maniak Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 @Redzi pewnie masz na myśli moje zdjęcie?Powiedz dokładnie o co Ci chodzi, bo czytając regulamin jakoś niczego złego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Też na to zwróciłem uwagę. Pozwolę sobie odpowiedzieć za Redziego. Boleń nie ma wymaganych 65cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 No to przykro mi, zdjęcie usuwam.Myślałem, że chodzi o wymiar ochronny, na pewno taki wymiar miał. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Też na to zwróciłem uwagę. Pozwolę sobie odpowiedzieć za Redziego. Boleń nie ma wymaganych 65cm. Dzięki Wujek. Teraz jak już będą fotki to naprawde fajnych już rybek, oby było ich więcej niż do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 No to przykro mi, zdjęcie usuwam.Myślałem, że chodzi o wymiar ochronny, na pewno taki wymiar miał. pozdrawiam Nie musi być ci przykro poprostu koledzy wprowadzili wymagane wymiary po to by zmniejszyć transfer, a już mniejsze ryby jednak nie są tak atrakkcyjne, choć zawsze jak zrobisz fajną fote możesz ją podesłać do galerii Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 @Redzi spoko, już z najnowszym regulaminem się zapoznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Dzis powtorka z poprzedniej wyprawy bolenie x7\ Niestety ostatni postanowił wbic mi grot w dłoń. Dobrze ze nie było rutynowej kontroli ,, drogówki ,,. Panowie policjanci dobrze by sie ze mnie uśmiali Jechałeś z tym wobkiem aż do domu?? Ja też miałem takie historie ale to załatwiałem nad wodą, raz dwa szczypce, nożyk i sprawa z głowy, można dalej łowić. Pozdr. Salmo Remek prosił tyle razy... nie cytujmy postow wraz ze zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Odnośnie tego rgulaminu to może jest ekonomiczny ale wielu młodych wędkarzy dla których złowienie wymiarowego bolenia czy jazia to nie lada zadanie, zmieni portal.I młoda krew zasili inne fora a tutaj zostanie tzw elita i będziemy się prześcigać w łowienie bolusiów 80 cm.Zamierzenie może jest dobre ale efekt napewno nie będzie pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 częściowo podzielam zdanie kolegimoże lepiej by było zablokować możliwość umieszczenia zdjęcia w treści tylko zostawić jako załącznik (tu sugestia, dobrze by było żeby załączniki automatycznie otwierały się w innym oknie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 @wujek, Redzi- dzieki za pomoc moderatorzy sa na forum czesto ale... wiadomo @warciak, luka nie robcie OFFTOPA - od takich pomyslow jest inna zakladka, regulaminy, uwagi i spostrzezenia nt. jerkbait pl. Od razu jednak uprzedzam ze zmiany regulaminu nie przewidujemy poki co, naszym zdaniem sprawdza sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ja nie będę mnożył i liczył ile sztuk padło, bo straciłem rachubę po dwóch dniach Odpowiednia przynęta załatwiła wszystko. Co jakiś czas dawałem odpocząć bolkom i brałem się za klenie:)Dwa z kilkunastu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 fakt przynęta to podstawa z racji braku przynęt boleniowych łowię ostanio klenie całkiem spore bo 70cm na wobki 3cm pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 całkiem spore bo 70cm na wobki 3cm 70 chętnie oblookam fotkę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ... ja również...nie widziałem daaaaawno foty klenia 70cm, @marcin, wklejaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja nigdy nie widziałem więc też z chęcią zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Takie rzeczy to tylko w Erze ale dla tej foty chętnie zmienię sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 dobra marcin1521 podkreciłes wszytstkich to teraz pokaz foty tych kleni... oczywiscie jesli masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 70 cm kleń??? to już istna świnka również czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Redzi, se złap to się napatrzysz do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 70 cm kleń??? to już istna świnka również czekam na foty Dokładnie w samym tego słowa znaczeniu, pewnie na zdjęciu się nie zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Tez chetnie obejrze tego klenia, ale (musze przytetryczyc ) w watku o kleniach.Mialem na wedce moze nawet wiekszego klenia a zdecydowalem sie o tym napisac, zeby po 1 zakonczyc off top, po 2 do konca nie jestem pewien, czy to nie byl jakis dziwaczny bolen z czerwonymi pletwami...Miejsce zlowienia pasowalo zarowno na 1en, jak i 2gi gatunek... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 zdjecie mam fota jest władowana na forum ale jakosc fotki jest beznadziejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ...nie zasnę jak nie obejrzę 70taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Heh w ciekawym momencie tu zajrzałem. Także czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ... tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi