jerry hzs Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Marcel jestes nie tylko bardzo dobrym wedkarzem ale rowniez porzadnym gosciem ps. Twoj zart potraktowalem jako zart ...bo taki byl ....powodzenia w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Obawiam się Piotr, ze to jednak kwestia estetyki którą w moim przypadku determinuje stopień irytacji. Może za długo łowię i za dużo widziałem co bardzo zradykalizowało moją postawę. Nie rozczulam się nad nomenklatura bo obawiam się, że ta oficjalna, czyli „kłusownik”, będzie dla zainteresowanych nie mniej obraźliwa. Nie prawdą jest też to, że używam tych swoich strasznych określeń w stosunku do ludzi których nie znam (czytaj, bez powodu). Jak facet opowiada mi, że nie przestrzega limitów a straż się przyczepiła o kilka niewymiarowych ryb, to już wiem kto to jest. Co do edukacji to również jesteś w błędzie. Może w przypadku ludzi starszych nie przykładam się zbytnio bo nie wierzę w resocjalizację. To wynika z moich doświadczeń. Przez te kilkadziesiąt lat udało mi się „przekabacić” tylko ludzi młodych. Rozumiem Piotr Twoje rozterki w stosunku do mojej osoby. Pewne rzeczy Ci się nie kleją. No cóż, nikt nie jest doskonały. Niestety spada mi tolerancja jak nie widzę nawet światełka w tunelu i co roku jest coraz gorzej. Nawet jak będzie mnie stać na kontynuowanie tego hobby na zagranicznych łowiskach to nie podejrzewam aby to co się tu dziej przestało mnie irytować. Ponieważ forum to miejsce publiczne przyjmuje Twoje uwagi i postaram się ćwierkać z oficjalnego klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 @|Marcel nie mam urazu o to ale ja też na gorąco podeszłem do sprawy i wyszło jak wyszło. Wieć ja też przepraszam za swoje zachowanie. Myślę że sprawa zostanie już zamknięta na dobre. Gratuluje połowu. Piękny jesienny bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Dzieki Redzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Pozdrawiam i przesyłam fotkę ku pokrzepieniu sercNo to żeś nawywijał gratulacje Rano telefon do brata z zapytaniem (lecimy na 2godz na wartę? Mam coś do przetestowania!) Za 30min byliśmy nad wodą. Braciak zanim przykręciłem kołowrotek do wędki już się cieszył. Pierwszy rzut ryba!. Trochę hałasu ale jeszcze dołowiliśmy po 2szt Marcel wszytko przez ciebie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 A w pysku widze RH12 No widzę że końcówka sezonu zbiera ostatnie żniowo Ja też coś muszę jeszcze wyskoczyć tyle że czasu coraz mniej ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Marcelinho, Strzałka oj podkręcacie, podkręcacie Gratuluję jesiennych rap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ej chłopaki, czym Wy się tu chwalicie? Zobaczcie sobie bolka 94 cm http://www.fishing.pl/var/news/storage/images/media/fotki/tr ofea/bolen-94cm/660735-1-pol-PL/Bolen-94cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ludzie mają wyobraźnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 a napewno nie pomyliło sie i nie powinno być 49? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 a napewno nie pomyliło sie i nie powinno być 49? Nie wymagaj za dużo od blondynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Redzi z tym czasem w dzisiejszych czasach to jest masakra. Moturem już nie pamiętam kiedy żem pośmigał a i rybki wyliczone. Ale jest szansa ze jak za parę lat pojadę z synkiem to i on połowi. Jak ten bolek ma 94 to my na Warcie łowimy narybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 @Strzałka Przyklep ode mnie bratu piątkę - Very NICE rybek PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 strzałka widze ,że korbka się przydała gratulcje dla braciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Strzałka gratulacje. A talk z ciekawości to ile miała ta rapka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Za długa to ona niebyła, ok 70cm ale wyżarta i silna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 witam byłem ostanio na rybakch 2 brania jednego wyjołem na 60cm bolka na woblerka ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 witam byłem ostanio na rybakch 2 brania jednego wyjołem na 60cm bolka na woblerka ) pozdro A ja w niedzielę nie wyjąłem czterech, a wisiały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 A ja dziś wyjąłem jednego takiego .i dwa maluszki na woblerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 @strzalkapodtrzymujesz we mnie nadzieje na jesiennego Bolka udało mi się załatwić wolną sobotę i śmigam na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Milupa4 jak masz jakieś dojścia to i mi załatw jeśli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Paweł, gratulacje. Zabojczy tandem z bratem tworzycie. Jesienny maraton trwa...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 No widzę strzałka że dajesz bolkom popalić jeszcze na swej rzecce Ja byłem dziś ale o boleniach na tym odcinku niestety moge pomarzyć tylko. Zresztą dziś o wszystkim można było marzyć bo nawet brania dziś nie zaliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ej chłopaki, czym Wy się tu chwalicie? Zobaczcie sobie bolka 94 cm http://www.fishing.pl/var/news/storage/images/media/fotki/tr ofea/bolen-94cm/660735-1-pol-PL/Bolen-94cm.jpg No to kobitka wyrośnięta jest - tak lekko licząc ze 2,30 wzrostu musi mieć, jak ten bolek ma 94 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek76 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja bym polemizował, raz - czy to duży boleń, dwa - czy to kobitka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi