Robert Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 niezły wynik. Jak najeżdżamy pierwszy raz taką jesienną nie pykaną przykosę z bolkami, to mamy średni koło setki brań. Wyjmujemy najczęściej około 20 ryb. Reszta to spady nietrafione ataki, pościgi itp. bolkowe numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 znam te bóle ,ale swóje 9 spadów zaliczyłem latem a wyjść nie liczyłem nawet ,ale nie takie rzeczy wytrzymywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jak najeżdżamy pierwszy raz taką jesienną nie pykaną przykosę z bolkami, to mamy średnio koło setki brań. Niezły wypas U nas w promieniu 100km nie ma takiej przykosy, ani żadnej innej miejscówki, gdzie można mieć około setki brań boleni... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 @Redzi, nareszcie. Gratuluję!To naprawdę ładny bolo p.s.szkoda tylko, że na zdjęciu ci głowę ucieło, ale to drugorzędna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Niezły wypas U nas w promieniu 100km nie ma takiej przykosy, ani żadnej innej miejscówki, gdzie można mieć około setki brań boleni... niestety... W promieniu 100km nie ,wystarczy 80km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ja dzis szewndałęm sie w woderach po wodzie kontem oka zobaczyłem jak koło mnie przepłyna bolesław dopadła mnie burza przemoczony leeko mnie telepło z zimna doszłem do domciu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Taka przykosa nie jest świadectwem dużej rybnośco wody. Na taki zlot przybywaja ryby z kilku km rzeki. Plyna za wędrującymi uklejami. Przykosy to tu podstawa bo na szczycie główki można sobie zrobić orła na piachu. Burt nie ma a na opaskach są rozrzucone ryby i to tylko tak na co trzeciej. Jak by tego było mało coś się stało po ubiegłorocznym wylaniu Wisły. Tak na oko brakuje mi około 60% bolków. Jednoczesnej słyszę opowieści, że gdzieś tam nagle jest mnóstwo boleni których wczesniej nie było. I to żywy dowód na to, że w przyrodzie nic nie ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 I to żywy dowód na to, że w przyrodzie nic nie ginie Nie ginie Często zdarza się tak, że podczas BARDZO wysokiej wody, ryby z danego odcinka rzeki, spływają na jakiś odcinek poniżej. Zatrzymują się tam, gdzie mają lepsze warunki utrzymania się w momencie wielkiego przyboru rzeki. Niestety zdarza się tak, że już nie wracają na swoje miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Redzi ładna rybcia, rekordzik pobity o parę kreseczek i pewnie nie na długo Po ostatnich kleniowaniach czas przeprosić Wartę i bolusie. Z tego co widzę, to my dłubiemy pojedyncze sztuki. A te cyfry co tu padają to jakiś raj. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Robert ja wpadne do ciebie na te twoje bolki może mnie nauczysz łwoić na uklejki pozdrawiam marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Robert ja wpadne do ciebie na te twoje bolki może mnie nauczysz łwoić na uklejki pozdrawiam marcin To musisz przyjechać z dużym załącznikiem <_< Najlepiej vódką bolss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 @Redzi, nareszcie. Gratuluję!To naprawdę ładny bolo p.s.szkoda tylko, że na zdjęciu ci głowę ucieło, ale to drugorzędna sprawa. I tak miałem farta bo udało mi się zrobić tylko to jedno zdjęcie, a bolka uchwyciłem wręcz idealnie w kadrze Ja po jego wyjeciu też odetchnąłem z ulgą że w końcu coś fajnego zadyndało na kiju Dziś miałem jechać powtórnie ale niestety pogoda bardzo krzyżuje plany, wieć odłoże to na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Strzałka gratuluje.Piekne warciańskie rapy!! U mnie woda spada jak cholera i jest coraz gorzej..w niektorych miejscach w woderach mozna przejsc prawie cała szerokosc rzeki. Dziekuje serdecznie KWK Bełachatow i panom nadzorujacym zapore na jeziorsku Zeby was cholera wzieła !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 to samo umnie porobili zapory płycizna dali rade zgnoić rzeke teraz to chcą wode pstrągową zrobic ale nie wychodzi im za bardzo Redzi z tym to problemu nie mam bo braciak się żeni także wódy jest zapas konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 A ja w ten week odpoczywam-ide se pohulać na wesele. Ale zaraz po weekendzie nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 A ja w ten week odpoczywam-ide se pohulać na wesele. Ale zaraz po weekendzie nadrobię Udanej zabawy Ja dziś wieczorem ruszam o ile taka pogoda się utrzyma Ale najpierw obowiązki i egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Gratuluję @Redzi. Piękny OKAZ. Miło popatrzeć na Twoje sukcesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @Redzi, @strzałka fajne rybki:) gratulacje @strzałka piękne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 80,5 cm - 13-tego, ale szczęśliwie.Fotka słaba bo z telefonu i z samowyzwalacza, ale i tak nie udało mi się jej wstawić (zresztą nie pierwszy raz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 80,5 cm - 13-tego, ale szczęśliwie.Fotka słaba bo z telefonu i z samowyzwalacza, ale i tak nie udało mi się jej wstawić (zresztą nie pierwszy raz). wrzuć na jakiś serwer i zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 O.K.Tylko jak to się robi.Wiesz trochę techniki i się gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @Robert2 : napisze Ci tak na szybko jak wkleić fote: wchodzisz na : www.imageshack.us -> przeglądaj -> wybierasz fotke z dysku -> klikasz host it -> czekasz -> pokajują się linki - kopiujesz ten najniżej (pisze przy nim Show image to friends) -> wchodzisz w wysyłanie postu -> pod buźkami masz ikony -> klikasz w ikone 9tą od lewej (obrazek taki) i wklejasz tam link Pozdrawiam A tak przy okazji to serdecznie gratuluje wszystkim łowcom - piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @Robert2 : napisze Ci tak na szybko jak wkleić fote: wchodzisz na : www.imageshack.us -> przeglądaj -> wybierasz fotke z dysku -> klikasz host it -> czekasz -> pokajują się linki - kopiujesz ten najniżej (pisze przy nim Show image to friends) -> wchodzisz w wysyłanie postu -> pod buźkami masz ikony -> klikasz w ikone 9tą od lewej (obrazek taki) i wklejasz tam link Pozdrawiam A tak przy okazji to serdecznie gratuluje wszystkim łowcom - piękne ryby Dzięki @Rutt za szczere chęci. Próbowałem, ale informatyka ze mnie pewnie nie zrobisz - tak samo jak fotografa. Jeśli nie masz nic przeciwko to daj mi na priv adres e-mail, ja Ci wyślę fotkę (przynajmniej to potrafię), a Ty ją później byś wstawił.Fota słaba, ale bolek grubas - z tego miejsca zawsze były dobrze odżywione.Przy okazji, także chciałbym pogratulować wszystkim fajnych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Oto boleń 80,5 cm ,kolegi @robert2. Ps.Gratulacje!,piękna i potężna rapa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Niezły grubasek ,przyłączam się do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi