Guzu Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ladnie Wujek, na tym zdjeciu krzaki nad glowa ulozyly sie tak, ze myslalem ze sobie AFRO zafundowales Ja na poczatku sierpnia mam w planach otworzyc sezon boleniowy - lepiej tak niz wcale Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Guzu rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Staram się, staram.. a mi się nie podoba panie wujek że łapiesz bolka pod skrzela żeby się wydawał większy... czy warto tak krzywdzić rybę?? Po pierwsze proszę nie cytować ponownie zdjęć bo mi nabijają transfer niepotrzebnie. Po drugie jest to jak najbardziej prawidłowy chwyt! Z tego co widzę Wujek delikatnie trzyma palcami rybę za pokrywę skrzelową - jeden palec na pokrywie, drugi pod. Tak właśnie bolenia delikatnie POWINNO się trzymać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 ładne rapciaki @wujek, gratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ladne Bolki. Mysle, ze nie ma co szukac dziury...To sa dobre chwyty.Sam mam pecha i moze dlatego podtrzymuje ryby dodatkowo od spodowca. Zdarzalo sie, ze jak ryba poczula wzgledny luz targnela sie, co powodowalo paluchy w skrzelach albo sprawdzenie podloza... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 . Co by nie zostać posądzonym, że nie łowięMiałem nie wstawiać fotek mniejszych rybek, ale mam ostatnio parcie na ekran Trzy dni tułaczki po płytkiej Wiśle zaowocowało kilkunastoma rapkami.Ryby nadal żerują niemrawie na płyciznach w ogóle się nie pokazując. Ostatnio uwielbiają skróconego knighta 6, czasami trącą woblera. Od Moderatora: chyba ładniej wyglądają tak wklejone zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ginel, gratki jak i dla reszty gratki za rybki Jak widać, fotki można i na leżąco pstrykać Ja tymczasem nad morzem się obijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ginel, fajne zdjęcia z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Gratuluje kolegom pięknych Rapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Piękne rybki. Gratuluje połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Gonił ukleje na 0,5m wodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Dzisiejsza mała torpeda z Gwdy.. Przy okazji pytanie:Gdzie mogę kupić jakieś pływające woblerki na bolenia. Te 12gramowe tonące obciążniki są zdecydowanie zbyt ciężkie jak na warunki w których łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Kup sobie rapalki oryginal 7cm. Kolory jakieś uklejowe oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Dobre są też pływające ukleje Widła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Panowie, dzięki za podpowiedź - postaram się wyszukać coś w jakimś sklepie internetowym lub allegro.Dziś zerwałem się rano, nie brały tak jak się spodziewałem, ale coś udało się złowić:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Gratuluje wszystkim rybek. Odpuściłem sobie sumowanie i przejechałem się na bolki Kilkanaście brań (bolenie z trudnością zasysały łyżeczkę). Cztery sztuki wyjęte o łącznej długości ok 2,5m. Bardzo przyjemne powierzchniowe wędkowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Sezon otwarty... 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Obudziłem się po południu (odsypiałem poranne łowienie), patrzę... a za oknem lekki deszczyk, zero wiatru, a więc jak dla mnie znakomita pogoda na bolenia. Nie namyślając się długo chwyciłem za wędkę i po 15 minutach znowu nad wodą: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Sezon otwarty... 81 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Boje się wrzucać zdjęć z trawą a byłem sam i nie miał kto pstryknąć Jak Remek zwiezie sprzęt to nigdy nie biorą ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 nic nowego on płoszy wszystkie ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Robert, piękny wynik zal, że nie zobaczę. Nie mniej gratuluję bolesława . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Byłem już załamany, bo chyba żerują na narybku... chodziły jak opętane a ja przetestowałem 4 pudełka przynęt... i nic... Po trzech godzinach kręcenia 60tak i po czterech dopiero walnięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Gratulacje za 8 z przodu Z tym narybkiem to nie tylko u CiebieU mnie na Wiśle lekko skoczyła woda jakies 15-20 cm i właśnie na takiej wodzie żarły dziś bolkiA jak atakowały to tylko widać było tysiące narybku który uciekał w popłochuNa normalne przynęty bolki reagowały totalną olewką albo delikatnym trąceniem, dopiero na wirówkę 00 coś dało się wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Rzeczywiście to inne ataki, wyglądją prawie jak oczkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi