yacaré Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nie gościu jest z Polski!! Smile To nie gosciu, to Baron M?nchhausen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 hehehehheeheheehhe dawno się tak nie ubawiłem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 @Robert 100-tna strona ... dawaj 102-kę bo przez te sandacze zapomniałem jak wygladają rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Tak grudniowe bolki są najfajniejsze.Małe ale są Szkoda, że dziś mam zajęty dzień, bo pogoda jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 @Robert 100-tna strona ... dawaj 102-kę bo przez te sandacze zapomniałem jak wygladają rapy @paatu, pokaż te sandały w wątku sandacze 2008, nie odpuszczaj sam bym coś wrzucił ale moje nie mają odpowiednich wymiarów ( jak na to forum) Pozdrawiam i liczę, że jeszcze pojawi się tu jakiś boleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Rzeczywiście przycichło...Wspomnienie z wakacji... ryba poniżej 80cm ale Smaczek zrobił ładne zdjęcie... Robert, ja też chętnie zobaczę stówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 A już myślałem że grudniowy okaz ,też pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Piękne to wspomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 To i ja dorzucę jakieś wspomnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Piękna kobieta z boleniem to coś wyjątkowego ...a nie ,,jakieś wspomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Wspomnieniem jest boleń, kobieta nadal ze mną jakoś wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy Twoja kobieta jeździ z Tobą na ryby tylko wtedy jak świeci słońce? Zauważyłem taką dziwną zależność na przykładzie mojej Pani Ps.Gratuluje ładnego Bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Czy Twoja kobieta jeździ z Tobą na ryby tylko wtedy jak świeci słońce? Zauważyłem taką dziwną zależność na przykładzie mojej Pani Ps.Gratuluje ładnego Bolka Ona nie jedzie jak świeci słońce tylko słońce świeci jak ona jedzie A tak poważnie to wędkowanie ma być przyjemnościa więc jedziemy razem wtedy kiedy jest ładnie, nie będę dziewczyny katował łowieniem przy brzydkiej pogodzie bo mi się jeszcze zrazi. Na szczęście bolenie to typowo ciepłolubne stworzenia, jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ona nie jedzie jak świeci słońce tylko słońce świeci jak ona jedzie Uuu, stary, klasa-tekst - muszę zapamiętać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 ...@wujek super fotka... pogratuluj żonce ładnej rapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 @ kuzyn, super rapka, super fotka... to ja zapodam powakacyjne wspomnienie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Chyba już ucichła wrzawa po publikacji zdjęcia Pani Moniki więc można coś wstawić Nie będą to wspomnienia z wakacji, bo rzadko bywałem wówczas nad wodą. Ponad to ja cały rok czekam na jesień. To kolejna fotka z wyprawy roku i ryba dnia. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Robercie ...wyprawa roku..to brzmi ciekawie ...dlaczego tak ja okreslasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Niestety,zostały jeszcze tylko 3 tygodnie.... . A to mikołajkowy prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Super gratuluje Wam To juz jest naprawde pelna profeska. Ja w zime nie moge zlowic glupiego okonia a tutaj ludzie lowia bolenie.Jestem pelen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jerry, co roku jest jedna wyprawa która zapada głęboko w pamięci bo marzymy o niej cały rok. W tym przypadku chodzi o ostre łowienie na przynęty powierzchniowe. Większość drapieżników rzadko na nie reaguje i tylko boleń potrafi oszaleć na ich punkcie. To niezapomniane przeżycie. Złowiliśmy jak pamiętam 28 ryb a najciekawsze było to, że pierwsze 7 to ryby 70+. Ponad to zdobyliśmy kilka bardzo ważnych informacji na temat tego odcinka Wisły. Łowimy tam gościnnie więc taka wiedza jest jak skarb który będzie procentował. Andrzej, ładna fotka, czasem długi czasi daje piekne efekty Warto zaryzykować.Pozdrawiam.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Niestety,zostały jeszcze tylko 3 tygodnie.... A to mikołajkowy prezent jedruś cosik mnie sie wydaje ze to ta sama wda na ktorej mialem okazje poznac cię osobiscie... dobrze mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 @Robercie rozumiem ze to jesienna i dlatego nietypowa ...wynik jednak niesamowity ... w powierzchniowym lowieniu jest moc adrenaliny , kazdy kto tego doswiadczy TO wie . Milo sie oglada te ostatnie grudniowe , jesienne , wspominkowe bolenie . Sam Bolen i temat o nim osiagnal tu bardzo wysoki poziom ...a zdiecia och,ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jak usłyszałem pierwsze klapnięcie lustra poczułem że będzie ciężko z fotkami.Ale 2 fotki wyszły nawet fajnie.To rozmycie mnie również się bardzo podoba .Za to z lampą nie dały tej plastyki co przy tych... Sprawdziłem przed chwilą - 1/13 sek i f 6,3 przy 28mmmOdra,ale kilkanaście kilometrów niżej .Woda również od wczoraj spadła ok metra.Miałem jeszcze jedno branie...ale nie zapiął się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi