Redzi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ja się zaraz wybieram Ide walczyć z natrętnymi komarzycami - kilka pokoleń napewno zginie <_< A co bedzie z bolkami czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ja się zaraz wybieram Ide walczyć z natrętnymi komarzycami - kilka pokoleń napewno zginie <_< A co bedzie z bolkami czas pokaże Połamania życzę,kup sobie Ultrathon bo ci zabraknie rąk,super specyfik na komary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 redzi pewnie u ciebie jest zlot komarów bo umnie się potopiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ja się zaraz wybieram Ide walczyć z natrętnymi komarzycami - kilka pokoleń napewno zginie <_< A co bedzie z bolkami czas pokaże Połamania życzę,kup sobie Ultrathon bo ci zabraknie rąk,super specyfik na komary. spróbujemy chodz dziś nie były natrętne w południe teraz już nie da rady nawet na ławce przed blokiem posiedzieć Oczywiście ryby nie dopisały <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 redzi pewnie u ciebie jest zlot komarów bo umnie się potopiły Zlot to mało powiedziane to istana inwazja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Redzi Ultrathon i nie ma szans.U mnie nawet w samo południe gryzą Uciekam jak najdalej od brzegów.Przy okazji jedną z kilku rybek zapodam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ginel ty łowisz na wiśle? Już widze w faktach terror komarowy zapanował nad wisłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ja zwykle komary zlewam jakoś mi nie przeszkadzają ale w 97 po powodzi przyjechałem nad wodę wieczorem i nie mogłem przełożyć żyłki przez przelotki wędki. Tak zagryzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 wyskoczyłem sobie w niedziele na Warte i cos skubneło,strzałka mogłes jechac ,ładne załamanie pogody było...do nastepnego ten 68 za pare lat moze dorośnie do 90... . no widze,że Pleszew w siłę rośnie gratuluje rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 A gdzie moge kupić ten specyfik?? cały ten ulra <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Jest to amerykański specyfik. Sprawdź na allegro. Znajomi to stosują, całe robactwo ucieka od tego. Jak nie znajdziesz tego specyfiku to się odezwij a ja się dowiem gdzie to kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 potwierdzam, super specyfik na komaryprzetestowany ostatnio nad OdrąDziała zabójczo w momencie jak się nim na siebie psika i ....... ani chwili dłużej Zaraz jak tylko opadała chmura z rozpylacza zlatywały sie komary i cieły aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 potwierdzam, super specyfik na komaryprzetestowany ostatnio nad OdrąDziała zabójczo w momencie jak się nim na siebie psika i ....... ani chwili dłużej Zaraz jak tylko opadała chmura z rozpylacza zlatywały sie komary i cieły aż miło jaja czy serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 @jajakub ty no ale przecież na odrze komarów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 @jajakub ty no ale przecież na odrze komarów nie było Fakt w Brodach nie byłoAle zapytaj Smaczka co się działo jak nocowaliśmy z Pankiem w Pomorcu z czwartku na piątekSzczególnie w krzakach nad samą rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Bo z tymi specyfikami na komary to jest tak; trzeba dokładnie czytać ulotki, niektóre z tych najlepszych są robione w dwuch wersjach, jedna odstraszająca, ale jest też druga, która zwabia komary pryska się nią jakieś miejsce z boku namiotu czy gdzieś tam jeszcze i komary zlatują się tam jak kot do waleriany. Jak się pomyli te dwa rodzaje specyfików to może być śmiesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Bo z tymi specyfikami na komary to jest tak; trzeba dokładnie czytać ulotki, niektóre z tych najlepszych są robione w dwuch wersjach, jedna odstraszająca, ale jest też druga, która zwabia komary pryska się nią jakieś miejsce z boku namiotu czy gdzieś tam jeszcze i komary zlatują się tam jak kot do waleriany. Jak się pomyli te dwa rodzaje specyfików to może być śmiesznie. znam takie przypadki ogólnie w tym roku komarów mało, da sie wytrzymać nawet na krótki rękaw wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Da się wytrzymać np nad wartą, ale za to woda jaka płynie tragedia.Po straconej niedzieli, odreagowałem chociaż częściowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 no umnie tez woda to syfiasta płynie z 3tygodnie ale mysle ze sie uda w tym tygodniu połowić woda spada a bolenie głodne pewnie po tak dugim okresie postu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 U mnie nad łąkami Noteci i Gwdy w tym roku komarów wyjątkowo mało (muszek też nie było dużo), a przecież zima była lekka i straszono że latem będzie istny wysyp. Coraz bardziej śmieję się z teori że boleń z biegiem czasu staje się samotnikiem. Dziś znowu widziałem stado ryb (4-5 bolków) od 70 do 85cm (na tyle oceniam), które spokojnie przemierzało mieliznę. Nie wspominając o tym że za każdym holem rybie towarzyszą 2,3 inne (przeważnie większe).Kilka fotek z ostanich 2 dni. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 HotSauce oj kusi mnie ta twoja Gwda oj kusi Tym bardziej ze znajomi tam ostatnio łowili, i do tej pory przeżywają ile tam ryb widzieli. Osobiście parę razy za obserwowałem jak bolek odprowadza kompana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ...wczorajszy dzionek spędzony na Odrzańskich bolkach...było troszkę chlapaków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ... i dwa odpasione maciusie , 77cm i 75cm ( żeby było śmieszniej, zapięte i holowane w tym samym czasie przeze mnie i mojego kompana wypraw ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Patu, nie dosyć, że łowisz seryjnie piękne bolki to jeszcze masz zadatki na dramaturga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Patu widzę, że maksymalnie wykorzystałeś ten piękny czwartkowy dzionek bo dziś od rana leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi