Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Nie było mnie kilka dni i po przyjeździe widzę że padło kilka niezłych ryb. Wszystkim łowcom gratuluję. Wstawiam ciepłe zdjęcie bolka mojej żony :D

Gratki @wujek za fajna fotkę, żonie przekaż podwójne za jeszcze lepszą rapę :D

Gratulacje wszystkim łowcą :D

Embarassed Moj skromny niedzielny boluszek 52+cm. na zlotego L-Minnow44 o godzinie 12 :unsure:

[moderator: zgodnie z regulaminem umieszczamy zdjęcia bolenia powyżej 65 cm]

Czy regulami sie zmienil? Kiedy? Bo ja wstawilem jakis czas temu przeciez swojego pierwszego boleslawa, ktory nie mial 65cm. Zdjecie nie zostalo usuniete :unsure:

A ja dziś doznałem pozytywnego szoku nad wodą :D

Wybrałem się przed 5 w pewne znane miejsce Robertowi tylko z drugiej strony. Na łowisku byłem chewile po 5 po przedzieraniu się przez jerzyny i trawe. Ale gdy już doszłem zacząłem festiwal w ciągu niecałych 60 minut 8 sztuk bolenia w przedziale od 40 do 60cm plus 1 bolek(większy moim zdaniem niż ten ktore wstawiałem kilda dni temu) urwał mi zestaw być może moja wina bo go wcześniej nie sparwdziłem, a kolejny wyprostawał mi hak co mi się pierwszy raz zdażyło przy gumie. Plus dotego 2 sandacze i okoń :D Wszystkie brania po ciemku i jak się rozwidniało, potem totalna gleba nawet wyjścia. Jutro powtóra zobaczymy co jutro uda się zdziałać :D

Cieszę się że fotka się podoba, przekażę gratulacje :D, a ryb ze mną to ja już nie wstawiam :mellow:

Fajna sprawa razem łowić tym bardziej jak widać że sprawia jej to przyjemność. Może też uda się Wam przekonać Wasze drugie połówki że wędkarstwo to super sprawa i nie ma co patrzeć na stereotypy.

Może też uda się Wam przekonać Wasze drugie połówki że wędkarstwo to super sprawa i nie ma co patrzeć na stereotypy.

Może nie okaz (dodatkowo wykonany telefonem wieczorową porą), ale przełamuje stereotypy...

PS. Robert - Ty już wiesz, co... :D

No okazem nie jest i nie spełnia wymogów nowego regulaminu co do wielkości wstawiania ryby. Regulamin jest już jakiś czas ale chyba nie wszyscy go czytają :wacko: bez obrazy oczywiście, to tylko mała uwaga :unsure:

Ja dziś zrezygnowałem gdyż cała noc padało i nadal z nieba leci woda :angry:

Wybrałem się przed 5 w pewne znane miejsce Robertowi ...

Tego bolka też znam. Wziął mi kiedyś, kiedy się gapiłem gdzie nie trzeba. Jak się już patrzyłem gdzie trzeba to widziałem wylatującą z wody ukleję i grube cielsko dające nura pod ta rura :D