Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Takiego spojżenia na połowy boleni nie ma nawet Robert B) Galeria zdjęć również bije te z www.hamerrobert.com :lol:

Nisko mnie cenisz :D Mam i takie spojrzenie. Mam też plany foto i rozglądam się za odpowiednią osobą. Może to potrwać, ale będzie B)

Takiego spojżenia na połowy boleni nie ma nawet Robert B) Galeria zdjęć również bije te z www.hamerrobert.com :lol:

Nisko mnie cenisz :D Mam i takie spojrzenie. Mam też plany foto i rozglądam się za odpowiednią osobą. Może to potrwać, ale będzie B)

:lol: ja się zgłaszam :lol:

A takiego spojrzenia jak Robert nie ma nikt chyba :mellow:

podziwiam :D , ja w tym roku zerwałem się raz o chorej 3 nad ranem, ale nic nie złowiłem, 2h straciłem na telefony do policji rzecznej w sprawie rzekomego kłusola który okazał się rybakiem i resztę dnia miałem z bani bo chodziłem jakby mi ktoś w łeb dał :)wolę wieczorki

Dzień dobry Panowie piękne bolki tylko po zazdrościć. Ma do was prośbę zdradzie mi swój sekret na te bolki ja je próbuje złapać i nic z tego :(. Wiem że trzeba mieć woblera najbardziej podobnego do uklei. Ale co dalej jak rzucać tam gdzie bolen chodzi i rzucać w stado uklei żeby pływało za moim woblerem czy inaczej??Bo ja chodziłem na kolanach rzucałem w stado uklei przemieszczałem się z nią i jak ściągałem woblera to parę uklejek za nim pływało ale nie brał na mojego woblera a boleń 2 razy pod moimi kolanami uderzał że ach się wystraszyłem.

Polecam artykół Zrozumieć Bolenia na głównej stronie jerkbait.pl (trzeba poszukać-był jakiś czas temu), co do przynęt najlepsze uklejopodobne ale mi pare razy zdarzylo się złapać na małe Rapalki FatRap, jeśli łowisz na rzece to moim zdaniem najlepsze miejsca to główki, jak będziesz wytrwały napewno złowisz