pafek Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Myśmy się dzisiaj nie nudzili Super zdjęcie i fajna ryba. Ile i na co mieliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Łowimy tylko na nowe duże ukleje bo testujemy różne zbrojenia aby zredukować spady. Wczoraj spadło mi 5 bolków i sum a dziś wszystko zacięte. Tak więc widać światełko w tunelu Z tym nie nudzeniem się to tylko moja przekora. Wyrywam się co kilka dni na 2 godziny łowienia więc muszę się uwijać aby coś złowić, nie ma czasu na nudę. A zdjęcie to też eksperyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Robert, super ujęcie!!! Mój kompan bardzo lubi przycinać rybie ogonki, co widać na załączonych obrazkach Poniżej kilka maluszków z ostatniego wypadu...grube albo spadały albo... coś zawodziło...w week rewanż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 XMG od Daniela XRods w akcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 ...i na koniec jak zawsze C&R . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ...i na koniec jak zawsze C&R Eeee tam Patryk. Z ręki Ci uciekł i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Złowi se nastepnego, wyjmuje te bolki jak iluzjonista króliki z kapelusza. Szkoda, że ten kapelusz tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Złowi se nastepnego, wyjmuje te bolki jak iluzjonista króliki z kapelusza. Szkoda, że ten kapelusz tak daleko hehe, dobre Robert...szkoda,że ten kapelusz jakiś dziurawy ostatnimi czasy...kilka dużych ryb nie chciało z niego wyjść . Poniżej efekt 5-minutowej, ostrej walki w odrzańskim nurcie z jednym delikwentem . Ale idzie jesień, może być tylko lepiej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Witam. Dzisiaj niska woda, ale udało się wyłuskac 2 bolki. Na zdjęciu oczywiście ten mniejszy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Patu, jak rozumiem to na 100% Ownery, bo na rynku jest sporo niezłych kotwiczek nie do odróżnienia od Owerów, ale jednak nieco słabszych na rozginanie. Dziwne bo cienkie nie są i nawet jak ryba trzyma się za koniec grota i cała siła idzie na rozginanie, to nie powinno się stać coś takiego. Chyba, że kręcą się u Was bolki o których opowiadają niemieccy przewodnicy. Spasione na śledziach dorastają podobno do prawie 20 kg. Jak to jeden z nich, to potrzebujecie większy kuter i morskie haki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Tez byłem zdziwiony, próba wyprostowania skończyła się już pęknięciem grota....chyba że to jakieś czeskie Ownery ...20tek to na odrze na pewno nie ma, ale ostatnio słyszałem o 7-ce 90cm...standard, sandaczowy opad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A ja przy okazji testów nowej gumy Roberta zaiczyłem kolejnego sandacza I znowu wszystko przy okazji łowienia bolków. Ja już nie wiem czy jak jestem z Robertem to dane jest mi łowić tylko mętnookie Ale zawsze lepszy rydz niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A ja przy okazji testów nowej gumy Roberta zaiczyłem kolejnego sandacza Hmm, może RH zrewolucjonizują sandaczowanie, podobnie jak kiedyś kogut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Na znanych mi wodach kogut jest nieskuteczny. Ukleja tworzy drugi biegun w gumach. Jeden to Kopyty z wolną flegmatyczną akcją, a drugi to ukleja z szybkim falowaniem ogona. Będzie na nią wszystko brało bo pływa identycznie jak ukleje. Trzeba będzie tylko dopasować ciężar główek do różnych głębokości. Na tą którą łowimy trzeba przynajmniej 1,5 m wody. Kto ma takie miejscówki już w wkrótce będzie miał możliwość sobie wypróbować. Właśnie dostałem formę na główki i zaczynam działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 To ja podsumuje krótko . Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Dziś bolki dały mi popalić 4 spady zaliczyłem, a co najlepsze dopiero na ostatnią przynete w pudełku zaczęły brać Na pocieszenie pozostaje złowiony kolejny mętnooki x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Dzis powtorka z poprzedniej wyprawy bolenie x7 Niestety ostatni postanowił wbic mi grot w dłoń. Dobrze ze nie było rutynowej kontroli ,, drogówki ,,. Panowie policjanci dobrze by sie ze mnie uśmiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 x7. Te same A z tym Siekiem to ja bym do sklepu. Do reklamacji. Zbyt łowny A tak serio.Właśnie obejrzałem swoją lewą łapkę. Dokładnie tu, gdzie masz wbitkę, u mnie leci jakaś grubsza żyłka. Miałbym chyba poważny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Znam ten ból @marcel, za kazdym razem jak podbieram bolka zapiętego na jednej kotwiczce mam mieszane uczucia ..P.S jutro startuję na dwódniówkę, mam nadzieję, że wrócę bez kotwiczki w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 To juz trzeci grot w tym roku w lewej łapie @patu, powodzenia. Dwa dni fiu, fiu to sie bedzie na pontonie działo Obys wyjał te ,, prosiaki ,, co poddac sie nie chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Dzięki, choc ostatnio jakaś posucha u mnie i znajomych, nie poddaję sie i powalczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Gratulacje Marcel !! ja dałbym sobie wbic kilka kotwic za 7 boleni... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Gratulacje Marcel !! ja dałbym sobie wbic kilka kotwic za 7 boleni... pozdrowionka Ja bym się poważnie zastanowiłnad tym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ja wczoraj byłem wieczorem woda sie gotowała od boleni wpływały na płycizne stadem i ładowały pod sieczce i odwrót wracały na głebszą wodę i tak w koło a mi zamiast boleni siadały klenie jeden po drugim robiłęm fotki aż zabrakło miejsca w komie rybki brały cudnie asz jeden zjadł woblerka i sie skończyło złamał sie ster ale rybe udało sie odczepic i puscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Chyba nie wszyscy zapoznali się jeszcze z nowym obowiązującym regulaminem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi