Marcel Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ten osobnik dał sie zlapac na trzecim wędkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 czesc dziękuję na porady kupie szczypce a co do ostaniej rapki to fakt przeżyła nieziemski stres bo była poza wodą jakiś czas próbowałem zrobic fotke samowyzwalaczem troche to schodziło następnym razem trza to zrobić błyskawicznie ładna rapka Marcelinho i fota fajne zrobiona a tym czasem wrzucam fotkę rapki z gripem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Graty @Marcel. Fajna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Brawo Marcel, Swietna srebrna torpeda Gratuluje Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie , piszę pierwszy raz, dorzucę też swojego Bolka, z górnej Narwi (C&R); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Marcel,Piękna sztuka - gratki. Witam też nowych łowców na forum.Oto mój wczorajszy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 @Marcelinho ! Ta ryba robi wrażenie i zdjęcie super. Gratulacje !U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Marcin czy mi się wydaje czy wszystkie twoje tegoroczne wklejone rapki są 70+? Bo jeśli tak to musze Ci coś do testów podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 To i ja dorzucę coś od siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Super Wujek! No i bez afro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No wujek ....niezla sztuka. Gratulacje dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Super Wujek! No i bez afro ) Ale za to z groźną miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 tak rapki mają po 70+ zazwyczaj od 2 do 3kg chętnie przetestuję twoje wabiki wrzucam kolejną fotkę potworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ładna rapa i pozazdrościć fotek <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 @Marcelinho, @wujek GRATKI ładne rapki Ja dziś kolejny raz na pusto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 @Marcelinho, @wujek GRATKI ładne rapki Ja dziś kolejny raz na pusto :/ Nie martw się, pogoda nie sprzyja, a poza tym lipiec nigdy nie był rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 @Marcelinho, @wujek GRATKI ładne rapki Ja dziś kolejny raz na pusto :/ Nie martw się, pogoda nie sprzyja, a poza tym lipiec nigdy nie był rewelacyjny Co do lipca to racja... Ja od 3 dni próbuję dorwać pewnego bolka (sporych rozmiarów), który dość regularnie (czasowo) się pokazuje - jak na 5 prób (dwie rano i 3 pod wieczór) jest wynik pirania74 - bolek 0:5 Cierpliwie czekam na swój dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A cierpliwość popłaca Ja rano planuje wypad tylko nie wiem czy wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ten osobnik dał sie zlapac na trzecim wędkowaniu Gratuluję. Ładna rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 To i ja dorzucę coś od siebie Groźna mina ale rapka ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie , piszę pierwszy raz, dorzucę też swojego Bolka, z górnej Narwi (C&R); Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 I po pierwszym wypadzie porannym. 4 brania i jeden bolek koło 60cm więc nie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 gratulacje redzi nieżle wstaw fotki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 gratulacje redzi nieżle wstaw fotki <_< @Redzi wstawi dopiero fotkę bolka, jeśli pierwsza cyferka to 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Gratulacje rybek.Ciężko odpuścić sobie dyżurne bolki, grasujące na przykosach.Zwolnic tempo i przypominać sobie co pisał Robert. Ale warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi