Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie teraz wróciłem z rekonesansu wiślanego :D Woda opada kalure się :D Widocznośc gdzieś na max 10-20 cm, ale stan wciąż jeszcze troszke wysoki. Grunt że wszystko zmierza w donbrym kierunku :D Oby pogoda znów nie pokrzyżowała planów jesiennych

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

fajnie to słyszeć bo w ten weekend będe stawiał swoje pierwsze kroki w łowieniu na wiśle (jade na całą sobote) nigdy jeszcze nie moczyłem kija w tej rzece także doświadczenie nie mam żadnego. Chciałbym oczywiście złowić Bolenia, a wybieram się na Górę Kalwarie - da sie tam w ogóle coś złowić? :D

Widziałem że kiedyś zorganizowaliście tam zlot, także chyba coś tam jeszcze pływa?...

Marcel, super sprawa, 15 boleni i do tego łowione po kilka razy te samy ryby. Masz chyba jakiś szósty zmysł do wykrywania tych głębokich. W przyszłym tyg gdzieś uderzam. Może jeszcze trafi się na jakiś spędzik?

A tak poza tym to gloog to już chyba powinien Cię sponsorować :lol:

A nadałeś już mu imię?Przecież doskonale się znacie.Tak robią m inn karpiarze. :lol:

Oczywiscie - nazywa sie Viktoria, od ,, V ,, Kształtu ogona. :D

Po ostatnich łowach jest takze Pysia - od dziwnego pyska.

Do tego pływa Krysia przy wyspie, obserwuje ja od 4 lat. Niestety tylko obserwuje...a i jest jeszcze Grzbiet, miałem juz go dwa razy, ale od kilku lat słuch o nim zaginał :(

A nadałeś już mu imię?Przecież doskonale się znacie.Tak robią m inn karpiarze. :lol:

Oczywiscie - nazywa sie Viktoria, od ,, V ,, Kształtu ogona. :D

Po ostatnich łowach jest takze Pysia - od dziwnego pyska.

Do tego pływa Krysia przy wyspie, obserwuje ja od 4 lat. Niestety tylko obserwuje...a i jest jeszcze Grzbiet, miałem juz go dwa razy, ale od kilku lat słuch o nim zaginał :(

i pomyslec, ze sa osobniki zastanawiajace sie nad sensem C&R :unsure:

@marcelinho

tak trzymaj

Jestem ciekaw dzisiejszych wyników bo wczoraj chyba nikt nie połowił :(

Ja widziałem ruch na wodzie co oznacza że bolki jeszcze się bedą ruszać. Woda cały czas sie klaruje :D

Oby także rybki dopisały przez kolejne dni bo potem juz będzie coraz ciężej :wacko:

Robert (RoBol) narobił mi wczoraj smaka... kiedy ja pracowałem on pojmał 4 bolki i ładnego garba.

Byłem dzisiaj i zaliczyłem 7 bolków (rozmiary bez rewelacji) 2 na dużą ukleję RH, 100% skuteczności zacięć pomimo 1 kotwicy i niewielkich boleni.

Pewnie połowiłaby dłużej ale odkleił mi ją od główki ten łobuz:

.

post-51-1348914157,3195_thumb.jpg