Robert Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 HotSauce, daj to zdjęcie nr 6 na całą stronę bo może dojść do zamieszek na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 @Lanio gratuluję pierwszego bolka, fajny ma kolorek,taki ciemny.@Patu czym pstrykasz fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 @Patu czym pstrykasz fotki? ze se tak pozwole sie sobie wtracic i wyreczyc patu - jest na spotkaniu na odrze wiec szybko nie odpowie.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 I wszystko jasne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 HotSauce, daj to zdjęcie nr 6 na całą stronę bo może dojść do zamieszek na forum Takiego spojżenia na połowy boleni nie ma nawet Robert Galeria zdjęć również bije te z www.hamerrobert.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 na Warcie rybki dopisują,na fotce 70 + .Brania o wschodzie i zachodzie słońca potem już mozna tylko z boleczkami lub jaziami podyskutować Wypuszczony w strone Pyzdr może go tam kolega za 2-3 lata wyłowi ,będzie 80 + . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Takiego spojżenia na połowy boleni nie ma nawet Robert Galeria zdjęć również bije te z www.hamerrobert.com Nisko mnie cenisz Mam i takie spojrzenie. Mam też plany foto i rozglądam się za odpowiednią osobą. Może to potrwać, ale będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Takiego spojżenia na połowy boleni nie ma nawet Robert Galeria zdjęć również bije te z www.hamerrobert.com Nisko mnie cenisz Mam i takie spojrzenie. Mam też plany foto i rozglądam się za odpowiednią osobą. Może to potrwać, ale będzie ja się zgłaszam A takiego spojrzenia jak Robert nie ma nikt chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 dzis byłęm na rybkach mega porażka !! bolenie nawet nie miały ochoty na moją przynęte żerowały sobie nie zwracając uwagi na moje wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dzisiaj z samego rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Artech gratulacje...kto rano wstaje,temu... Warciak niezła ta twoja sztuka...Gratuluje serdecznie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 gratulacje artech! jednak to prawda kto rano... a ja dzisiaj po poludniu pojechalem i machalem, machalem i jedno uderzenie mialem i nic wiecej ale jutro tez jest dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ranek panek, machaj wędą ryby będą, wiatr ze wschodu ryby chodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgodnie z zasadą: kto rano wstaje............. . Poza tym były jeszcze 4 szt. ale wszystkie w okolicach 50 cm, w tym pierwszy na RH7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 @Artech,Gratulacje ,pozazdrościć tak wczesnego wstawania...mi jakoś ciężko to wychodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 gratuluje połowówja bylem dzisiaj na spacerze zbadać jak sytuacja z poziomem rzeki i wydaje się że będzie można spróbowaćco jakiś czas mniejszy bolek ganiał uklejepo południu śmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dzięki panowie.pozazdrościć tak wczesnego wstawania...mi jakoś ciężko to wychodzi . Mam dwa wyjścia, albo bardzo wcześnie albo wcale, dlatego wybieram to pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 podziwiam , ja w tym roku zerwałem się raz o chorej 3 nad ranem, ale nic nie złowiłem, 2h straciłem na telefony do policji rzecznej w sprawie rzekomego kłusola który okazał się rybakiem i resztę dnia miałem z bani bo chodziłem jakby mi ktoś w łeb dał :)wolę wieczorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 @Patu czym pstrykasz fotki? ze se tak pozwole sie sobie wtracic i wyreczyc patu - jest na spotkaniu na odrze wiec szybko nie odpowie.... .Mifek ty szpiegu z wioski z tramwajami, heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dzień dobry Panowie piękne bolki tylko po zazdrościć. Ma do was prośbę zdradzie mi swój sekret na te bolki ja je próbuje złapać i nic z tego . Wiem że trzeba mieć woblera najbardziej podobnego do uklei. Ale co dalej jak rzucać tam gdzie bolen chodzi i rzucać w stado uklei żeby pływało za moim woblerem czy inaczej??Bo ja chodziłem na kolanach rzucałem w stado uklei przemieszczałem się z nią i jak ściągałem woblera to parę uklejek za nim pływało ale nie brał na mojego woblera a boleń 2 razy pod moimi kolanami uderzał że ach się wystraszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Polecam artykół Zrozumieć Bolenia na głównej stronie jerkbait.pl (trzeba poszukać-był jakiś czas temu), co do przynęt najlepsze uklejopodobne ale mi pare razy zdarzylo się złapać na małe Rapalki FatRap, jeśli łowisz na rzece to moim zdaniem najlepsze miejsca to główki, jak będziesz wytrwały napewno złowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 na prośbę kolegi na fotkach wstawiam dwa obrazki... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dzięki Mifku żeby nie było wątpliwości na pierwszej fotce kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Nad Warszawą nadszedł wieczór a wraz z nim... . bolek 65 cm Był on (podobnie jak wczorajszy 70cm sandaczyk) wynikiem moich testów aktywności ryb po dużej wodzie w Wisełce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 jak zwykle.. polecam się na przyszlość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi