tak ok 50cm) Wyskakiwał cała nad wode przed przelewem ale zafurkotać nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Gratulacje rybek Warta dziś pokazała część swoich zasobów, tylko na 30min ok godz 21 30.Wahadłówka ostatnio stała się u nas przebojem sezonu. Trzy brania jeden zacięty. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wahadło jest jednak bardzo skuteczne na warcie gratuluje bolka strzałka pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Gratuluję wszystkim boleniowych kloców@jajakub trzeba to powtórzyć a rozmiar rybek pomnożyć x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dziś dalej małe rozmiary(50-60cm), ale brań sporo i rybek też:)Szkoda, że przyjechałem dziś nad wodę za późno, bo facio mi mówił, że łoiły bolki i klenie przez godzinkę z samego rana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi