Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Andrzejku, jeden, zapewne student nie mieści mi się na ekranie. Fotka 1:1 czy kie licho :huh:

Gratuluję :D

Dobre Waldek, dobre :lol: :lol: :lol:

Sam się przestraszyłem jak mi to rybsko z ekranu wyskoczyło, a fotka to chyba 2:1. Supersobi gratki oczywiście, całkiem fajny boluś B)

Andrzejku, jeden, zapewne student nie mieści mi się na ekranie. Fotka 1:1 czy kie licho :huh:

Gratuluję :D

Dobre Waldek, dobre :lol: :lol: :lol:

Sam się przestraszyłem jak mi to rybsko z ekranu wyskoczyło, a fotka to chyba 2:1. Supersobi gratki oczywiście, całkiem fajny boluś B)

No coś Ty Janusz :huh: .

Przy takiej skali, to i minitor 42 cale nie styknie.

Hmmmm....... plazmę trza by u szefa wyprosić, choć ze 72 cale :lol:

Supersobi, no nieźle ja mam laptopa z ekranem 15,4 i mi dziurę zrobił w ścianie ten Twój bolek, nie no żart oczywiście :lol: :lol: :lol:

A tu zmniejszona fotka Twojego potwora

.

PS. Jak zmniejszyłem Twoją fotkę: otwierasz fotkę w Paint'cie i klikasz na obraz, następnie na rozciągnij/pochyl jak ci się otworzy okno dialogowe to w polach szerokość/wysokość wpisujesz odpowiednio mniejsze wartości procentowe, ja wpisałem 50% i 50% i wyszło jak widać. B)

post-850-1348914088,8388_thumb.jpg

@Wujek,masz rację,pewnie że można i się łowi :D ,ale złowić naprawde dużego bolka to albo czysty fart, albo wypracowana i tropiona ryba niemal co dzień.

Fajna rapa.

Albo skupienie się tylko na bolkach jak Marcel i Wujek. No i chłopaki fajne rybki łowią :D

@Hlehle Ja mówiłem o dużych rybach nie o małych i średniakach. Po drugie żeby mieć szanse na trafienie ryby na złoto trzeba nad wodą być bardzo często, a nie bywać.Osobiście spędzam 2 dni w tygodniu nad wodą i uważam, ze to o połowę za mało:( Takie ryby są na porządku dziennym w samo południe:)

.

post-185-1348914088,9288_thumb.jpg

post-185-1348914088,9929_thumb.jpg