dziubek Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Gratuluję wszystkim pięknych rybek, a Tobie Janek żony za to, że chodzi z Tobą na ryby- jak dla mnie niesamowita sprawa. Moja żona najchętniej połamałaby mi wszystkie wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Nie było mnie kilka dni i po przyjeździe widzę że padło kilka niezłych ryb. Wszystkim łowcom gratuluję. Wstawiam ciepłe zdjęcie bolka mojej żony Gratki @wujek za fajna fotkę, żonie przekaż podwójne za jeszcze lepszą rapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Gratulacje wszystkim łowcą Moj skromny niedzielny boluszek 52+cm. na zlotego L-Minnow44 o godzinie 12 [moderator: zgodnie z regulaminem umieszczamy zdjęcia bolenia powyżej 65 cm] Czy regulami sie zmienil? Kiedy? Bo ja wstawilem jakis czas temu przeciez swojego pierwszego boleslawa, ktory nie mial 65cm. Zdjecie nie zostalo usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 OT. Tomku chyba regulamin się nie zmienił byłoby głośno o tym. Ale w sandaczach też coraz krócej jest. Piękna ryba+śliczna kobieta. I jeszcze łowi. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Monia, gratulacje! Fajne zdjęcie, piękna ryba. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Nie było mnie kilka dni i po przyjeździe widzę że padło kilka niezłych ryb. Wszystkim łowcom gratuluję. Wstawiam ciepłe zdjęcie bolka mojej żony Czapki z głów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Będziesz sobie coś tą czapką nakrywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 .dobbbbbbbbbbre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Będziesz sobie coś tą czapką nakrywał? Swoje rybki ze wstydu.. Bo, cytując pewnego znanego aktora: Kobieta mnie bije! Poddaję się! Dajcie mi wszyscy święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A ja dziś doznałem pozytywnego szoku nad wodą Wybrałem się przed 5 w pewne znane miejsce Robertowi tylko z drugiej strony. Na łowisku byłem chewile po 5 po przedzieraniu się przez jerzyny i trawe. Ale gdy już doszłem zacząłem festiwal w ciągu niecałych 60 minut 8 sztuk bolenia w przedziale od 40 do 60cm plus 1 bolek(większy moim zdaniem niż ten ktore wstawiałem kilda dni temu) urwał mi zestaw być może moja wina bo go wcześniej nie sparwdziłem, a kolejny wyprostawał mi hak co mi się pierwszy raz zdażyło przy gumie. Plus dotego 2 sandacze i okoń Wszystkie brania po ciemku i jak się rozwidniało, potem totalna gleba nawet wyjścia. Jutro powtóra zobaczymy co jutro uda się zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Cieszę się że fotka się podoba, przekażę gratulacje , a ryb ze mną to ja już nie wstawiam Fajna sprawa razem łowić tym bardziej jak widać że sprawia jej to przyjemność. Może też uda się Wam przekonać Wasze drugie połówki że wędkarstwo to super sprawa i nie ma co patrzeć na stereotypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 wow gratki nieżle połowiłes <_< na jkaie gumy łowisz relaksa czy inne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 wow gratki nieżle połowiłes <_< na jkaie gumy łowisz relaksa czy inne ?? Łowię na różne gumy ostatnio większość na Roberta wynalazek, czekam na mniejszą jej siostrę bo ta jest nieco ciężka na ten stan wody. A tak to łowię na mansy i relaxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 no ja też czekam na uklejeczki mysle ze pogoda sie poprawi bo dzis ti juz jest hardcore pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 U mnie dziś im to nie przeszkadzało nawet wiatr ze wschodu nie był groźny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No to chyba nasz kawałek Wisły lubi jak wieje ze wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No to chyba nasz kawałek Wisły lubi jak wieje ze wschodu Ale tylko przy pełni księżyca w innych przypadka rybia gleba zresztą jak i dziś po ustaniu ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 ja w niedziele chulałem w woderach po rzece miałem ładne branie w pierwszym rzucie nie chciało wyjsc z głebszej wody i na siłe próbowałem to zrobić efekt porażka <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Może też uda się Wam przekonać Wasze drugie połówki że wędkarstwo to super sprawa i nie ma co patrzeć na stereotypy. Ja przekonałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Może też uda się Wam przekonać Wasze drugie połówki że wędkarstwo to super sprawa i nie ma co patrzeć na stereotypy. Może nie okaz (dodatkowo wykonany telefonem wieczorową porą), ale przełamuje stereotypy... PS. Robert - Ty już wiesz, co... No okazem nie jest i nie spełnia wymogów nowego regulaminu co do wielkości wstawiania ryby. Regulamin jest już jakiś czas ale chyba nie wszyscy go czytają bez obrazy oczywiście, to tylko mała uwaga Ja dziś zrezygnowałem gdyż cała noc padało i nadal z nieba leci woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 No okazem nie jest i nie spełnia wymogów nowego regulaminu co do wielkości wstawiania ryby. Regulamin jest już jakiś czas ale chyba nie wszyscy go czytają bez obrazy oczywiście, to tylko mała uwaga Wiesz co?? W sumie to masz rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Wybrałem się przed 5 w pewne znane miejsce Robertowi ... Tego bolka też znam. Wziął mi kiedyś, kiedy się gapiłem gdzie nie trzeba. Jak się już patrzyłem gdzie trzeba to widziałem wylatującą z wody ukleję i grube cielsko dające nura pod ta rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nieźle nieźle rodzinne wędkowanie Fajne bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ...fajne fotki @wujek...widzę, że od małego uświadamiasz córeczkę, jak należy postępować z rybami...tak 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Czym skorupka za młodu nasiąknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi