marcin1521 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 fajna ta wasza oderka duzio rapfena pływa polsko-niemieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ginel graty za denerwujące średniaki Dlaczego ta guma tak dziwnie wystaje z pyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 @Wujek,masz rację,pewnie że można i się łowi ,ale złowić naprawde dużego bolka to albo czysty fart, albo wypracowana i tropiona ryba niemal co dzień.Fajna rapa. Ginel wiadomo że małych i średnich ryb jest najwięcej, dla mnie teraz liczą się ryby od70cm. A tych bardzo dużych to wiadomo że nie łowi się na zawołanie, swoje trzeba odpracować. Poza tym te duże to zupełnie inne ryby. Dodatkowo lato nie jest dobrą porą na łowienie okazów. Prędzej trafi się coś jesienią, ale o tej porze też trzeba trafić żeby złowić coś ładnego. Łowienie okazów nigdy nie było łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No fajny, gratulacje wujek , wygląda na miarowego. Dzięki,mój wymiar trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 dziś za aplikuję boleniom RH7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 marcin1521, z Twoich opowieści to mi wynika, że im trzeba zaaplikować łamańca. Ja jestem na razie udupiony na 6 tygodni ale jak tam wieczorem gryzą to może wpadne na 2 godziny odreagować <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 własnie wróciłem z nad wody rafy zalane bolenie stały przy brzegu brały dość słabo miałem pare puknięc <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 dzisiaj wyskoczyłem na 1h nad wodą i u mnie też fatalniecałą miejscówkę zdominowały klenie jeden był tak agresywny, że postanowił zaatakować mojego boleniowego wobka: klenik ok. 25cm zapiał się na grubego 7cm woblerka - za Chiny nie zmieściła by się jemu taka rybka do pyska, żarłok jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 umnie dziś rapy były nie do przewidzenia cwaniaki w tym naprawde duże boleniska tukły w ukleje i dźikie kaczki ale przyjdzie czas że je rozpracuję ośmielam się powiedzieć że pływają umnie medalowe rapy w tamtym roku gośc walnoł 10kg rapę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 umnie dziś rapy były nie do przewidzenia cwaniaki w tym naprawde duże boleniska tukły w ukleje i dźikie kaczki ale przyjdzie czas że je rozpracuję ośmielam się powiedzieć że pływają umnie medalowe rapy w tamtym roku gośc walnoł 10kg rapę!! .....a potem żyli długo i szczęśliwie..... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 u mnie od kilku dni biora tylko malychy takie po 40 pare cm gdzie te duze sa? ale w koncu moze zlapie jakiegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ..wczorajszy wieczór i dzisiejszy ranek spedzony na Odrzańskich łowach...zaczęło sie kilkoma bolusiami z dna na rafce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ...później jeszcze jakieś wieczorne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 .......przed zmierzchem zacinam coś wielkiego, co nie daje się oderwac od dna i odjeżdża na palącym hamulcu na środek rzeki...zanim podnieśliśmy kotwicę było po zabawie ....zniesmaczony wieczornym zajściem płyne z kolega na poranne rapki...zamiast tego łowie dwa klenie, 51cm i 44cm, i jakieś szczupaki...jeden zjada mojego nowego wobka ...po 3ech godzinach łowienia wierzchem i z dna napływqam na miejscówke i łowię jedynego bolka tego poranka...grubą Mariolkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ...i jeszcze jedna fotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Gratki Patryk - powoli tu wymiatasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mariolka ma chyba trudne dni Kawał z niej starej rapy. Brawo Patu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Pięęęękna Bolesława - GRATKI I SZACUNEK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Świetnie Patryk, wymiatasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Patu, piękna ta Mariolka, na oko 80+, zreszą nie ważne piękne rybsko. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nic tak życia nie upiększy jak złowiony duży boleń .Gratulacje @patu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 @Patu gratki.. piękny bolus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Patu, tak w/g mnie to idziesz na łatwiznę, takich bolków czy kleników to każdy może nałowić. O tej porze to na Bielinku w nocy łowiłem już piękne sandały. Wiesz bolki, bolkami ale te inne też czekają. Nie żebym się czepiał, ale wiesz, możliwości są. Ja mam daleko i zero czasu, jak na razie, ale Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Patu, tak w/g mnie to idziesz na łatwiznę, takich bolków czy kleników to każdy może nałowić. O tej porze to na Bielinku w nocy łowiłem już piękne sandały. Wiesz bolki, bolkami ale te inne też czekają. Nie żebym się czepiał, ale wiesz, możliwości są. Ja mam daleko i zero czasu, jak na razie, ale Ty. hehe Janusz, pracuje nad tym...narazie są sponiewierane zestawy i spięte ryby...i brak czasu, ale miejscówki mam wytypowane w 100%...i to nie Bielinek Januszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 @PatuGaratulacje!!! Jeśli zmierzyłeś to podaj wymiar. Nie mogę przekroczyć 80 cm, choć miałem takie ryby na kiju, a twój wygląda na coś ok. 80 cm. Na wiosnę nie miałem czasu na wędkowanie, ale dziś rano na Wiśle w Warszawie stado bolków dało piękny pokaz. Największe oceniłem na ok. 80 cm, ale gów...ne szczęście sprawiło, że połowiłem tylko małe.Pozdrawiam i gratuluję (i chyba zacznę zadrościć tej Odry)Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi