Siksa Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Przecież to kleń czystej krwi. Dzisiaj myślałem, że w końcu mam Mariolkę, niestety ok 55cm leszcz za grzbiet narobił mi smaka. Na dużą ukleje do tej pory złowiłem wymiarowego szczupaka, okonia i bola +60. Nie liczę 2 krąpi i leszcza za grzbiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Podobny do jabola kiedys okreslonego na forum (chybryda bolen + jaz) Kleń jak kleń - znajoma morda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Oczywiste, że łobuzem był kleń... gdyby był to boleń nie mógłbym wstawić jego zdjęcia - nie miał 65cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Dziś bardzo ciężki dzień nad wodą. Bolki ganiały,ale nie jadły. Przez pół dnia 3 brania=dwie ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 My dzisiaj zrobiliśmy sobie spływ 20 km. Obławialiśmy po łebkach dużo miejscówek. W sumie złowiliśmy kilkanaście bolków a na okrasę sandacz sześćdziesiątak i - wypasiona certa. Zdarzyło mi się to pierwszy raz. Certa walczył dzielnie myślałem, że to spory sandacz. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Marcel, mistrzostwo świata. Wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 W oczekiwaniu na Roberta uklejki przerobiłem jakiegoś storma 10cm ok 18g. Parę pustych brań pewnie przez ten hak..Ale pierwszy bolek z dołka wciągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dziekuje jeszcze raz Robert, 20km fiu fiu, ładny rekonesans i co wazne rybny Czekam jeszcze moment, az Wisła zjedzie do min 200cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 gratki chłopaki za bole, ciągnie mnie już do rapek jak cholera...miałem już zamiar jechać dziś rano prosto z trasy powrotnej z M.P z Zegrza ( prawie 600km), ale organizm odmówił posłuszeństwa ... lecę w przyszły week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 @strzalka ładny ciemniuśki bolek @patu jak tam MP poszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Strzalka, Ty w sprawie uklei pisz na priv a nie wątku boleniowym Pokazałeś w tym roku, że masz piękne ryby i potrafisz je złowić. Coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Wczoraj wiedziony szóstym zmysłem, przy małej pomocy satelite weather forecast, pojechaliśmy na odległą miejscówkę leżącą po za naszymi terenami. To trzecia nasza wizyty tam i pierwsza w tym roku. Układanka się pięknie ułożyła i połowiliśmy krótko, ale treściwie. Złowiliśmy kilkadziesiąt ryb w przedziale 65 – 74 cm. 70 cm przekroczyło 6 pięknych nurtowych bolków. Dla bezpieczeństwa ryb fotki pokaże w późniejszym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Robert, niezłe wyniki wykręcacie - pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Nadrabiam zaległości To już ostatni dzwonek bo bolenie polują w sposób charakterystyczny dla końcowego okresu ich jesiennej aktywności. Mam nadzieję, że jeszcze poszaleją ze 2 tygodnie i uda sie coś sfilmować. To była by pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Super Robert Tak trzymaj dalej mimio iż masz mniej czasu niż inni nad wodą i tak dajesz popalić bolkom Oby tak do końca jesiennych łowów było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 My nie dajemy im popalić, bo palenie szkodzi My je szczepimy przeciwko mięsiarstwu. Strach pomyśleć co by się stało gdyby nas taki „wirus” uprzedził. Pomór murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ja też ostanio połowiłem dwa bolki ale maluchy <_< bateria siadła w fonie i nic z fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Widze że bolki siadły wszędzie bo wątek strasznie zamikł ja ruszam ale dopiero w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Coś Ty Redzi taki czarnowidz? Nasz kolega forumowy był na naszej ostatniej miejscówce i pomimo deszczu złowił 2 bolki i kilka mu spadło. Niestety w centralnym miejscu stało dwóch autochtonów którzy łowili na kosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 No to się cieszę, ale jak narazie czarne chmury sie gromadza właśnie przez ten deszcz. Ale jak mnie znasz to i tak się nie poddam i bedę jeździł dalej by coś złapać konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja takze nie narzekam. Sezon boleniowy u mnie wpełni. Dzis zaryzykowałem i zameldowałem sie nad rzeka na 1,5 h przed praca. Dosłownie w ostatnich 10 min zaciałem przy dnie komplet boleni. Teraz rowno ,, siąpi ,, a jutro planuje cała dniowke. No coz ,, niema złej pogody, sa tylko ludzie zle ubrani. ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Wczoraj wiedziony szóstym zmysłem, przy małej pomocy satelite weather forecast, pojechaliśmy na odległą miejscówkę leżącą po za naszymi terenami. To trzecia nasza wizyty tam i pierwsza w tym roku. Układanka się pięknie ułożyła i połowiliśmy krótko, ale treściwie. Złowiliśmy kilkadziesiąt ryb w przedziale 65 – 74 cm. 70 cm przekroczyło 6 pięknych nurtowych bolków. Dla bezpieczeństwa ryb fotki pokaże w późniejszym terminie.Ten szósty zmysł jest zaraźliwy na południu. Dziś 21 bolków. Przedział 60-77cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Graty ginel piękny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 No to pięknie Ginel Rozumiem, że fotki też będą później. Zapowiada się ostra jazda prze kolejne kilka dni. Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Robert myślę, że w tydzień się wyrobimy i coś wkleimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi