Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Mimo wysokiej, prawie powodziowej wody (drzewa plynely)mialem kilka bran. Jeden kolo 60 dal sie wyjac....

Sznurek na bolka to niezly pomysl, ale Ownery sa raczej konieczne.

Cieszy, ze poza nie konczacymi sie dyskursami sa rowniez i ryby cwiczone. :D

Mam nadzieje , ze jutro (dzisiaj :D ) lac juz bardzo nie bedzie....

Gumo

Drogi użytkowniku TomCast, zamieściłeś tutaj zdjęcie Bolenia złowionego w okresie ochronnym. Data zrobienia tej fotki to 26 kwietnia bieżącego roku. Mało tego, ty i twoi koledzy celowo nastawiliście się na te ryby i celowo łowiliście je właśnie w okresie ochronnym. Wnioskuje to z tego, że na sąsiednim forum castingowym zamieściłeś więcej fotek z tej wyprawy i napisałeś tam, że łowiłeś na woblera Salmo Thrill, czyli przynętę typowo boleniową. Uważam, że chwalenie się tym na forum jerkbait nie jest do końca dobrym pomysłem.

Dziękuję za uwagę.

Jeden z pierwszych w tym sezonie :D

###################################

Nie ma problemu , nie podoba sie to usuwam, a celowo sie nie nastawiłem na bolenie. Łowiliśmy ok jednej godziny, a na trhrilla biorą nie tylko bolki, każdy to wie. Zresztą nie muszę w ogóle wstawiać tu zdjęć i tak chyba zrobię.]

Miłego weekendu życzę.

Moim zdaniem problem jest. Wstawiłeś tutaj zdjęcie ryby złowionej w okresie ochronnym. I wmawiasz nam, że nie nastawiałeś się na Bolenie łowiąc na Thrilla. Nie zrozumiałeś swojego błędu i jeszcze się tego wypierasz.

Również życzę miłego weekendu.

P.S.

Dziękuję, że prześwietliłeś mój profil i znalazłeś tam błąd. Zaraz to zmienię.

Ja dziś także zaliczyłem 2 bolki :D co prawda nie spodziewałem się ich tam a jednak miło mnie miejscówka zaskoczyła :D Jeden na wobka drugi na Roberta nową uklejkę. I jak na typowo nietypową pogodę boleniową to jestem zadowolony. Fotki będę wstawiał tylko bolków powyżej 60 centów.

Prosze o wstrzymanie sie od komentarzy w sprawie zdjecia zamieszzconego przez TomCasta, sprawa jest w trakcie wyjasnienia...

Jednoczesnie, jakby co :D przypominam, ze obowiazuja nas przepisy RAPR i zasady, ktore okreslil Remek w przyklejonym watku.

A tak przy okazji...zimno sie zrobilo i w ogole pogoda bardziej barowa. Ciekaw jestem, czy bolki dzisiaj w ogole chcialy wspolpracowac?

Gumo

p.s. Widze Redzi, ze napisales mniej wiecej w desen o jaki mi chodzilo... :D

Łowiliśmy ok jednej godziny, a na trhrilla biorą nie tylko bolki, każdy to wie. Zresztą nie muszę w ogóle wstawiać tu zdjęć i tak chyba zrobię.]

Lepiej żebyś rzeczywiście nie wstawiał tutaj zdjęć jeśli masz w taki sposób (krótko mówiąc nieuczciwy) traktować forumowiczów tego forum. Niedosyć, że złowione w okresie ochronnym (może nawet być ścigane z paragrafu) to jeszcze mówisz, że to jeden z pierwszych w SEZONIE. Niniejszym dostajesz pierwsze ostrzeżenie.

Admin

Witam

Dziś sie wiele nie działo ale na przejaśnieniach co nieco dało sie wyjąć w sumie dwie rybki ogólnie woda leci ukleja nie chce wychodzić z traw ale dało się coś wydusić pierwsza rybka siadła na granicy warkocza i wstecznych prądów po chyba 20 rzucie oczywiście ryba wzięła jakieś 1,5 metra pod woda pogoda tak ustawiła dzisiejsze łowienie

.

i do następnego razu...następnie przemieszczenie się na inną miejscówkę........ sorki za fotki może coś widać może nie :D

post-152-1348913900,0717_thumb.jpg

post-152-1348913900,1299_thumb.jpg