Arbuzowski Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 WItam Chciałbym was prosic o opinie tego kreciolka Uzywac mam zamaiar do klenia/Bolka wobki do 15 G. Chodzi mi o płynnosc hamulca i nawijanie cienkich zylek takich jak 0.16-0.18 i plecionek 0.10 ? Plynny ma hamulec i czy pod obciazeniem nic sie nie dzieje Z góry Dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 http://jerkbait.pl/topic/28661-ko%C5%82owrotek-dragon-ultima-fd820i/?hl=%2Bdragon+%2Bultima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ello.mam FD835i, zakupiony we wrześniu.nie był katowany. początek ładnie pięknie, w pełni szcześci bo w dobrej cenie kupiłem z kijem ultima, pod koniec sezonu sprzet zaczyna lekko trzeszczeć.przy obrotówkach 3 lub wachadlach zaczynają się dziwne dźwięki, szczególnie jak położysz do holu kołowrotek na bok, słychać i czuć stukanie w środku.obecnie mam już go w pudełku i jedzie po niedzieli do serwisu. na tablicy gościu z łap miał zaubera 2000 za 200 złotych używkę,zapytaj ledar czy nie ma jakiegoś kręcioła, miał wyprzedaż. w warszawie na mokotowie - http://tablica.pl/oferta/ryobi-zauber-cf-3000-CID767-ID4ntLX.html#c32bbe7ee0 - za 250pln, nówka sztuka z paragonem (tak napisali ) chyba bardziej się opłaca gdyby to 2000 było to już bym kupował do zaubera jedna uwaga- nówki bywają sprzedawane z minimalną ilością smaru.... więc może szumieć, w starszych szumi rolka - na allegro kupowałem łożyska, poszukaj i nie przepłacaj za niby orginały są do modeli rc za 1/3 - 1/2 ceny albo szukaj red arc, kupiłem do delikatnego łowienia 1000 - mistrz, pracuje super. czemu sprzedajesz Shimano Exage?było zmienić korbkę - chyba możn dokupić.jak się sprawuje ten kręcioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Fajnie sie sprawuje chodzi cicho plynnie nie stuka nie puka. Tylko ten tylny drag jakos zdecydowanie mi sie lepiej łowi z przednim I cos mocniejszego bardziej uniwersalnego typu zauber Czasami jest potrzeba na lowisko rzucic guma 15g za bolkiem czy cos a exage do tego bedzie za slaby ale do lekkiego lowienia jest okej Edytowane 1 Marca 2014 przez Arbuzowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Fajnie sie sprawuje chodzi cicho plynnie nie stuka nie puka. Tylko ten tylny drag jakos zdecydowanie mi sie lepiej łowi z przednim I cos mocniejszego bardziej uniwersalnego typu zauber Czasami jest potrzeba na lowisko rzucic guma 15g za bolkiem czy cos a exage do tego bedzie za slaby ale do lekkiego lowienia jest okej mam nadzieje, że ciut pomogłem. na forum masz zaubera 4000 za 150pln, trzeba zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi