Skocz do zawartości

Dragon Ultima

Arbuzowski

Rekomendowane odpowiedzi

ello.

mam FD835i, zakupiony we wrześniu.

nie był katowany.

początek ładnie pięknie, w pełni szcześci bo w dobrej cenie kupiłem z kijem ultima, pod koniec sezonu sprzet zaczyna lekko trzeszczeć.

przy obrotówkach 3 lub wachadlach zaczynają się dziwne dźwięki, szczególnie jak położysz do holu kołowrotek na bok, słychać i czuć stukanie w środku.

obecnie mam już go w pudełku i jedzie po niedzieli do serwisu.

na tablicy gościu z łap miał zaubera 2000 za 200 złotych używkę,

zapytaj ledar czy nie ma jakiegoś kręcioła, miał wyprzedaż.

w warszawie na mokotowie - http://tablica.pl/oferta/ryobi-zauber-cf-3000-CID767-ID4ntLX.html#c32bbe7ee0 - za 250pln, nówka sztuka z paragonem (tak napisali :D) chyba bardziej się opłaca

gdyby to 2000 było to już bym kupował

do zaubera jedna uwaga- nówki bywają sprzedawane z minimalną ilością smaru.... więc może szumieć, w starszych szumi rolka - na allegro kupowałem łożyska, poszukaj i nie przepłacaj za niby orginały są do modeli rc za 1/3 - 1/2 ceny

albo szukaj red arc, kupiłem do delikatnego łowienia 1000 - mistrz, pracuje super.

czemu sprzedajesz Shimano Exage?

było zmienić korbkę - chyba możn dokupić.

jak się sprawuje ten kręcioł?

Fajnie sie sprawuje chodzi cicho plynnie nie stuka nie puka. Tylko ten tylny drag  jakos zdecydowanie mi sie lepiej łowi z przednim :) I cos mocniejszego bardziej uniwersalnego typu zauber Czasami jest potrzeba na lowisko rzucic guma 15g  za bolkiem czy cos a exage do tego bedzie za slaby ale do lekkiego lowienia jest okej :)

Edytowane przez Arbuzowski

Fajnie sie sprawuje chodzi cicho plynnie nie stuka nie puka. Tylko ten tylny drag  jakos zdecydowanie mi sie lepiej łowi z przednim :) I cos mocniejszego bardziej uniwersalnego typu zauber Czasami jest potrzeba na lowisko rzucic guma 15g  za bolkiem czy cos a exage do tego bedzie za slaby ale do lekkiego lowienia jest okej :)

mam nadzieje, że ciut pomogłem.

na forum masz zaubera 4000 za 150pln, trzeba zainwestować