Robert Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Najlepiej aby dolne CW było zbliżone do wagi uklei. Kompromisem między wyrzutem a holem średniego bolka będzie kij z CW 1 i 1/2. Co do żyłki, to nawet jak używasz super/naj, szybko pożegnasz się z uklejami. Wisłoka mała więc możesz jeszcze narobić wypadków po drugiej stronie jak jeden redaktor co uszkodził ukleją budynek elektrowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 woda jeszcze zbyt mętna na moje bolki gorzej bo wziołem kij do 30g wyrzutu zyłka 0.22 myslałem ze mi ręce urwie jaki kij zastosowac do tej ciezkiej uklejki bo ja mam same druciki:) Ja łowię na te ukleje kijem do 28 gr, żyłka w zależności 0,18 lub 0,20 i nie narzekam Żadnej nie straciłem poprzez zerwanie przy rzucie A co do urywania rąk widocznie masz słabe mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Najlepiej aby dolne CW było zbliżone do wagi uklei. Kompromisem między wyrzutem a holem średniego bolka będzie kij z CW 1 i 1/2. Co do żyłki, to nawet jak używasz super/naj, szybko pożegnasz się z uklejami. Wisłoka mała więc możesz jeszcze narobić wypadków po drugiej stronie jak jeden redaktor co uszkodził ukleją budynek elektrowni hehe a uważaj bo lion radzi 10 na 9 wypadków zdarza się w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A co do urywania rąk widocznie masz słabe mięśnie @Redzi, ale z ciebie paker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 chodzi mi o to ze jak podciągam uklejke z dna to mam wrazenie jakbym miał żyłke z gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A co do urywania rąk widocznie masz słabe mięśnie @Redzi, ale z ciebie paker A nie narzekam kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 chodzi mi o to ze jak podciągam uklejke z dna to mam wrazenie jakbym miał żyłke z gumy hehe też tak miałem, ale idzie się przyzwyczaić A napewno będziesz miał spokój jak siądzie gruby bolek tak jak mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 redzi to musisz miec pary w łapach plecionke sie kupi i przystąpie do akcji orania dna raz miałem przypadek ze zaczepiłem bezterowcem o korzenia na srodku rzeki napiołek kij a tu pusciło i tylko mi smigneło koło czoła i uderzyła w drzewo zamną na pół poszedł bezterowiec fuks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 czesc no chyba nie połowimy w tym roku non stop pada umnie całą noc i teraz też nie przestaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dobra kurtka na grzbiet i won nad wode Nie marudzić, łowić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dobra kurtka na grzbiet i won nad wode Nie marudzić, łowić !! Przy takiej pogodzie to nawet bolki siedzą pod kamykiem by im na łebek nie kapało Może jeszcze się uda połowić nie wszystko starcaone może nie bolki ale inne rybki drapieżne <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dobra kurtka na grzbiet i won nad wode Nie marudzić, łowić !! ...i to jest najlepsze zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dobra kurtka na grzbiet i won nad wode Nie marudzić, łowić !! ...i to jest najlepsze zdanie ktore wyczytałem na JERKU w tym roku. Bez urazy dla userow. Takie podejscie to kwintesencja naszego ,, wariacstwa ,,. Dla mnie łowienie to ma być przyjemność, relaks. Dlatego wolę poczekać aż pogoda się poprawi. A w czasie deszczu i podeszczywania gdy mnie strasznie przypili to nastawiam się raczej na szczupłe (stara miłość nie rdzewieje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Wczoraj pogoda była extra ,a bolki i tak mnie olały przez 3 godziny nawet wyjścia nie zaliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no i u nas woda chyba pozamiata łowienie jesienne Dunajec 172cm i Wisłoka 208cm przyboru echh, chyba dziś był ostatni możliwy dzień do połowu znowu na jakiś czas, bo wczoraj lało cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Redzi u mnie się dziś dało, choc rewelacji nie byłoJeden czterdziestaczek z powierzcni i jedna dobra 70 na Robertową ukleję Jedno co cieszy to to że w końcu ochciłem castowy zestaw ładnym bolkiem A bolek poza długością był mega wypasiony, szeroki kark + spasiony wanciołMartwi mnie tylko ta wysoka Wisłoka bo w następnym tygodniu ma być w końcu polska złota jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 kubus mowisz o armacie i 301nce??? czy moze podpiety byl c4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 301 oczywiście Ryba ze środka rzeki i piekielnego nurtu więc nawet hamulec zadziałałGdyby jeszcze armata nieco lepiej się ładowała pod 30g było by idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 chyba ci dam kiedys pomachac ISA albo i lepiej nie bo ... bedzie tak jak na popradzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 stan wisłoki idzie w górę raczej sie nie obejdzie bez stanu alarmowego bo jutro ma jeszcze woda się podnieśc takze nie jest wesoło stan aktualny 356 dobowa zmiana 135 takze jest gorzej niż żle <_< pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no i u nas woda chyba pozamiata łowienie jesienne Dunajec 172cm i Wisłoka 208cm przyboru echh, chyba dziś był ostatni możliwy dzień do połowu znowu na jakiś czas, bo wczoraj lało cały dzień. Redzi dla mnie już tego ostatniego dnia nie było. Dziś rano woda na 15min przybierała 10cm.O godzinie 9.00 zrobiło się kakao:)Wczoraj w ulewnym deszczu dwa brania i dwie ryby.Dziś załapałem się tylko na jeden kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Ma ktoś może fotkę aktualnego Rekordu Polski w bolku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Mam fotkę bolenia J. Widła - 99cm, ale nie wiem, czy o to chodzi. Jak znajdę, mogę zeskanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Ale to nie jest oficjalny rekord, gościu go nie ważył (są tacy )Chodzi o oficjalny 87 cm jak pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Ma ktoś może fotkę aktualnego Rekordu Polski w bolku? ??? coś czuję ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi