Skocz do zawartości

BOLENIE 2008

Siksa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Obawiam się Piotr, ze to jednak kwestia estetyki którą w moim przypadku determinuje stopień irytacji. Może za długo łowię i za dużo widziałem co bardzo zradykalizowało moją postawę. Nie rozczulam się nad nomenklatura bo obawiam się, że ta oficjalna, czyli „kłusownik”, będzie dla zainteresowanych nie mniej obraźliwa. Nie prawdą jest też to, że używam tych swoich strasznych określeń w stosunku do ludzi których nie znam (czytaj, bez powodu). Jak facet opowiada mi, że nie przestrzega limitów a straż się przyczepiła o kilka niewymiarowych ryb, to już wiem kto to jest. Co do edukacji to również jesteś w błędzie. Może w przypadku ludzi starszych nie przykładam się zbytnio bo nie wierzę w resocjalizację. To wynika z moich doświadczeń. Przez te kilkadziesiąt lat udało mi się „przekabacić” tylko ludzi młodych. Rozumiem Piotr Twoje rozterki w stosunku do mojej osoby. Pewne rzeczy Ci się nie kleją. No cóż, nikt nie jest doskonały. Niestety spada mi tolerancja jak nie widzę nawet światełka w tunelu i co roku jest coraz gorzej. Nawet jak będzie mnie stać na kontynuowanie tego hobby na zagranicznych łowiskach to nie podejrzewam aby to co się tu dziej przestało mnie irytować. Ponieważ forum to miejsce publiczne przyjmuje Twoje uwagi i postaram się ćwierkać z oficjalnego klucza :D

Pozdrawiam i przesyłam fotkę ku pokrzepieniu serc

No to żeś nawywijał gratulacje :mellow:

Rano telefon do brata z zapytaniem (lecimy na 2godz na wartę? Mam coś do przetestowania!) Za 30min byliśmy nad wodą. Braciak zanim przykręciłem kołowrotek do wędki już się cieszył. Pierwszy rzut ryba!

.

Trochę hałasu ale jeszcze dołowiliśmy po 2szt B)

Marcel wszytko przez ciebie dzięki :mellow:

post-819-1348914175,1285_thumb.jpg

No to kobitka wyrośnięta jest - tak lekko licząc ze 2,30 wzrostu musi mieć, jak ten bolek ma 94 cm :D