Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Ja zdjęcie klenia widziałem. Ryba spora, ale nie wiem czy miał 70 cm bo na pomiary porównawcze nie mam czasu. Nawet jak nie miała to nie pierwsza wątpliwa siedemdziesiątka w tym wątku. Ci co czekali na pełny obciach się raczej nie doczekali chyba, że za takowy uznać zaszlachtowanie ryby. Może nowa książka Baloo nauczy młodych wędkarzy jak usuwać głęboko połknięte przynęty i więcej ryb wróci do wody.

Gratki za bolka, to nasz, miejscowy - szczecński z Dziewo.......troszkę wyprostować horyzont, pod innym kątem ustawić bolka aby nie robił za lusterko, ( fotka najprawdopodobniej była dopalana lampą), lekko wyostrzyć pierwszy kadr i będzie git. Gratki i pozdro

Dzieki chłopaki za gratki..

pod innym kątem ustawić bolka aby nie robił za lusterko, ( fotka najprawdopodobniej była dopalana lampą)

..denerwuje mnie, że moje boli ze statywu są prześwietlone ale nie kumam jak zrobi żebyc nie były :(

Lampy niestety muszę używac, ze względu na słabe światlo.

Dzieki Robert :D

Na szczęście dziś na lodowisku były ryby :D

Co więcej dodam że drugi bolek nie był chetny do robienia zdjęć i poradził sobie z grotem kotwiczki łamiąc go :wacko: W porywach był podobnych rozmiarów bądz troszkę większy. Ale ogólnie wynik odnotowałem bardzo dobry :D

Już mogę dodawać pliki :D

Dzięki chłopaki szkoda tylko że nie było dobrego fotograła bo kamieniołaz nie uchwycił wszystkiego :D

Gratulację Redzi, w ogóle się dziwię, bo jakbym ja miał pod ręka takiego fotografa jak Robert to bym tylko z nim jeździł na ryby,z czysto snobistycznych powodów hehe :D

pafek, akurat wczoraj to, że nie popłynął ze mną wyszło mu na zdrowie. Ja ostatnio jeżdżę kiedy mogę a nie kiedy powinienem. Szkoda, że nie mogłem jej sfotografować w nocnej scenerii, a mam kilka pomysłów. Ryba została złowiona w Wiśle ale hol odbywał się smudze ciepłej wody. Ryba miał dosyć i nie było szansy aby wytrzymała do mojego przyjazdu w tej herbacie. Miejmy nadzieję, ze to nie ostania taka.

Pafek telefon do Roberta był że jest spora ryba, jednak po chwili rozmowy doszliśmy do wwniosku że bedzie ciezko żeby przeżyła, więc ja zrobiłem 1 szybkie zdjęcie i poszła na wodę. Gdyby hol był krótszy i w jednakowej wodzie przez cały czas możesz mi uwierzyć że foty by były z ręki Roberta robione. No cóż może nastepnym razem na wspólnym wypadzie trafi się jakiś okazały bolek :D Ja w to wierze.

Redzi ty fuksiarzu:).

Fuksiarze to są bolki a nie Redzi. 4 takie ryby mu spadły w tym roku. Biorę winę na siebie bo nie mogłem się przełamać, aby najeżyć przynętę kotwiczkami, tylko ambitnie na pojedynkę. Skutek - rekord świata w spadach. Ale to już historia, teraz trudno wyjąc przynętę z pudełka bo się o wszystko czepia <_<

Redzi ty fuksiarzu:).

Fuksiarze to są bolki a nie Redzi. 4 takie ryby mu spadły w tym roku. Biorę winę na siebie bo nie mogłem się przełamać, aby najeżyć przynętę kotwiczkami, tylko ambitnie na pojedynkę. Skutek - rekord świata w spadach. Ale to już historia, teraz trudno wyjąc przynętę z pudełka bo się o wszystko czepia <_<

Rekordu w spadach nie ma ja na jednym wypadzie zaliczyłem 9 :angry: i 0 wyjętych