patu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Gratki @wujek, fajny bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No fajny, gratulacje wujek , wygląda na miarowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ...XRods w akcji ...przeciąganie liny (PP ) z 70+...okiem wędkarza... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Patu fajne zdjęcie szkoda że na zlocie tak nam się nie gieły kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ...szkoda, szkoda...chociaż więcej czasu spędzaliśmy na rozmowach niż wędkowaniu ...chociaż sumek który zassał mi boleniówkę od @jajakuba powyginał kijaszka...szkoda, że akcja trwała tak krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 @Wujek,masz rację,pewnie że można i się łowi ,ale złowić naprawde dużego bolka to albo czysty fart, albo wypracowana i tropiona ryba niemal co dzień.Fajna rapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 krótki rekonesans moje ulubione rafy zalane nie pozostało nic jak wylegiwać sie na plaży z browcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 @Wujek,masz rację,pewnie że można i się łowi ,ale złowić naprawde dużego bolka to albo czysty fart, albo wypracowana i tropiona ryba niemal co dzień.Fajna rapa. Albo skupienie się tylko na bolkach jak Marcel i Wujek. No i chłopaki fajne rybki łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dzisiaj bolki słabo żerowały, ale udało mi się 2 wyłuskac, jeden przedszkolak, a drugi student: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Andrzejku, jeden, zapewne student nie mieści mi się na ekranie. Fotka 1:1 czy kie licho Gratuluję PS. Ale z Ciebie dresiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 fajny student sam chce takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 gratulacje bolesława a co to za rzeczka na której łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Andrzejku, jeden, zapewne student nie mieści mi się na ekranie. Fotka 1:1 czy kie licho Gratuluję Dobre Waldek, dobre Sam się przestraszyłem jak mi to rybsko z ekranu wyskoczyło, a fotka to chyba 2:1. Supersobi gratki oczywiście, całkiem fajny boluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Andrzejku, jeden, zapewne student nie mieści mi się na ekranie. Fotka 1:1 czy kie licho Gratuluję Dobre Waldek, dobre Sam się przestraszyłem jak mi to rybsko z ekranu wyskoczyło, a fotka to chyba 2:1. Supersobi gratki oczywiście, całkiem fajny boluś No coś Ty Janusz . Przy takiej skali, to i minitor 42 cale nie styknie. Hmmmm....... plazmę trza by u szefa wyprosić, choć ze 72 cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Sorki chłopaki za zdjecie, ale za bardzo nie wiem jak wstawic taki średni rozmiar Ale pewnie jak Mifek siądzie na kompa to coś z tym zrobi.. Waldek, z tą skalą to niezły żarcik A tak wogóle to ja mam 24 1920x1200 i mi się mieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Andrzej. Jaki żart??? Wielki ogon mi się po ścianie tłucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 . Wczoraj 2 godzinki wieczorkiem i 2 takie srebrniaki z zaprzyjażnionej przykosy ale ogólnie nędza ani jednego ataku na wodzie ,ryb nie widać i nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Supersobi, no nieźle ja mam laptopa z ekranem 15,4 i mi dziurę zrobił w ścianie ten Twój bolek, nie no żart oczywiście A tu zmniejszona fotka Twojego potwora . PS. Jak zmniejszyłem Twoją fotkę: otwierasz fotkę w Paint'cie i klikasz na obraz, następnie na rozciągnij/pochyl jak ci się otworzy okno dialogowe to w polach szerokość/wysokość wpisujesz odpowiednio mniejsze wartości procentowe, ja wpisałem 50% i 50% i wyszło jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 janusz.walaszewski dzieki wielkie za wyjaśnienie, a za ścianę rachunek wyślij do odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 janusz.walaszewski dzieki wielkie za wyjaśnienie, a za ścianę rachunek wyślij do odry Cieszę się, że mogłem coś podpowiedzieć, a ściana, daj spokój sąsiad bardziej ucierpiał i należało mu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 @Wujek,masz rację,pewnie że można i się łowi ,ale złowić naprawde dużego bolka to albo czysty fart, albo wypracowana i tropiona ryba niemal co dzień.Fajna rapa. Albo skupienie się tylko na bolkach jak Marcel i Wujek. No i chłopaki fajne rybki łowią @Hlehle Ja mówiłem o dużych rybach nie o małych i średniakach. Po drugie żeby mieć szanse na trafienie ryby na złoto trzeba nad wodą być bardzo często, a nie bywać.Osobiście spędzam 2 dni w tygodniu nad wodą i uważam, ze to o połowę za mało:( Takie ryby są na porządku dziennym w samo południe:) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 @Supersobi fajny bolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 @Supersobi fajny bolo. @ginel, Twój też, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ale jego jakiś inny Fajnymi bolesławami to zarzucę galerię jak je tylko złowię .Takich średniaków mam już dość. Normalnie co rzut to siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 gratulacje bolesława a co to za rzeczka na której łowisz? Oderka oczywiście @ginel gratki, twój też cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi