Rutt Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 troche sie spóźniłem ale najważniejsze że fotka wstawiona Gratuluje pięknego bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 No, no. Kolejna GRUBA MARIOLA w tym wątku. Szczere gratulacje. Pewnie nieźle dała popalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Gratulacje Kolejna piękna rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Gratulacje! ale piekna wypasiona rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Super grubas! Gratulacje. Chyba znam to miejsce i ...tę rybę. Próbowaliśmy z kolegą dwa razy się do niej dobrać i równo nas olewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Piękny!!! Dawno już takiego nie złapałem. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @Biosteron & @Rutt Dziękuję za pomoc w wstawieniu foty. Wszystkim dziękuję za gratulacje i załączam wyrazy uznania dla kolegów poświęcających swój czas tej pięknej i walecznej rybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @Biosteron & @Rutt Dziękuję za pomoc w wstawieniu foty. Wszystkim dziękuję za gratulacje i załączam wyrazy uznania dla kolegów poświęcających swój czas tej pięknej i walecznej rybie. Napisz chociaż troszkę jak go złowiłeś,czy był aktywny czy zdradzał oznaki zerowania??,ja dziś bylem z 4h nad wodą i pusto,zero oznak zerowania,zero wędkarzy a do tego ziąb i deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 No, no. Kolejna GRUBA MARIOLA w tym wątku. Szczere gratulacje. Pewnie nieźle dała popalić. DziękiNa żyłce 0,18 i w dość silnym nurcie dostałem to po co chodzę na ryby. Dziwne, ale mając rybę pod nogami kilka razy oceniłem ją na znacznie krótszą, a jej siłę tłumaczyłem sobie tym, że musi być gruba. I jest gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @Biosteron & @Rutt Dziękuję za pomoc w wstawieniu foty. Wszystkim dziękuję za gratulacje i załączam wyrazy uznania dla kolegów poświęcających swój czas tej pięknej i walecznej rybie. Napisz chociaż troszkę jak go złowiłeś,czy był aktywny czy zdradzał oznaki zerowania??,ja dziś bylem z 4h nad wodą i pusto,zero oznak zerowania,zero wędkarzy a do tego ziąb i deszcz. Pojechałem w zasadzie po piasek do terrarium , ale ponieważ w tym miejscu już dawno nie łowiłem, a przy niżówce jaką mamy teraz na Wiśle to miejsce nieraz darzyło rybą wziąłem wędkę ze sobą. Faktycznie było zimno - tak, że ręce marzły, a woda parowała o świcie jak garnek z zupą. Padać zaczęło dopiero po wyholowaniu ryby. Nie było widać, żadnych oznak żerowania boleni, a co gorsza nie widać było ukleji. Nie przejmowałem się bardzo brakiem oznak żerowania boleni - w tym miejscu to normalka, ale to, że nie widać było wierzchówek nie wróżyło niczym dobrym. Dlatego postanowiłem dorzucić za przykosę, która rysowała się daleko na powierzchni wody. Miejsce, w którym łowiłem, a które jak widzę warszawscy wędkarze rozpoznali od razu po charakterystycznym głazie, to rozległe piaszczyste łachy. Ale gdzieś te łachy się kończą i zaczyna się spadek - za ten spadek właśnie postanowiłem dorzucić. Udało mi się największym łomżyńskim bezsterowcem jakiego miałem w pudełku. Branie nastąpiło przy powierzchni na kancie - tak, że w momencie brania zobaczyłem szeroki bok ryby. Następnie musiałem czekać ok. 5-10 min zanim ryba pokazała się przy powierzchni.Łowiłem wędką 2,90 m, cw. do 21 gr., żyłka 0,18. Pozdrawiam,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @Robert2, piękna i dobrze odrzywiona rapa - Gratuluję ryby i umiejętności, takiego kolosa wyholować na 0,18 mm to już sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 O wow, ale wielki bolen! Wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Moj skromny niedzielny boluszek 52+cm. na zlotego L-Minnow44 o godzinie 12 [moderator: zgodnie z regulaminem umieszczamy zdjęcia bolenia powyżej 65 cm] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 piatras Moj skromny niedzielny boluszek 52+cm. na zlotego L-Minnow44 o godzinie 12 ] ładna rybka tylko trochę za krótka na wstawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @Robert2 pieny bolen gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Nie było mnie kilka dni i po przyjeździe widzę że padło kilka niezłych ryb. Wszystkim łowcom gratuluję. Wstawiam ciepłe zdjęcie bolka mojej żony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @wujek jeszcze raz możesz Moni pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 ładna rybka tylko trochę za krótka na wstawienie Cosz przeoczylem, okazujesze ze jerkbait juz forum tylko rekordowcow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Gratuluję wszystkim łowcom @piatras http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @WujekPogratulować żonce bolka, a @Wujkowi żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Robert2,wujek, ładniutkie te wasze ciotki Jedna z kilku porannych rapek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @strzałka super fota, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Oj dzieje się w wątku dzieje jeden(na) drugiego przebija Gratulacje bo ostatni zdjęcia naprawdę fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @Strzałka Oj opiera się boluś, opiera. Niech zgadnę: fotka nie z telefonu i nie z samowyzwalacza. A tak poważnie to gratuluję Ci świetnych połowów i jeszcze lepszych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Nie zgadnę, kto zrobił to zdjęcie....?pewnie bolek odprowadzający kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi