Redzi Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Redzi, se złap to się napatrzysz do bólu do kleni to ja szczęścia nie mam więc wole poczekać i popatrzeć jak inni coś złapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ja zdjęcie klenia widziałem. Ryba spora, ale nie wiem czy miał 70 cm bo na pomiary porównawcze nie mam czasu. Nawet jak nie miała to nie pierwsza wątpliwa siedemdziesiątka w tym wątku. Ci co czekali na pełny obciach się raczej nie doczekali chyba, że za takowy uznać zaszlachtowanie ryby. Może nowa książka Baloo nauczy młodych wędkarzy jak usuwać głęboko połknięte przynęty i więcej ryb wróci do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Podczas dzisiejszego polowania trafiłem pare bolków, w tym jednego grubaska wartego uwiecznienia na zdjęciu. Pozdrawiam forumowiczów. Ps. Cienko mi wychodzi robienie sobie zdjęc ze statywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Eeee tam Andrzejku. Masz statyw, masz rybę. Masz fotkę. Gratuluję A że zawodowcem w fotgrafii cyfrowej nie jesteś..... I co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Gratki za bolka, to nasz, miejscowy - szczecński z Dziewo.......troszkę wyprostować horyzont, pod innym kątem ustawić bolka aby nie robił za lusterko, ( fotka najprawdopodobniej była dopalana lampą), lekko wyostrzyć pierwszy kadr i będzie git. Gratki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dzieki chłopaki za gratki.. pod innym kątem ustawić bolka aby nie robił za lusterko, ( fotka najprawdopodobniej była dopalana lampą) ..denerwuje mnie, że moje boli ze statywu są prześwietlone ale nie kumam jak zrobi żebyc nie były Lampy niestety muszę używac, ze względu na słabe światlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ładny bolo Andrzeju, graty. Co do fotek to przy mnie jesteś mistrzem. Ja jeszcze muszę się dużo, dużo uczyć, Ty jedynie dużo Niezłe fotki nie ma co narzekać.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja dziś z Andrzejem na drugiej zmianie 3 bolki i sandacz, a Redzi na trzeciej zmianie dopadł piękną krowę na dużą ukleję. Minimalnie zabrakło do 80 cm PS. Fotkę publikuję ja ponieważ Redziemu nie działa opcja „dodaj plik” . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Piekny bolen, szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dzieki Robert Na szczęście dziś na lodowisku były ryby Co więcej dodam że drugi bolek nie był chetny do robienia zdjęć i poradził sobie z grotem kotwiczki łamiąc go W porywach był podobnych rozmiarów bądz troszkę większy. Ale ogólnie wynik odnotowałem bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Gratulacje Redzi, kawał okazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Oba bolenie - Redziego i z poprzedniej strony - wypasione max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 gratki Redzi za rapcaiaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Już mogę dodawać pliki Dzięki chłopaki szkoda tylko że nie było dobrego fotograła bo kamieniołaz nie uchwycił wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Już mogę dodawać pliki Dzięki chłopaki szkoda tylko że nie było dobrego fotograła bo kamieniołaz nie uchwycił wszystkiego Gratulację Redzi, w ogóle się dziwię, bo jakbym ja miał pod ręka takiego fotografa jak Robert to bym tylko z nim jeździł na ryby,z czysto snobistycznych powodów hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 graulacje redzi niezłe potwory wyciągasz z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 pafek, akurat wczoraj to, że nie popłynął ze mną wyszło mu na zdrowie. Ja ostatnio jeżdżę kiedy mogę a nie kiedy powinienem. Szkoda, że nie mogłem jej sfotografować w nocnej scenerii, a mam kilka pomysłów. Ryba została złowiona w Wiśle ale hol odbywał się smudze ciepłej wody. Ryba miał dosyć i nie było szansy aby wytrzymała do mojego przyjazdu w tej herbacie. Miejmy nadzieję, ze to nie ostania taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Pafek telefon do Roberta był że jest spora ryba, jednak po chwili rozmowy doszliśmy do wwniosku że bedzie ciezko żeby przeżyła, więc ja zrobiłem 1 szybkie zdjęcie i poszła na wodę. Gdyby hol był krótszy i w jednakowej wodzie przez cały czas możesz mi uwierzyć że foty by były z ręki Roberta robione. No cóż może nastepnym razem na wspólnym wypadzie trafi się jakiś okazały bolek Ja w to wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Redzi ty fuksiarzu:). Teraz pewnie będziesz latał tylko nocą na bolki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ginel tego dnia siedziałem od godziny 15 i czekałem na niego aż sie ściemni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 @Redzi warto było czekać! Piękny...Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 @Redzi,dobrze sobie radzisz z rapami .Gratulacje!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Redzi ty fuksiarzu:).Fuksiarze to są bolki a nie Redzi. 4 takie ryby mu spadły w tym roku. Biorę winę na siebie bo nie mogłem się przełamać, aby najeżyć przynętę kotwiczkami, tylko ambitnie na pojedynkę. Skutek - rekord świata w spadach. Ale to już historia, teraz trudno wyjąc przynętę z pudełka bo się o wszystko czepia <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Redzi ty fuksiarzu:).Fuksiarze to są bolki a nie Redzi. 4 takie ryby mu spadły w tym roku. Biorę winę na siebie bo nie mogłem się przełamać, aby najeżyć przynętę kotwiczkami, tylko ambitnie na pojedynkę. Skutek - rekord świata w spadach. Ale to już historia, teraz trudno wyjąc przynętę z pudełka bo się o wszystko czepia <_< Rekordu w spadach nie ma ja na jednym wypadzie zaliczyłem 9 i 0 wyjętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi