Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

Patu, nie dosyć, że łowisz seryjnie piękne bolki to jeszcze masz zadatki na dramaturga :D

Robert, było ciekawie jak po zapięciu pierwszego bolka i soczystym odjeździe kolega postanowił jeszcze raz zapodac woba...a tu gejzer i jazda w nurt :huh: ...dobrze że ponton ma dwie burty bo mogłyby się spiknąc :lol: podczas holu :lol:

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

@Friko

Domyślam się, że nie chodzi Ci o to, że bez korka B)

Łowię w tym sezonie na spina... ale będzie leciał do mnie jeszcze długi 8'5'' patyk castingowy.

Na spina spartoliłem, w tym sezonie, ogromną ilość brań!!! Oczywiście to nie wina zestawu tylko obsługi!!!

Teraz bolki uparły się i biorą przynętę z opadu (to oczywiście żadne odkrycie, ale skala zaskakująca)... mniej istotne jaką, ważne żeby dorzucić, napiąć, drgnąć przunetą, puścić i łup!!!

Tego dnia z padającym deszczem... tłukły jak szalone, trzy razy holowaliśmy z kolegą równolegle... ale dzisiaj już trzeba było popracować :wacko: nie ma zasad trzeba kombinować :D

Kuzyn, ja się zastanawiam czy chodzi tu faktycznie o opad, czy opad jest przy okazji. Kiedyś łowiłem pływającymi woblerami prowadząc je dosyć szybko w poprzek nurtu do pewnego momentu a potem pozwalałem im spływać prawie swobodnie. Bolki jak by czekały na to zwolnienie. Takie pływanie uklei jest bardzo często spotykane a naśladowanie natury zawsze daje wyniki :D