hlehle Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Złowiony w okolicach Wyszogrodu, tuż przed czwartkową burzą. Piekny bolen Lukaszu. Szkoda, ze nie moglem byc z Wami Kto Ci tak fotke spartolil? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 piękna fota patu i bolek pełna klasa <_< <_< ale czy aby on przeżył morderczy uścisk bez obrazy ale mym zdanie ten bolek zaliczył zgon ja czasami stosuję grip chwytak i myślę sobie że wybieram mniejsze zło bo rybki po chwycie gripem odpływają chlapiąć mnie po twarzy i mam taką nadzieję że mają się dobrze <_< <_< no more kill !!! aspius Robert robi najlepsze foty aa i filmiki ma też obłędne to nie my ale szwedzi będą walić do polski na polowanie na <_< aspiusa!! POLAND RULEZZZZZZ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Kto Ci tak fotke spartolil? <_< To się teraz nie nazywa spartolone tylko spontaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 @marcin1521, złowiłem niejednego bolka i gwarantuję Ci, że wiem jak się z nimi obchodzić. Nigdy nie dotykam tkanki miękkiej na skrzelach,a bolenie odpływają całe i zdrowe. Wolę unieruchomić bolenia lekkim chwytem w okolicy karku niż ladować go gripem za pysk i łamać mu kręgosłup gdy zacznie się miotać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Złowiony w okolicach Wyszogrodu, tuż przed czwartkową burzą..Gratki Siksa bolka...czyżby złowiony w nocy i fotka rozjaśniona?? Jak wobki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Fotka robiona była po 21 a fotograf mówił, że potrafi kadrować zdjęcia Stał daleko ode mnie, dlatego fotka jest taka niedoświetlona i zamazana. Cóż, czasem tak bywa Woblery Wo-Bi przy w miarę szybkim prowadzeniu wyskakują nad wodę. Widziałem, że ustawiłeś w nich oczka. Będę musiał jeszcze coś z nimi zrobić bo przynęty nie da sie poprowadzić przy powierzchni. Co trzeba zrobić aby to zniwelować, oprócz wygięcia oczka w drugą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Pokombinuj z ustawieniem oczka, Wo-Bi są dość chude i nawet lekka odchyłka powoduje niestabilność. Nie wiem w jakich miejscówkach łowisz ( nurt, przepływ wody itp), ale na moich było oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam :)zajrzalem tu pierwszy raz i od razu trafilem na bardzo ciekawy temat.. spróbuje wrzucic troche fotek boleni z obecnego sezonu mam nadzieje ,ze sie uda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 średniak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 bez obaw wrócił do wody... . ..ku zdziwieniu starych odrzańskich wędkarzy ostroznie wraca do czystej wody... ..a przeciez mozna bylo narobic kotletów wystarczyła domieszka innych ryb ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 fotka średnio-fajna ,ale nie chciałem długo trzymac ryby poza wodą... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 i jeszcze ładnie ubarwiony maluch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 jesli komus sie rybki spodobaja to moge wrzucic wieeeeceeeej fotek pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 @Ixiuuu,witaj na forum,miło że wpadłeś na jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 witam witam sporo juz sie dowiedzialem .. ciekawe rzeczy piszecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ixiuuu piękna fota jestem pod wrażniem a i boleń widać w dobrej kondycji wrócił do wody wrzucaj foty i napisz na jakie przynęty łowisz te awanturnicze rapy domyślam się że łwoisz nad odrą i patrzcie panowie jak ixiuuu trzyma rybke do zdjęcia moim zdanie tak powiny być trzymane bolki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam :)zajrzalem tu pierwszy raz i od razu trafilem na bardzo ciekawy temat.. spróbuje wrzucic troche fotek boleni z obecnego sezonu mam nadzieje ,ze sie uda [/img] fantastyczny bolas!!!! gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 I dziel się doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam :)zajrzalem tu pierwszy raz i od razu trafilem na bardzo ciekawy temat.. spróbuje wrzucic troche fotek boleni z obecnego sezonu mam nadzieje ,ze sie uda Witaj na forum. Fajna rapa, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 fajnie,że Wam sie podobają wszystkie złowione w odrze... takich mniejszych tj 55-65cm mam mysle ok 30 w tym sezonie.. niestety nie zawsze jest mozliwosc zrobienia zdjecia, głownie ze względu na warunki atmosferyczne ,w których lubie łapac.. Pogoda ,w której lubie łowic hmm... porywisty wiatr, przelotny deszcz, ciemne chmury (wymarzona pogoda) ,ale wiadomo jak to bolenie lubia bic w cieple, sloneczne dni... w takie tez je łowie ,ale zdecydowanie mniejsze.. ogólnie wogole nie łowie bolków na tradcyjne przynety.. a przynete prowadze bardzo wolno ... kazdy ma swoją metode a to był super dzień 7 bolków w ciągu godziny.. wszystkie podobny rozmiar..a robily hałasu niczym 70cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 zdjęcia robisz fajnie też w tym roku miałem około 30 rap na kiju :blush:szkoda że nad odrę mam jakies 300km min <_< pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ja mam 7km :DDDD pewnie ma to jakies znaczenie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 jesień przjdzie będzie można łowić cały dzień bo w te upały łowić w południe to jest nieporozumienie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ja licze na mocne ochłodzenie po tych upałach.. i moim zdaniem to bedzie szansa na wieksza rybe.. fajnie jakby temperatura poszła w dol na 16-18stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 no letnie dni to raczej rano lub wieczór można liczyć na ładnego bolenia umnie narazie woda płynie mętna juz drugi tydzień także lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi