MichałR Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 @Robert gratulacje, duży szacun! Pamiętam jak w latach 90- tych zobaczyłem Twoje filmy z połowu boleni - myślałem, że ktoś sprowadził z zagranicy filmy edukacyjne o ich połowie pozdroMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Robert,Przepiękny boleń, super ryba i ... przygoda! Należało się. Wielkie gratulacje za cierpliwość i luźne podejście do sprawy - jak widać opłaca się. Uklejka zatem rządzi PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Robert należało Ci się, gratulacje!Widać radość po postach, zazdroszczę tego uczucia Rekord wg. WW to coś około 7.5 kg, wg WŚ 99cm. Mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Dzięki Koledzy. Dzięki Remku, to znaczy Panie Prezesie Wiesz jaką wiarę i nadzieje miałem. Jak mnie uziemiło to miałem nadzieję, że koledzy z zachodnich rubieży mnie wyręczą i wyślą w kosmos ten rekord PL. Ale chłopaki się coś ociągają <_< Zastymuluje ich bo jestem pewien, że zrobią rekord świata. MichałR, ubawiłeś mnie z tym filmem. Polak potrafi, my tylko nie jesteśmy cwani jak co niektóre nacje i dajemy się rolować. I to cała różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Robert ostatniego słowa jeszcze nie powiedzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Tak że robert rządzi ja jestem pełen podziwu i szacunku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Robert wielkie gratulacje w końcu dostałeś rybę na jaką pracowałeś cały ten sezon I jakoś mam dziwne przekonanie że to nie ostatni taki Redzi spokojniePoczekajcie jak do Was wpadnę to dopiero wtedy powtórzymy ten wyczyn A kiedy zamierzasz to zrobić to urlop wezme w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Szczerze gratuluję, 90+ to już wyczyn pozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Jak to Szpiegu mówił ?... należało Ci się... :mellow: e tam ... jak ktoś umie to nie sztuka GRATULUJE jak nie wiem co... piekna ryba... tylko morda jak u tolpygi... co by moglo tlumaczyc jej rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Piękna ryba respect !!! pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 cudowny ,piekny !!! gratuluje ! ! ! ! pewnie hol był niesamowity.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Mifek, jak leżał na zalanej trawie wygląda pieknie, a jak go podniosłem to się zdeformował a w łuskach już się nie odbijało niebo tylko ponure krzaki. Jak widać w temacie boleni wielkość ma znaczenie Tylko od nas w dużym stopniu zależy to czy będziemy łowić 80+, 90+, 100+ (są takie,) czy tylko 30+. Pana Grabowskiego hern Tusk nie zawiesi bo ten nie dysponuje kasą na Euro 2012. Ale to jak się obchodzimy z rybami zależy już od nas. Złożyć się na narybek bolka i wpuścić go do rzeki też można nie czekając na PZW co wpuszcza 2000 szt. na 60 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 To i ja się dorzucę do gratulacji, piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Dzięki Koledzy. Dzięki Remku, to znaczy Panie Prezesie Wiesz jaką wiarę i nadzieje miałem. Robert, pamiętam dokładnie losy uklejki. Od woblera, poprzez cykadę a na gumce kończąc ... ile to pracy ... ponad rok? Dokładnie ponad rok jak zacząłeś opracowywać uklejkę. Super sprawa! Cieszę się bardzo i wierzę w następne. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Przyłączam się do gratulacji. Piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Dzięki po raz kolejny wszystkim. Wiem, że wielu moje zgłoszenie autentycznie ucieszyło. Może nie mój sukces, bo jak mawiał z przekąsem śfagier, „nic tak nie cieszy jak sukcesy kolegi” Myślę, że wielu ucieszyła informacja, że są jeszcze takie ryby w naszych wodach. To nadzieja, a ta nakręca nasze hobby - mnie też nakręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Kurcze... czyli teraz trzeba pojmać metrówę!? Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Kurcze... czyli teraz trzeba pojmać metrówę!? Gratulacje! Kuzyn ... dawaj, dawaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Spróbujcie Q... nie złapać Daje Wam rok, jak nic to -odwołuje rząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Gratulacje Robert, Piękna rapa. Chętnie bym wypróbował Twoją przynętę. Nie słyszałem, aby ktoś w tym roku złowił większego bolenia. Rekord wagowy to o ile dobrze pamiętam 7,8 kg (chyba ze stojącej wody na wobler J. Furmańskiego). Rekord długości to tak jak już zostało tutaj wspomniane 99 cm (bodajże z Dunajca na wobler J. Widła i przez J. Widła). Jeszcze raz szczerze gratuluję i pozostaję z nadzieją, że może kiedyś i mnie się coś takiego przytrafi. Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 spoko spoko robert złowi się jak tylko woda bedzie normalna to sie zacznie polowanie na zwierza aa nie wiedziałem ze na dunajcu sa bolki bo mam nie daleko nad te wody <_< pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 te rekordy są oficjalne.. ale wiem kto z Wroclawia zlowil bolenia chyba 102cm i nie zglosil.. pzdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 @Robert, piękny bolo. Niesamowity i wielki.GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 te rekordy są oficjalne.. ale wiem kto z Wroclawia zlowil bolenia chyba 102cm i nie zglosil.. pzdr.. Tak tylko ta informacja była ogłoszona w kwietniowym numerze WŚ jak się później okazało było to prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 może to glupie pytanie.. ale czy miales go juz upatrzonego ? tzn czy dawal oznaki swojej obecnosci ? czy obławiales miejsce jak kazde inne ..? bo np mam pare miejsc ,gdzie wiem ,ze jest duzy bolen.. w lecie mialem nawet co do minuty obliczone kiedy zacznie polowac.. pare razy trafilem z rzutem.. tak wlasnie zlapalem tego co mam w avatarze grubaska 2 tygodnie obserwacji ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi