ginel Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 @Wujek, a nie masz coś na bieżąco, bo o słonecznych dniach to ja już zapomniałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 No rzeczywiście nie ma czym, ale dobre i to:)@Wujek tu nie chodzi o chwalenie się, bo co drugi raper pewnie 50-siątkami by się w tym wątku pochwalił. Dziwię się tobie, że pomimo czytania uważnie forum wstawiasz fotki małych bolków. Ale widocznie masz bardzo duże parcie na EKRAN:)p.s Chyba mam dziś słaby dzionek, bo się czepiam, a nigdy tego nie robięp.s 2-gratuluje rodzinnych łowów-poważnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 No chyba rzeczywiście masz. Nie wiem o co ci chodzi z tym parciem na ekran bo akurat w tym roku wstawiłem bardzo mało swoich ryb. Pytałeś czy nie mam jakiś teraźniejszych zdjęć to na twoją prośbę wstawiłem żeby pokazać że przy tej pogodzie da się coś złowić, nieduże ale się da. Widzę że strach wstawiać cokolwiek na forum bo zaraz się jest posądzonym o jakieś parcie. Mam sporo zdjęć ładnych boleni, ale nie odczuwam potrzeby chwalenia się nimi. Co do czepiania się wielkości ryb popatrz lepiej na swoje zdjęcia. A boleń nie miał 50cm tylko 60+.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Wujek wstawia ładne zdjęcia, i nie za dużo a za mało. Wstawiaj dalej i nie czytaj takich docinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Swoje zdjęcia zam.Jakoś na ryby nie narzekam.Osobiście zastosowałem się w tym wątku, jak większośc do tego aby 40 i 50-siataków nie wstawiać.Mając na mysli 50-siat to także 55.Za każdym wyjazdem też nie będe wstawiał zdjeć, bo to bez sensu, aby pokazywać takie same ryby, tymbardziej, że każdej rybie nie robie zdjęcia.Ty sam z tego co pamiętam zabierałeś głos w sprawie wielkości pokazywanych ryb.Nie mam w zwyczaju czepiać się czegokolwiek, ale jeśli inni mogą się powstrzymać, to tak się zastanawiam, czemu nie ty Bądź pewny, że zaraz po mojej pierwszej wypowiedzi, wiedziałem, że zaraz znowu wstawisz 50siątaka+ Chciałem Ci tylko pomóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 @ginel, o co Ci kaman ..chyba faktycznie masz słaby dzionek ...zdjęcia @wujka to pierwsza liga...poza tym nie widziałem aby wstawiał zdjęcia małych rapciaków ( poniżej 60 centów), a jego wędkarski kunszt w produkcji przynęt boleniowych i wiedza na ich temat zasługuje na uznanie...Wujek, zapodawaj fotki bo są zgodne z regulaminem i fajnie zawiesić na nich gałkę oczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Prosiłbym, zgodnie z regulaminem, o nie robienie dochodzeń na własną rękę - ja mówię co może być a co nie i tym samym usuwam zdjęcia, które są niezgodne z regulaminem. Proszę się tego trzymać. Jeśli ktoś ma wątpliwości proszę użyć opcji zgłoś moderatorowi PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ginel może czasem zastanów się czy warto jątrzyć i o takie głupoty toczyć jałowe dyskusje. Jeśli coś ci się nie podoba w stosunku do mojej osoby proponuję na przyszłość pisać do mnie napriv bo nie widzę sensu robić tego na forum ogólnym. Jak już zacząłeś wyjaśnię ci łopatologicznie o co mi chodziło zamieszczając te zdjęcia. Na pierwszym zdjęciu C&R jest boleń 70+, może tego nie widać bo takie jest ujęcie, zreszta nie to miało być celem tego zdjęcia tylko propagowanie wypuszczania ryb czego już dawno nie było na forum(o czym wspomniałem). Zdjęcie drugie z córką, to samo, promocja C&R i dodatkowo jak można fajnie spędzić czas z rodziną na rybach. Nie rozumiesz tego to mi przykro. Zdjęcie trzecie zamieściłem bo myślałem że chcesz pociagnać dyskusję, wcześniej tego nie planowałem. Widać pomyliłem się, a Twoim celem była żałosna prowokacja, cóż lekcja na przyszłość. Na koniec jeszcze raz ci piszę że boleń miał 60+.Jeżeli te zdjęcia mają być zaczątkiem kolejnych spięć bardzo proszę moderatorów o ich usunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Patryk 50-taków to nawet nie męczę robieniem zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 OK kończymy. Resztę po prostu usunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ...dlatego coraz częściej zaczynam zastanawiać się nad sensem wstawiania zdjęć... i robię to coraz rzadziej...przeważnie wychodzą z tego same nieporozumienia związane ze zbędnymi pytaniami, co stało się z rybą, źle trzymana itp...jak tak dalej pójdzie, to fajne zdjęcia będą na forum rzadkością, zawsze znajdzie się ktoś kto zniechęci do ich zamieszczania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Patryk 50-taków to nawet nie męczę robieniem zdjęć dokładnie Janek, ja staram się je wyczepiać bez dotykania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Dlaczego Patu nie korzystasz z opcji zgłoś moderatorowi. Takie pytania nie są zgodne z regulaminem. Nie mam możliwości czytania 100% postów. Tylko dzięki Waszej pomocy mogę zareagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ja też już sporadycznie wstawiam swoje zdjęcia, widać i to za dużo. Ciekawe że najbardziej krytykują innych osoby które albo nic nie pokazują, albo pokazują fotki marnej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Od głupich pytań dużo gorsze jest wybiórcze stosowanie regulaminu. Straty w ludziach mogą być dużo większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Proszę, jest zgodnie z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ...moim zdaniem również było zgodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Pewnie było, ale zamieszczając te zdjęcia nie rozmiary były moim celem. Z drugiej strony były to zwykłe zdjęcia których nie zamierzam trzymać za wszelką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Panowie odcinam grubą kreską i poproszę o powrót do meritum - bolenie 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 To ja odpowiem już na temat Pojechałem z nastawieniem na sandacza 3 godziny meczenia dna 0 efektów Wiec postanowiłem założyć coś na bolka i ... pierwsze 3 rzuty i 3 ryby największy 75cm Potem niezliczona ilość odprowadzeń. Skończyłem na 9 bolkach i 5 spadach aż się ściemniło nawet 2 brania po ciemku. Normalnie szok gdyż bolki wogóle nie były aktywne na powierzchni za to na dnie była istna uczta. Dopiero samą szarówką pokazała się ich liczna grupa po czym nastała cisza i sie zawinąłem do domu. Niestety brak jakiegokolwiek zdjecia gdyz zapomniałem że wyjąłem aparat z torby Robert dostał cynk co się dzieje niestety był zajety i nici ze zdjęć. Może nastepnym razem o ile woda nie splata figla i nie przybierze za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 nieżle redzi jedziesz z bolkami <_< ja ostanio złapałem ale grype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Aleś Redzi wyrwała z peletonu. Pewnie, żeś pozamiatał równo. Se żmije wychowałem Skoczę rano zobaczyć jak to wygląda. Gorzej jak będą brać a ja będę musiał wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Aleś Redzi wyrwała z peletonu. Pewnie, żeś pozamiatał równo. Se żmije wychowałem Skoczę rano zobaczyć jak to wygląda. Gorzej jak będą brać a ja będę musiał wracać Śmiało możesz powiedzieć. Jam to wszystko uczynił W przyszłym tygodniu prawdopodobnie odwiedzę Wasze rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Redzi ładnie połowiłes, Robert powinieneś być dumny Warciane bolki w trudnych warunkach hamulce grzeją.Krótki rekonesans, parę chlapaczy w ręce. A i braciak rekordzik pobił o 0,5cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Strzałka, Ty tam jakąś plage krów masz? Piękny rzeczny bolek, bo ten Roberta2 wygląda na uciekiniera z zaporówki. Siksa, preferuję trzeźwą ocenę. Redzi wie gdzie, ma dobry zestaw przynęt i potrafi je obsługiwać. Ja gdybym mógł jeździć kiedy chcę to nie wykrzesałbym tyle chęci co on. On bardzo chce a to też daje ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi