Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

@Robert 100-tna strona :mellow: ... dawaj 102-kę bo przez te sandacze zapomniałem jak wygladają rapy :lol:

@paatu, pokaż te sandały w wątku sandacze 2008, nie odpuszczaj :mellow:

sam bym coś wrzucił ale moje nie mają odpowiednich wymiarów ( jak na to forum) :wacko:

Pozdrawiam i liczę, że jeszcze pojawi się tu jakiś boleń...

Czy Twoja kobieta jeździ z Tobą na ryby tylko wtedy jak świeci słońce? :lol: Zauważyłem taką dziwną zależność na przykładzie mojej Pani :lol:

Ps.Gratuluje ładnego Bolka :D

Ona nie jedzie jak świeci słońce tylko słońce świeci jak ona jedzie :D A tak poważnie to wędkowanie ma być przyjemnościa więc jedziemy razem wtedy kiedy jest ładnie, nie będę dziewczyny katował łowieniem przy brzydkiej pogodzie bo mi się jeszcze zrazi. Na szczęście bolenie to typowo ciepłolubne stworzenia, jak my.

Jerry, co roku jest jedna wyprawa która zapada głęboko w pamięci bo marzymy o niej cały rok. W tym przypadku chodzi o ostre łowienie na przynęty powierzchniowe. Większość drapieżników rzadko na nie reaguje i tylko boleń potrafi oszaleć na ich punkcie. To niezapomniane przeżycie. Złowiliśmy jak pamiętam 28 ryb a najciekawsze było to, że pierwsze 7 to ryby 70+. Ponad to zdobyliśmy kilka bardzo ważnych informacji na temat tego odcinka Wisły. Łowimy tam gościnnie więc taka wiedza jest jak skarb który będzie procentował.

Andrzej, ładna fotka, czasem długi czasi daje piekne efekty :D Warto zaryzykować.

Pozdrawiam.

Robert

@Robercie rozumiem ze to jesienna i dlatego nietypowa ...wynik jednak niesamowity ... w powierzchniowym lowieniu jest moc adrenaliny , kazdy kto tego doswiadczy TO wie .

Milo sie oglada te ostatnie grudniowe , jesienne , wspominkowe bolenie . Sam Bolen i temat o nim osiagnal tu bardzo wysoki poziom ...a zdiecia och,ach :lol:

Jak usłyszałem pierwsze klapnięcie lustra poczułem że będzie ciężko z fotkami.Ale 2 fotki wyszły nawet fajnie.To rozmycie mnie również się bardzo podoba :D .Za to z lampą nie dały tej plastyki co przy tych... Sprawdziłem przed chwilą - 1/13 sek i f 6,3 przy 28mmm

Odra,ale kilkanaście kilometrów niżej :D .Woda również od wczoraj spadła ok metra.Miałem jeszcze jedno branie...ale nie zapiął się.