Redzi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Widzę że jednak weekend nie był szczęśliwy dla boleniarzy, tylko ginel czymś się pochwalił reszta chyba zaliczyła przysłowiową glebę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Redzi byłem nad wisełką zapolować na szczupa i sandała potwierdziło sie to co pisałeś szczupaczka złwoiłem na 40cm i sandała na 30cm No w tym rejonie Wisły to akurat mnie nie zdzwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 reszta chyba zaliczyła przysłowiową glebę Reszta musiała przez weekend dokonać trudnej sztuki przekonania dzieci, że jednak trzeba iść do szkoły. I jak jeszcze raz Redzi usłyszę, że każesz dzieciom grać w kosza piłka lekarską, to mnie popamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Dziś wróciłem z 3 dniowego wypadu.W piątek dwa brania dwie ryby jedna zeszła. Dziś całkiem nowe miejsce i znowu dwie sztuki.P.S Nadal szukam starych bolków Uffff Ulżyło miPływałem w niedzielę 8h i zaliczyłem 2 ryby z czego ta większa miała ok 50cm.Na całe szczęście nie tylko Ja miałem takie problemy A generalnie bryndza na całego, grunciarze bawią się z krąpiami, spiningiści dłubią okonki, co poniektórzy próbują łapać bolenie, a wszyscy czekają na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 E tam gadasz dziewięcdziesiątki łowią a tu gadki o dłubaniu okonków.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Woda spada, co mi sie nie podoba. Poza tym pogoda za dobra jest.Po ostatnim poszukuje zlej pogody. Wtedy malo jest takich, co naparzaja wode od rana do nocy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 E tam gadasz dziewięcdziesiątki łowią a tu gadki o dłubaniu okonków.. <_< Krótko i na temat....Kto i GDZIE ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 @jajakub zajrzyj do tematu szczupaki 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Paweł, zrób Uffff II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Uffff Toż to tylko szczupaczekI w dodatku z miejsca (tak podejrzewam) gdzie wcale to taką rzadkością nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 są takie wody - o dziwo wody PZW szczegóły to na priw bo wyczaiłem kilku mięsiarzy a ja ich nie trawię............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 reszta chyba zaliczyła przysłowiową glebę Reszta musiała przez weekend dokonać trudnej sztuki przekonania dzieci, że jednak trzeba iść do szkoły. I jak jeszcze raz Redzi usłyszę, że każesz dzieciom grać w kosza piłka lekarską, to mnie popamiętasz Piłką lekarską może nie ale mam 5kg kule do pchania więc kto wie No ja już po rozpoczęciu, teraz myśl o wypadzie nad wodę a jutro czas zacząć uczyć tych maruderów co dziś szczytnie przybyli do szkoły <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Pierwszy bolek na nową dużą ukleję Potem był następny a Redzi ochrzcił ją na dwóch sandaczach. Było jeszcze kilka pustych brań i piękne wyjście dwóch boleniu na raz. A była dziś totalna cisza nad wodą. Rybom ewidentnie przypadł do gustu nowy model. Najpiękniejsza scena jaką widzieliśmy to jak ukleja wpłynęła w stado prawdziwych uklei a te zaczęły za nią płynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Potwierdzam Ja mam szczęście, ale do sandaczy ostatnio nawet na przynęty boleniowe i prowadzone w boleniowym tępie Widocznie tak ma być Wyjście 2 bolków na raz piekna sparwa pewnie jakby Robert prowadził gumę to by któryś uderzył, a że zobaczyły że to ja jestem to w następnym rzucie przyprowadziły mi sandała Ogólnie wyjazd trzeba zaliczyć do serii udanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jedna z siedmiu z dzisiejszego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Gratulki Marcin. Wreszcie zaczynasz się pokazywać. I, jak zwykle, z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 z siedmiu ??? to ja nie mam pytań... gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Gratuluje Panowie. Marcel fajna rapka. U mnie w ostatnich tygodniach na przemian guma i metal.Jedna rapka z kilku ostatnich.Bolki ganiają uklejki pod lustrem wody, bez chlapania.Nie wstawiam na forum więcej zdjęć, bo co tydzień siadają rapki nie większe niż 70cm:( Jest ciężko ze starymi, ale ilościowo cool.P.S Nadal szukam starych:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Rober na warcie często robimy taką (uklejkę przewodniczke) z tapsa a powierzchniowe brania pierwsza klasa. Marcelinho gratulacje rapek. W weekend parę bolków padło (i nie tylko) rozmiarami nie powalają, żaden nie przekroczył 70 więc fotek nie będzie. ginel szukajcie starych a znajdziecie , ja wiem gdzie stoi boleń ok setki. Szkopuł w tym ze jest w Odrze, a ja jestem tam ok 2razy w roku więc i tak go nie złowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Powierzchniowe łowy:) Co to jest bo przez ten sezon to u mnie bolki nie chlapią w ogóle, a do powierzchni to trzeba je zapraszać na kolanach Strzałka po innych sezonach nie było problemu z dużymi bolkami. Ten sezon jest wyjątkowy, ale to sie zmieni.Ja musiałem Tapsa przerobić, bo na oryginała to sobie można było rozśmieszać dalej bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Marcel, fajna rapka :)Ja po dłuższej przerwie zamierzam jutro pobuszować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Dziś zaatakowałem z rana i ... 6 bolków w wymiarach do 60cm i 3 sandaczyki wszystko na nowy model Roberta dużej uklei. Wszystko pięknie zacięte W końcu połowiłem tyle że poranne łowienie niesie za sobą duże ilości wody spowodowane rosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 hyhy się złożyło że ja też dzisiaj, też z rana, też 6 bolasków, też maluchów i też zaledwie do 60ki.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Toś Redzi pozamiatał. 9 ryb w niecałe 2 godziny. Ty się powinienieś do jakiegoś klub wyczynowców zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A ja dzisiaj jedną, ale za to 70-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi