Toudinho Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam, łowił ktoś tym kijem i może ktoś coś powiedzieć na ten temat kilka słów? Znalazłem go w fajnej cenie i zastanawiam się nad nim pod jerki 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 10 cm to przeważnie +/- 50g , także obawiam się, że za słaby będzie....jeśli jest niedoszacowany to krótkie rzuty z pod siebie może jeszcze ogarnie, ale zeby to poszarpać to juz może być lipa....rozglądałbym się raczej za czymś o co najmniej dwukrotnie większym cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 O glądałem te kije w sklepie. Dla mnie mają strasznie nie wygodne uchwyty kołowrtka. Mam małe dłonie i strasznie źle trzyma mi się ten wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Kupilem :-) dlonie mam duze a uchwyt mi nie przeszkadza. Troche gumowy ten kij takie mam wrazenie. W maju sprawdze. Zawsze mozna wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 no oczywiscie a jaki mialby byc z oznaczeniem cranker? ex-fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi