Dero1990 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Warciak to podobnie jak u mnie, tylko twój o 1 cm wiekszy . Do ślicznej 75 , doszły jeszcze 2 takie około 50 cm, oglnie dzień bardzo udany. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 @Dero1990: Po zdjęciach i ich nazwach widzę że wędkowałeś w Radnicy. Byłem tam w długi weekend i jak pisałem już w tym wątku, było również nieźle. Mam pytanko: próbowałeś łowić kiedyś po drugiej stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 @Warciak, @DeroGood job!Gratulacje, ten od @Dero choć ciut krótszy to chyba cięższy - całkiem ładny jak na wiosnę. Ja dziś z doskoku wychudzone 58 cm.Ciekawe @Dero jaki grubas z twojego bolka będzie na jesieni.PSŁadna ta Warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 @ HotSauce Tak czasem tam zajezdzam ale bardzo zadko poniewaz ciezszko dojechać , a swojim simsonkiem niepolece zadaleko. Mijejscówki po drugiej strone sa bomba, szczegolnie opaska i glowki przed opaska, jest to teren zupełnie dziewiczy. @ robert2 Oj boje sie pomysleć, ale boleczki maja dobra miejscówke, pokarmu im tam niebrakuje, dlatego pewnie takie odpasione:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Janek miejsce trudne? Chyba nie dla Ciebie, nie żartuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Na Żuławach pomału BOLESŁAWY zaczynają również wykazywać ochotę do współpracy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 @warciak - jakoś dziwnie znajome to miejsce na co się skusił bolo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Piękne te Wasze bolki, ja jak na razie 0, ale sezon dopiero się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ano znajome a przynęta to czarna uklejka kolegi @siudak. @Zanderix powiesz warciakowi jak prowadzisz tego salmiaka po powierzchni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Piekny bolek warciak !!! Ja probuje juz 5 dzień na warcie pozyzej i ponizej Sieradza i nic...Bolenie sie pokazuja ale wspołpracowac nie chcą. Dzisiaj jade do Warty (miejscowosc przez ktora płynie rzeka Warta ) i moze cos bedzie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 DWIE WIECZORYNKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Wlasnie sie zastanawialem nad skutecznoscia tego wobka ale teraz juz jestem pewien ze jest ok i ze nalezy go dołozyc do pudełka GRATULUJE Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 @Zanderix, gratuluję Bolesławów To z Wisły, czy z jakiegoś portu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 @Warciak, @Dero, gratuluję solidnych rap! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Janek miejsce trudne? Chyba nie dla Ciebie, nie żartuj Dzięki, ale z doświadczenia wiem że w takich miejscach potrafią być wredne i nieraz się o tym przekonałem i pewnie jeszcze przekonam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 @Zanderix : a gdzie łowisz te bolki ? w Pasłęce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Dzisiejszy Odrzański, nie mierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ludziska ładne rybki. Warciak na tym miejscu, z 18stką szok!!! Dałeś rade Ja mam 20 i idę 150m dalej pobijać swoje rekordziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 no niby dałem ale w krytycznym momencie liczyłem liczbe zwojów żyłki do podkładu czyt.nitki ale udało się natomiast widze ,że koledze też maluszek się uchwycił na żywca pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Przy tak czystej warcie to zostaje tylko żywiec albo tyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Strzałka piękny ten Twój rekordzik Jutro jadę na swoją bankówkę, która była tak owocna w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Pierwszy w tym roku wymiarek, niewielki ale cieszy bo na swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Bardzo pomysłowa i piękna fotka. Pewnie boleń chciał przeprowadzić niewidomego woblera przez jezdnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dziś złapałem 4 bolki oto 1 z nich 58cm .2 pozostałe miały po około 53-52 cm i jeden miał 55cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi