supersobi Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wow Patu28 jak ty to robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wow Patu28 jak ty to robisz?? ... a rzucam i zwijam ... a tak serio, to dobra przynęta w dobrym miejscu... i wszystko na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ... jeszcze jedna fotka na podkręcenie wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Gratki Patryk, znaczy, doszedłeś nad wodą do siebie po weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Gratki Patryk, znaczy, doszedłeś nad wodą do siebie po weselu Dzięki Janusz. Rano było ciężko ale dałem radę ... bolenie mnie dobudziły @Maniak, to Batsonowski blank z RX6, 2.6m, 10-28gr, 17lb mocy, budowałem ten kij u Daniela z myślą o boleniach z wody. Chodziło mi o głębsze ugięcie podczas holu, co zresztą widać na focie ( dlatego padło na RX6).KIj spisuje sie rewelacyjnie, na kilkadziesiąt boleni z tego sezonu jak narazie zero spadów. W tamtym sezonie połowił kilka razy więcej i jest rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Gratki Patryk, znaczy, doszedłeś nad wodą do siebie po weselu Dzięki Janusz. Rano było ciężko ale dałem radę ... bolenie mnie dobudziły @Maniak, to Batsonowski blank z RX6, 2.6m, 10-28gr, 17lb mocy, budowałem ten kij u Daniela z myślą o boleniach z wody. Chodziło mi o głębsze ugięcie podczas holu, co zresztą widać na focie ( dlatego padło na RX6).KIj spisuje sie rewelacyjnie, na kilkadziesiąt boleni z tego sezonu jak narazie zero spadów. W tamtym sezonie połowił kilka razy więcej i jest rewelka. Kijek ciekawy. Uważam połączenie lekko uzbrojonego blanku z podstawowego grafitu (RX6,SCII)z plecionką jest bardzo dobrym rozwiązaniem na bolki.Dodaje zestawowi ciepła ,noi pięknie trzyma ryby nadrabiając amortyzacją braki plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Gratki Patryk, znaczy, doszedłeś nad wodą do siebie po weselu Dzięki Janusz. Rano było ciężko ale dałem radę ... bolenie mnie dobudziły @Maniak, to Batsonowski blank z RX6, 2.6m, 10-28gr, 17lb mocy, budowałem ten kij u Daniela z myślą o boleniach z wody. Chodziło mi o głębsze ugięcie podczas holu, co zresztą widać na focie ( dlatego padło na RX6).KIj spisuje sie rewelacyjnie, na kilkadziesiąt boleni z tego sezonu jak narazie zero spadów. W tamtym sezonie połowił kilka razy więcej i jest rewelka. Kijek ciekawy. Uważam połączenie lekko uzbrojonego blanku z podstawowego grafitu (RX6,SCII)z plecionką jest bardzo dobrym rozwiązaniem na bolki.Dodaje zestawowi ciepła ,noi pięknie trzyma ryby nadrabiając amortyzacją braki plecionki. Dokładnie Maciek, zapomniałem dodać że łowię w 90% plecionką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Po ponad miesięcznych połowach młodzieży okołosześćdziesięciocentymetrowej dopadłem trochę ponad 70 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ładniutki Z tego co widzę masz Thrilla a zdjęcie robione ok 21:40.Czy możesz napisac jak bolki reagowały (poza tą 70) na woblera i ewentualnie jak szybko go prowadziłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 @elpojo gratulacje ,jak ci się kręci stradiciem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja dziś zaliczyłem glebkę wczoraj bolki niemarwe zero ataków. Fajnie ruszyły się jak się robiła szarówka ale po 10 minutach znikły dalsze biczowane było psu na bude. Ale za to miałem niezła akcję przyszła do nas zajebista burza. Wiatr był tak silny że łamał gałęzie i drzewa a my na wyspie pod parasolem z osłona. Parasol powyginany ale takiej burzy jeszcze nie przeżyłem, nawałnica trwała około 10 minut ale było to najdłuzsze 10 minut w moimżyciu jak narazie. Dobrze że wogóle kumpel zdążył złapać parasol zanim go zdmuchnęło, bo wtedy było by dopiero nieciekawie Gratulacje pięknych rapek, a co do brzany to wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Hej elpojo, Możesz co nieco napisać gdzie w okolicach wrocławia łowisz bolenie?Z góry dzięki za jakąkolwiek podpowiedź. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Hej elpojo, Możesz co nieco napisać gdzie w okolicach wrocławia łowisz bolenie?Z góry dzięki za jakąkolwiek podpowiedź. Pozdrowienia No tak zapomniałem dodać gratulacji za 70tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Patu, elpojo ładne bolki Wydaje mi się że to Brzeg Dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Chłopaki śliczne ryby,gratulacje . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ... strzalka miał nosa - Brzeg Dolny Co do Thrilla, w tym sezonie złowiłem 5 bolków na niego, stosuję jednak dużą rotację i nie mam 1 killera, z fabrycznych chwalę sobie jeszcze Sieka, choć dzielą i rządzą wobki Pawła Grzecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Warta wysycha i o coś większego trudno. Nie są duże ale jak to na przykosach bywa, bardzo waleczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Gratki @strzałka, widzę że też nie odpuszczasz rapkom i idziesz jak strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nie odpuszczam Miałem cichą nadzieje że może z rańca weźmie jakiś grubszy, ale dobry i taki .A wszystkie grube bolki, to chyba do Odry uciekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Dziś same maluszki po 40 z groszem... Choć na fajrant twafiła sie milusia 60teczka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Gratulacje dla Wszystkich szczęśliwców, ja to dopiero w połowie września ruszę na łowy. A wtedy to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja wczoraj jeden maluszek dziś klapa. Bolki poza zasiegiem rzutowym niestety. Co więcej praktycznie sie nie pokazuja, zaatakuje jeszcze wiecziore choc na kokosy nie licze niesety nie ma gdzie na nie liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Redzi a na co teraz je łowicie? Na gumy z dna, czy coś się zmieniło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No wieczór był dużo lepszy co prawda nie duże koło 50cm ale za to 5 sztuk w tym 3 z dna i 2 na łamańca. Remku ostatnio Robert miał dużo brań z dna ale słabo było z zacinaniem na dużą uklejkę. Ja dziś z dna koło 8 brań ale na twistera i kilka wyjść na łamańca z wierzchu ale brać nie chciały tylko 2 ale raczej z zaskoczenia robiąc bardzo długie przerwy od tej przynęty. U nas chyba sie to teraz nie zmieni bo bolki są zmulone temperaturą wody dlatego ciężko się z nimi rozmawia,a te duże sztuki siedzą daleko od brzegu niestety poza rzutem z brzegu. A co więcej przebiłem dziś rano ponton i dostać się na kilka miejscówek jest teraz niemożliwe nad czym bardzo ubolewam, bo w jedym miejcu są bolki tylko biorą właśnie tylko z dna i tylko na jdną przynętę. Miejsce pewnie kojarzysz bo Robert Cię tam napewno zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dziś same maluszki po 40 z groszem... Choć na fajrant twafiła sie milusia 60teczka . Dero, jak do Ciebie zajade to ta bujna czupryna to element kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi