marcin1521 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 elpojo zakładaj binokle i ładuj na strone Roberta nie widziałem lepszych fotek boleni od www.hamerrobert.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Czytałem to. Ale mam jedno pytanie jak łapiecie te bolenia rzucacie w stada uklei? i wobler ciągnie za sobą parę uklei. Czy normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 widze ze u was bolki sa w normalnych rozmiarach bo u mnie dzis trafily sie tylko dwa maluszki ale jutro bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 gratulacje adzi ładny rapfen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A nikt mi nie odpowie na moje pytanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 @SzymusS hehe poznaje kolegę ze spaceru z psem nad wisłą, gratuluje połowu, to z tego dnia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 poczytaj a najlepiej leć nad wodę i trenuj to potęgi klucz <_< godziny biczowania wody dadzą z czasem efekty <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 @fedx witam witam tamtego dnia niestety nawet nic nie skubnęło. Ten bolek to już wynik niedzielnego wyjścia w miejsce po przeciwnej stronie Wisły, gdzie się spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Swietnie Janku połowiles ostatnio.Tym razem miałes wybornego fotografa to i efekty piekne Mój bolus... ...i fotograf Nie długo bedzie, łowic bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Fajnie chłopaki łowicie, gratki!Ja jeszcze tydzień męki i znowu będę mógł połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Gratki Marcel Niestety nieczęsto ktoś mi robi zdjęcia, a różnica jest duża. Muszę kupić szeroki kąt bo z tym co mam trudno niestety samemu zrobić dobre zdjęcie. Dzisiaj była kolejna próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 @Marcel, @Wujek, @Artech, @SzymuS, @warciak fajne rapki - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 @Marcelinho - czy mi się wydaje czy łowisz ostatnio na Narwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ładne bolki gratulacje.. niestety we Wrocku Odra nie sprzyja łowieniu.. jeden wielki muł ! albo wysoka zamulona.. albo nagle o ponad metr spada. i tak wkółko.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam, Moja porada:1. przeczytaj wszystko co jest w internecie o bolkach (+gazety książki itp) + często te reguły sobie powtarzaj (analizuj każde wyjście nad wodę pod ich kątem) 2. precyzyjnie stosuj sie do zaleceń (o tych uklejach w twoim poscie to słysze po raz pierwszy), 3. sprawdzaj różne miejscówki w swojej okolicy (pytaj wszystkich do około o takie) - nie trzymaj się jednej, 4. kup sobie 3 różnego koloru thrille salmo (może nie sa najlepsze ale pewne) 5. bywaj dużo nad wodą i bądź wytrwały6. sukces przyjdzie choć niekoniecznie tak szybko jak byś chciał7. zdobywanie sekretów innych niż te o których piszą w różnych artykułacch zostaw sobie jako swoją przyjemność na kolejne lata daleko mi do mistrzów ale w tym roku (połowa sezonu) złowiłem 13 bolków - a w całym ubiegłym roku 10 sztuk więc jest postęp, Pozdrowienia Dzień dobry Panowie piękne bolki tylko po zazdrościć. Ma do was prośbę zdradzie mi swój sekret na te bolki ja je próbuje złapać i nic z tego . Wiem że trzeba mieć woblera najbardziej podobnego do uklei. Ale co dalej jak rzucać tam gdzie bolen chodzi i rzucać w stado uklei żeby pływało za moim woblerem czy inaczej??Bo ja chodziłem na kolanach rzucałem w stado uklei przemieszczałem się z nią i jak ściągałem woblera to parę uklejek za nim pływało ale nie brał na mojego woblera a boleń 2 razy pod moimi kolanami uderzał że ach się wystraszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 U mnie rano bez brań (czyli powiedzenie kto rano wstaje.. się nie sprawdza).Kilka rybek z ostatnich paru dni: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 HotSauce@ fajne bolki szczególnie ten ostatni miedziany gratulacje, Odra czy Warta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Gratulacje panowie Ja bez rybek muszę się przynajmniej do czwartku obejść, ale mam namierzonego dużego bolka <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 @wujek,Ani Odra, ani Warta, ale niezawodna Gwda.Właśnie odkryłem miejsce dosłownie usłane boleniami.W bezwietrzny słoneczny dzień na odcinku kilkudziesięciu metrów (woda od 0.5m do 2m) pływało ze 40 ryb. Niektóre z pewnością 85+. Jeśli bolki żerują (co ciekawe praktycznie nigdy nie widać żerowania powierzchniowego), to woblerka potrafi gonić 5,6 sztuk. Nawet gdy 1 ryba nie złapie przynęty, atakuje ją kolejna. Wygląda to strasznie efektownie i ręce się trzęsą. Nawet zaciętej rybie ciągle towarzyszy kilka innych sztuk. Woda jest dość czysta więc wszystko widać jak na dłoni.Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 pozazdrościć, to musi być super widok i emocje Czekam na 85+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Panowie gratuluje rybek. Ja osobiście dalej próbuje skusić dużego bolka bo nad nim pracuje, średniaków mam już dośc .Zrobiłem już prawie wszystko aby go skusić. Zaczynają mi się pomysły kończyć Ale zapewniam, że wcześniej skończą się jemu głupie żarty Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No koledzy!, pełna profeska .Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ginel, jedz gdzieś na dobry odcinek Odry to się wyleczysz z ganiania za niedobitkami z Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 @Hotsauce, piękne te bolki, chociaż bliżej mi do klenia to muszę do Ciebie wpaść połowić Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jeszcze można coś złowić w Wiśle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi