Ixiuuu Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 no to dzisiaj jakis dobry dzien widze bo ja pojechalem przetestowac nowego stradica 4000 ( po drodze do pracy) 10 minut łowienia i bolek sie melduje niecałe 70cm.. a było ich wiele niestety musialem do pracy smigac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ja musiałem Tapsa przerobić, bo na oryginała to sobie można było rozśmieszać dalej bolenie Tak to Ginel jest, na jednej wodzie nie działa a na innej za Mojżesza robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Toś Redzi pozamiatał. 9 ryb w niecałe 2 godziny. Ty się powinienieś do jakiegoś klub wyczynowców zapisać Jutro mam chęć powtórzyć tyle że ta rosa mnie zniecheca. By wstapić do jakiegoś klubu to mi jeszcze troszku brakuje <_< ale już niedużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Efekt dzisiejszego buszowania Były jeszcze inne, wstawiam największego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ładna rapa na co złowiłes ja wujek <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ... ostatnio brały, więc Was nie denerwowałem...Dzisiaj było gorzej ja z Robertem po 70-tce. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ładna rapa na co złowiłes ja wujek <_< Własna inwencja twórcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Roberty, te Wasze siedemdziesiątki to chyba 79,9 cm albo takie małe rączki macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ... ja wczoraj spięłem rapę na nowy P.B..po braniu z dna i 5 minutowym przeciaganiu liny rozgiął się grot kotwiczki wiądącej firmy na O ...poza tym troszkę średniaczków, dzisiaj również bez rewelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 no ja narazie musze się zadowolić okonkami i szczupakami bo brak przynęt boleniowych <_< a na byle gu..w bolek nie uderzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 nie no kuzyn widze ze lipa straszna i ze soie zupelnie nie radzicie... trzeba bedzie tam jakis najazd zorganizowac, ostrzelac wode w grubej artylerii, nic nie zlowic i zostawic wode znowu na jakis czas tylko dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Mifek słusznie prawi Gratuluję łowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Pieknie Janek, śliczna zdrowa rapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Moj zlowiony w takich warunkach, ze smialo mozna powiedziec w takt deszczowej piosenki Polow wygladal mniej wiecej, jak na klipie (zamiast parasola wedka) <_< ....fishing in the rain... . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 cuś nie w tą kamerę patrzysz Gumo, a wzrok dziki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No dziki, chyba nic nowego...? Wazne, ze Bolesław patrzy gdzie trza... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 @Robert Tak... szczęśliwy rozmiar 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Pieknie Janek, śliczna zdrowa rapa. Tak, są w bardzo dobrej kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 @wujek, @kuzyn,@marcelinho,@Gumo...gratki chłopaki, fajne rapkiP.S. Widzę Janek, że pływadło się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 @wujek, @kuzyn,@marcelinho,@Gumo...gratki chłopaki, fajne rapkiP.S. Widzę Janek, że pływadło się sprawuje Fajna sprawa, ale nie jest tak że się łowi niewiadomo ile więcej niż z brzegu i rapy sródrzeczne wcale nie są głupsze od tych brzegowych. Wczoraj musiałem nieźle pogłówkować żeby coś tam wydłubać , ale faktem jest że niespecjalnie chodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Nie ma jak branie gdy człowiek już przysypia z nudów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Myśmy się dzisiaj nie nudzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Co za fota pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 @Tommek śliczne zdjęcie, bravo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Paweł staram się, chociaż kolejny raz okazuje się że nie potrafię zrobić porządnej fotki sobie i rybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi