Redzi Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Właśnie teraz wróciłem z rekonesansu wiślanego Woda opada kalure się Widocznośc gdzieś na max 10-20 cm, ale stan wciąż jeszcze troszke wysoki. Grunt że wszystko zmierza w donbrym kierunku Oby pogoda znów nie pokrzyżowała planów jesiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Maciek mam nowa mete Wiesz uwielbiam szukac i kombinowac Łowiłem woblerem ale ripper takze przyniosł dwie ryby. P.s Czyli TAM tez sie działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 racja woda robi sie coraz czysciejsza stan podniesiony ale spada jak nie poleje to weekend zapowiadac sie cudnie pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 fajnie to słyszeć bo w ten weekend będe stawiał swoje pierwsze kroki w łowieniu na wiśle (jade na całą sobote) nigdy jeszcze nie moczyłem kija w tej rzece także doświadczenie nie mam żadnego. Chciałbym oczywiście złowić Bolenia, a wybieram się na Górę Kalwarie - da sie tam w ogóle coś złowić? Widziałem że kiedyś zorganizowaliście tam zlot, także chyba coś tam jeszcze pływa?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 po zlocie może już nie pływać Ja dziś byłem troszkę czasu nad wodą bolki wyszły na chwile i nagle się schowały. Niestety teren i tak trudny do ich łowienia gdyż był to środek kanału. Spining zaliczony na 0 w dniu dzisiejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Rutt - najpierw trzeba ,, frycowe ,, zapłacic Rapiszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Chciałem szerszemu gronu pokazac te dwie fotki. Bardzo optymistyczne .Pazdziernik 2008 Urosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Marcel to jest piękne Szczupaki były, sandacz był, teraz boleń. (Te dwa ostatnie gatunki według wierzeń ludowych umierają po zetknięciu z kotwiczką <_< ) Jakby się przyjrzał fotkom to pewnie jeszcze wiele ryb by się znalazło Widać, że rybka trochę urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 @Marcelinho dzięki za te dwie ostatnie fotki A rybka urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 @Marcel - WIELKIE DZIĘKI za te fotki - mam kolejny argument w wielu dyskusjach - JESTEŚ GOŚĆ. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Maciek mam nowa mete Wiesz uwielbiam szukac i kombinowac Łowiłem woblerem ale ripper takze przyniosł dwie ryby. P.s Czyli TAM tez sie działo? Aż ciężko mi uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Cześć,Urósł bolek - piękna sprawa! Gratulacje Marcel! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Marcel, super sprawa, 15 boleni i do tego łowione po kilka razy te samy ryby. Masz chyba jakiś szósty zmysł do wykrywania tych głębokich. W przyszłym tyg gdzieś uderzam. Może jeszcze trafi się na jakiś spędzik?A tak poza tym to gloog to już chyba powinien Cię sponsorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A nadałeś już mu imię?Przecież doskonale się znacie.Tak robią m inn karpiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A nadałeś już mu imię?Przecież doskonale się znacie.Tak robią m inn karpiarze. Oczywiscie - nazywa sie Viktoria, od ,, V ,, Kształtu ogona. Po ostatnich łowach jest takze Pysia - od dziwnego pyska.Do tego pływa Krysia przy wyspie, obserwuje ja od 4 lat. Niestety tylko obserwuje...a i jest jeszcze Grzbiet, miałem juz go dwa razy, ale od kilku lat słuch o nim zaginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A nadałeś już mu imię?Przecież doskonale się znacie.Tak robią m inn karpiarze. Oczywiscie - nazywa sie Viktoria, od ,, V ,, Kształtu ogona. Po ostatnich łowach jest takze Pysia - od dziwnego pyska.Do tego pływa Krysia przy wyspie, obserwuje ja od 4 lat. Niestety tylko obserwuje...a i jest jeszcze Grzbiet, miałem juz go dwa razy, ale od kilku lat słuch o nim zaginał i pomyslec, ze sa osobniki zastanawiajace sie nad sensem C&R @marcelinhotak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 No więc życzę jeszcze wielu kontaktów z victorią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 fajna historia musze sobie te 2 fotki z Viktorią zapisać i wszystkim pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A może napisz krótką historię i wyslij wraz ze zdjęciami do WW i WP. Może szersze grono ludzi przekonałoby się co do wypuszczania ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A może kalendarz z tymi paniami lub panami.Pod każdą fotką imię i ile razy całowana przez Ciebie(złowiona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Marcel super sprawa ładnie odreagowałeś Przeglądałem swoje foty i znalazłem dwa bolki, które dwa razy wyciągałem (prawie w tych samych miejscach) A do naczelnego śmigaj czę prędzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Jestem ciekaw dzisiejszych wyników bo wczoraj chyba nikt nie połowił Ja widziałem ruch na wodzie co oznacza że bolki jeszcze się bedą ruszać. Woda cały czas sie klaruje Oby także rybki dopisały przez kolejne dni bo potem juz będzie coraz ciężej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Robert (RoBol) narobił mi wczoraj smaka... kiedy ja pracowałem on pojmał 4 bolki i ładnego garba.Byłem dzisiaj i zaliczyłem 7 bolków (rozmiary bez rewelacji) 2 na dużą ukleję RH, 100% skuteczności zacięć pomimo 1 kotwicy i niewielkich boleni. Pewnie połowiłaby dłużej ale odkleił mi ją od główki ten łobuz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Podobny do jabola kiedys okreslonego na forum (chybryda bolen + jaz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi